BMW X2 komt in 2017, is xDrive-only?

Auteur: , 7 Reacties

We verzonnen tien niches die BMW nog kon vullen. Streep er daar maar een van weg, de X2 is onderweg. Met vierwielaandrijving.

BMW X2 wordt xDrive only?

Ruimte zat voor een nieuw model in het bestaande Bimmergamma en dus komt het Beierse merk met een CrossoverCompactCoupe in de vorm van de X2. Niet verrassend, die naam lag al vast. Het is niet voor het eerst dat geruchten rond een X2 oplaaien. Nu is het een BMW-insider die beweert dat dit model ergens in 2017 op de markt moet gaan verschijnen.

Daarnaast zou dit bijzondere nichemodel alleen te verkrijgen zijn met xDrive, BMW’s all-wheel aandrijving. De body wordt vijfdeurs, maar dan met het cachet van een driedeurs coupé. Een beetje X6-esque, zeg maar. Dat rijmt niet met bovenstaande foto, maar gezien het model officieel nog niet bestaat moeten we het hier even mee doen.

Volgens de geruchtenmolen deelt de X2 haar motor met de X1, inclusief standaard zesversnellings handbak of optionele achttraps automaat.

Als dit waar is, kunnen we beginnen met afvinken van onze top tien nog niet verschenen, maar wel voor de handliggende BMW-modellen. Zitten jullie erop te wachten?

Foto via X-Tomi7 reacties

Nee, ik zit er niet op te wachten! Mooie kleur voor een (nog te verschijnen) M2!
@celicatwincam: Daar sluit ik mij bij aan. Dat ze werkelijk winst kunnen halen uit zulke niche’s.
Hierop zitten we niet te wachten nee. Liever een gewone 2 reeks of als je dan toch 4×4 wil dan liever een stapje hoger.
Gaat als een idioot verkopen hier…
BMW is echt bezig in hoog tempo mijn minst favoriete duitse merk te worden. Elk nieuw model is weer een teleurstelling. Geen enkel leuk nieuw model, alleen maar rare niches en lelijke cross-overs. Bij Mercedes zien ze er iig nog iets beter uit.
Dan zeggen mensen dat een VW kever een vrouwenauto is.. Ik rij als man liever in een kever dan in dit geval…
tegen dan is dat segment bij BMW voorwielaangedreven en met 3 cilinder motor dus mogen we nog blij zijn met een X2

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).