BMW X6 Individual: voor als-ie standaard niet luxe genoeg is

Auteur: , 14 Reacties

Je hebt werkpaarden en je hebt luxepaarden. Werkpaarden moeten het doen met de standaard X6, luxepaarden stoppen hun X6 Individual vol exclusieve extra's.

BMW biedt klanten met zijn Individual-lijn al jarenlang de mogelijkheid om elk onderdeel of materiaal nog net een beetje luxer te maken. Al die extraatjes hebben natuurlijk wel een (behoorlijke) prijs, maar dat zal de gemiddelde Individual-rijder een rotzorg zijn. Anders koop je maar een standaard-versie, toch?

De X6 is dit najaar ook aan de beurt voor de Individual-behandeling, zo blijkt uit de eerste foto’s die BMW plaatste op Facebook. Je kunt ‘m bijvoorbeeld hullen in vier exclusieve lakjes: Pearl Silver, Ruby Black, Azurite en Pyrite Brown. Dat kost je 2.300 euro extra, maar dan heb je wel een kleurtje dat verder bijna niemand heeft natuurlijk.

De 20-inch velgen die je ziet op de foto’s kosten tussen de 1.700 en 1.900 euro, afhankelijk van de X6 die je uitzoekt. Een schijntje vergeleken met de design-koelbox voor in de kofferbak. Die is namelijk pas voor jou als je nog eens 1.400 euro overmaakt.14 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
Voor als je geld teveel hebt…
@sulobb: Snap sowieso niet dat mensen nieuwe auto’s kopen.. Tenzij je kickt op de afschrijving. Tipje: zoek in Duitsland (http://www.mobile.de) een “Individual” versie van een dikke BMW met wat kilometers op de teller. Scheelt je heel wat euro’s. (rijkaards zijn toch zo op hun “Individual” auto uitgekeken.) http://www.automotiveimport.nl/import-nieuws/audi-rs6-kopen-en-e-30-000-besparen-dan-moet-je-in-duitsland-zijn
Ik zou liever zien dat het mogelijk is om er een mooie auto van te maken, maar dat zal wel teveel gevraagd zijn..
Pyrite Brown is een prachtige lakkleur en het staat de X6 gewoon goed, hij kan het hebben. Donkerrood, zwart of wit zouden ook goed staan.
Het kan niet mooier ik ben fan van de BMW X6 en fan van BMW Individual en dan krijg je dit als resultaat.
Wat wenst een mens zich nog meer.
@agera: Met zo’n lelijke bak mag je doen wat je wilt.
Doe maar gewoon roos ofzo..

En dan zeg je ook nog ‘Wat wenst de mens zich nog meer.’
Antwoord: Een fatsoenlijke auto!
@sulobb: I know ik ben een van de weinigen die deze wel wil :) maar doe mij maar deze auto, gewoon een fatsoenlijke auto in mijn ogen. Of nog lekkerder wachten op de X6M.
@agera: een lekkere Mercedes g63 amg 6×6 onder z’n kont, das pas individual
@henkhupelschoten: Met een M5 individual zou ik al tevreden zijn…
Al geef je een aap een gouden ring, het is en blijft een lelijk ding.
@mashell: Wilt u meneer Aap aub niet beledigen, die walgt van zulke auto’s.
Mn achterneef Kamphaas, die vind dit wel wat.
@faalhaas:
Is uw achterneef toevallig Agera Kamphaas?
@faalhaas: Mijn buurman is laatst van een Passat CC V6 overgegaan op een BMW M5 F10, dus in jouw hokjesdenken is hij, met de aankoop van zijn auto, van een degelijke burgerlul overgegaan naar een vreemdgaande schuinsmarcheerder.

Get my point?
@mashell: Precies. Je ken een hoop stront paars verven, maar het blijft een hoop stront.
Zoveel geld voor oude m5 velgen??

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).