Brabus Tesla Model S P85D gaat tegen de stroom in

Auteur: , 20 Reacties

De Tesla Model S is sexy en snel, en de tuners beginnen hem nu ook te ontdekken. Na Larte, Saleen en Mansory is Brabus de volgende partij die in de rij staat om de Amerikaanse elektrosloep te pimpen.

Aan het elektromotorische gedeelte valt voor klassieke tuners zonder bijspijkeren van de kennis weinig eer te behalen, dit is een kunst op zich, maar gelukkig zag Brabus nog wel wat ruimte voor verbetering in het interieur. Dit is inderdaad standaard nog niet helemaal op het niveau van de premium Duitse concurrentie, maar die zitten dan ook al iets langer in de game, en produceren op veel gotere schaal.

We zien veel leer en een duidelijk blauw thema in het interieur. Ze zijn wat mij betreft een beetje overboord gegaan met de blauwe naden, en ook de lampjes in de bekerhouders doen wat kitscherig aan.

De wielen meten 21 inch, een maat die de 5 meter lange en 2 meter brede Model S probleemloos kan hebben. De kleur is matblauw, afgewisseld door diverse carbon inzetstukken. Je moet je toch onderscheiden als tuner. Het is niet de eerste Tesla van de hand van Brabus: de deden ooit de Roadster al eens.20 reacties

Verwachte eigenlijk motor geluiden over de speakers en dat soort dingen…
Dit vind ik op recht mooi! Klasse gedaan Brabus!
Kan beter.
@ritchie: laat maar zien..
zeker geslaagd, geen klassebak, maar lekker sportief randje
Doe maar niet. Die van Unplugged Performance ziet er stukken beter uit.
De stoelbekleding doet mij denken aan van die ergonomische massagematjes die ooit populair waren om over je autostoelen heen te doen. Ziet er niet uit.
Echt heeeel dik!
De belangrijkste vraag is: kun je de achterstoelen nu goed verstellen? Standaard kan dat niet en zit het voor geen meter.
@ferrari94tr: de huidige achterbank is duidelijk beter als de eerste versie. Verstelbaar is het niet. Waarom ook, massa’s beenruimte achterin. Ik ben knap 2 meter met lange stelten en kan prima “achter mezelf zitten”.
Vind het nog altijd teleurstellend als ik tuner lees en nadien lees dat er geen wijzigingen zijn aan de prestaties. Ik snap het, maar toch…

Dan kan je beter naar een firma stappen die gespecialiseerd is in bekleding van wagens.
Tja en ook hier geldt weer…Ook al geef je een aap een gouden ring het is en blijft een lelijk ding. In dit geval weer een waarheid als een koe.

Alleen interessant voor bijtellingsuilenzeikers.
Wat lelijk! Die spijltjes in de voorbumper ook echt… :’)
Die middenconsole is daarentegen wel cool.
Ik zeg, electrische meuk eruit en brabus V8 met 850pk er in.
Wat slecht zeg. Ik begrijp dat ze ook mee willen lifter op het tesla tuner succes. Maar man man man
Matblauw staat geweldig!
Vind de lampjes in de bekerhouders eerder functioneel dan kitscherig.
Lijkt op verwarming cq koeling voor de bekerhouders? Of heeft tesla dat zelf al?
Heel mooi
Ik mis de vette uitlaten…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).