Mansory vergrijpt zich aan de Tesla Model S

Auteur: , 25 Reacties

Daar waar de meeste elektrische auto's een enigszins discutabel uiterlijk hebben, is de Tesla Model S een welkome verschijning. En dan vergrijpt oppeens Mansory zich aan de elektrosedan en kan deze meteen weer in het rijtje Leaf, Prius en i-Miev.

Aan motorische tuning waagt Mansory zich niet en met de P90D met Ludicrous Mode is dat eigenlijk ook helemaal niet nodig. Toch doet de tuner een poging de Tesla Model S nog iets sneller te maken. Door diverse ondersteldelen en plaatwerk uit carbon te maken, wordt een niet gespecificeerde gewichtsreductie behaald. Verder krijg je natuurlijk nog een setje enorm lichtmetaal in 22 inch, voorzien van flinterdunne 295mm brede ecobandjes. En groene striping, want groen is hot. Ook het interieur ontkomt niet aan de grijpgrage vingertjes van Mansory en krijgt een kleurstelling die doet denken aan deodorant waar de dames wild van worden. Dat worden ze ongetwijfeld niet van deze Tesla.25 reacties

Ik vind het lang zo gek nog niet. Alleen het interieur, al het groene had van mij niet gehoeven. Voor de rest is het zo slecht niet wetende dat Mansory het veel lelijker kan doen.
Niet zo negatief. Best een ingetogen mansory toch?
@jorritgroen: Ingetogen en lijkend op een Ford Puma.
Lelijk zeg die striping… Ritmestoornis? Krijg je met zo’n elektrisch bommetje
Met die grille zo zou je bijna denken dat het een Ford Cougar is. Nee, geef mij dan maar gewoon een originele, eventueel met een ander setje velgen en verder geen poespas.
Niet lelijk maar ook niet nodig
Neen!
Teslaap… Hoewel de techniek geweldig is, vind ik het uiterlijk te ingetogen en slaapverwekkend. Ook Mansory weet dit niet te veranderen.
@jonkheer: waarom zou het zo opvallend moeten zijn dan? Het is geen superexclusive sportwagen ofzo hoor..
@thomcarspotter: omdat de p90d er wel wat stoerder uit mag zien dan de s85.. (persoonlijk teminste)
@vtechlover: we houden hier toch van sleepers? :) Vergeet ook niet dat je er ook gewoon heel relaxed en rustig mee kan rijden itt andere 700+ pk auto’s.
De meeste mensen hebben Mansory nog steeds niet door…

De auto’s die ze zelf presenteren zijn idd meestal ‘over the top’ en zelfs smakeloos te noemen, maar de bedoeling is vooral om te tonen hoe ver men kan gaan qua customizing.

Persoonlijk ben ik fan, hoewel ik zelf hun auto’s er ook vaak zwaar over vind. Gewoon het feit dat het allemaal kan, net dat spreekt me aan.
De achterlichten zijn ook niet origineel. Of het is slecht gesoept.
Het ziet er niet uit. Zonde!
‘Tuning’…
Kleurtje aan de binnen kant is nog wel kek eigenlijk.
Je kan zeggen wat je wilt, maar dit is gewoon een gave auto hoor!
Wat een misbaksel. Dit kan niet goed zijn voor hun naam toch?!
Toffe bak, heeft wel wat met de groene striping!
Mooie wielen zeg… rest hoef niet zo.
Saleen doet maakt er gelukkig wel wat fraais van met hun GTX.
http://i.ytimg.com/vi/_deiCL5V0VM/0.jpg
dit groen is mijn lievelings kleur, ik vindt het wel wat. (voelt zich loner.)
Als ze alles wat groen is zouden verwisselen door donkerblauw , donkergrijs of Carbon look, staat er echt een mooie wagen
Man man man sorry…
Van een Tesla kan je sowieso niks toonbaars maken. Dit project was om te beginnen gedoemd om te mislukken.

Ik vermoed dat ze dat zelf ook wel wisten, maarja ze moeten mee hè. In die hele eco-trend. En nog steeds heeft niet het er serieus over hoe veel meer vervuilend de grondstoffen voor dit soort afzichtelijkheid (maar zo hip ho ho) t.o.v. een “conventionele” automobiel.
Mooi neusje

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).