Breedste BMW M4 ooit is een wanstaltige machine

Auteur: , 30 Reacties

Maar snel is 'ie wel.

Smaken verschillen. Dit geldt zeker in de tuningswereld, waar we razend uiteenlopende stijlen kunnen vinden, van tamelijk ingetogen tot extreem vulgair. Voor ieder wat wils. Echter worden de grenzen soms iets teveel opgezocht, waardoor we toch enige moeite hebben om de auto in kwestie grondig te kunnen bekijken. Dit geldt, bijvoorbeeld, voor de Hoffy Mamba GT3.

De Mamba GT3 is een hevig aangepaste BMW M4 waarover we enkele jaren geleden al schreven. Hoewel de auto al in 2016 op de markt had moeten komen, verschenen de eerste gefabriceerde exemplaren vorig jaar pas. De reden waarom is niet geheel bekend, maar het feit is dat de wagens uiteindelijk toch hun weg naar de straten hebben gevonden, om andere weggebruikers van de weg te drukken met die onwaarschijnlijk brede bodykit.

Het is niet allemaal voor niets geweest, want de bodykit is allesbehalve een optische illusie. Sterker nog, afgezien van het ernstig vervormde carbon composiet plaatwerk dat naar DTM en GT3 spec is gemaakt, heeft de Mamba een uiterst krachtige motor in het vooronder. De zes-in-lijn uit de M4 produceert na een standaard tuningsbeurt van Hoffy 750 pk, maar naar verluidt kan dit nog opgehoogd worden tot om en nabij de 1.000 pk. Daarnaast heeft de Mamba GT3 Pirelli P Zero Nero banden, remmen uit de Brembo GT-lijn, een aangepaste DCT, een voor het circuit geprepareerde ophanging en een Eisenmann GT series PRO RACE uitlaat.30 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Mooi vind ik hem niet maar wat een power!
Deed niemand tussentijds een stap terug en dacht weet je eigenlijk is dit ongelovelijk lelijk?
@goodolddays: *ongelofelijk
@goodolddays: interpunctie*
Heerlijk, totaal over de top. Is toch mooi dat dit ook gewoon kan. Niet mijn smaak, maar als ik ‘m tegenkom zit ik wel achterstevoren in de auto. Het leven is te kort om in een grijze Golf te rijden :)
Wie dit op zijn auto zet mag opgepakt worden wegens heiligschennis
@ikweethet: m4 is toch zo bijzonder niet?
Hoffy Mamba nog aan toe! Niet mooi, wel bruut. Een niche in een niche. Misschien met een andere achterbumper en een aangepaste kleur nog bruter te maken.
De Kim Kadashian onder de BMW ‘s? ( vergeef mij de spelling: ik leef niet onder een steenstee almaar die Kim interesseert mij geen reet)
@stamp: I see what you did there ;)
@stamp: reet
Ik weet nog wel een plekje voor dit ding:

In Nigeria naast een X6.
De kondtdtdt van een standaard M4 is me breed genoeg. 431 pk is ook genoeg, trouwens.
Dan heb je één van de meest begeerlijke coupes van het moment. Doe je dit…
Iemand met zon auto kan je toch niet serieus nemen? Echt een tokkie die geld heeft. Ik zie zal met een gouden nike petje, een ed hardy shirtje en airmaxjes. Man man man wat eengedrocht
Bij elke bult in de weg wordt hij 10kg lichter.
De legitieme reden voor een breed koetswerk is anders een mooie ophanging met lange veerarmen, en/of bredere banden met een normale ET (dwz de ophanging strekt zich tot in de velg.). Lijkt me niet het geval hier, en zelfs optisch bevalt het niet echt. Je kunt dus echt te ver gaan in het breed gaan…
Wat een lelijke dikke pad is dit zeg..
En dan niet de moeite nemen om dat lelijke bmw schermpje ff weg te werken. Half werk weer dit
Zou deze benoemd zijn naar de slang “black mamba”? Alleen is deze rood.

Achterkant is wel mooi naar mijn mening, lekker breed. Vooral het F1 lampje tussen de uitlaten. Maar de rest is een beetje teveel van het goede.
@bmwe46m3balling: een black mamba is echter ook niet zwart. En er is een Dogde Viper Black Mamba Edition.
voorkant van een 350r mustang, achterkant van een petjes civic. niet spuuglelijk, maar zeker niet mooi..
Ik vind m te smal
Wie het breed heeft, laat het breed hangen of zo iets.
Spoiler doet me beetje denken aan dat Cs concept van paar jaar terug..
De McDrive kun je wel vergeten met dit apparaat.
Kont van een brz
Ik vind hem wel gaaf eigenlijk.
Wat een vreselijk gedrocht
Als hij meer dan 700pk heeft mag het wel van mij!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).