C63 AMG van 100.000 euro crasht in Rotterdam

Auteur: , 53 Reacties

Ouch. Very, very ouch.

Het is de auto die iedereen eigenlijk wel wil hebben: een C63 AMG van de W204-generatie. Uiteraard is de auto te fout voor woorden: te breed, te veel kabaal en die uitlaten zijn net eventjes te veel. Aan de andere kant: als je dan toch voor een dikke Duitse sedan gaat, doe het dan goed.

De C63 AMG heeft een 6.2 liter V8 in het vooronder. Deze atmosferische heerlijkheid drijft enkel de achterwielen aan. Of het daardoor fout is gegaan, weten we niet: maar de C63 die je ziet op deze pagina’s heeft zijn beste tijd gehad.

Op de Breeweg in Rotterdam vond deze droomauto zijn Waterloo. Een C63 AMG had een aanrijding met een Peugeot 207. Bij dit ongeval is er een pui van een woning aan puin gereden. Er waren meerdere ambulances ter plaatse, maar niemand raakte gelukkig gewond. De brandweer heeft het huis gecheckt op instortingsgevaar. Goed nieuws voor de bewoners: dat was er niet. Slecht nieuws: die C63 AMG, met een nieuwprijs van meer dan 100.000, heeft zeer veel schade opgelopen. Hoogstwaarschijnlijk is de reparatie van de Mercedes duurder dan de nieuwprijs van de Peugeot 207. Now, a moment of silence…53 reacties

Jetcars is vlakbij 🙄
@406_v6: €50 voor die velgen is wel een koopje :)
De Peugeot had zeker een geel hesje aan..
Minimaal 1 persoon heeft hier een baaldag.
In het kader van efficiënte is de de volledige dag de hele wijk afgezet en zijn alle collega politie agenten weer op de hoogte van elkaars vakantieplannen ..
@lincoln: Ik denk echt dat jij moet solliciteren naar een baan als politiechef of als minister. Jij weet echt ALLES beter wat betreft de pliesies..
Ziet er uit als een curieus geval. De neus van de Peugeot staat een heel andere kant op dan je zou verwachten op basis van de schade en de rijrichting ter plaatse. Plus de Corsa met schade die daar losjes op de stoeprand staat (of is dat toeval?).
@vaakbenjetebang: C63 reed met een rotvaart toen ineens de Peugeot uit de parkeerplaats reed. Door die klap is de Peugeot gaan tollen, raakte daarbij ook de Corsa.

Informatie uit de eerste hand en heus geen speculatie.
@momo: Zoiets moet het wel zijn, maar dan nog – de Peugeot moet dan meer dan 180 graden in de rondte! Dat is nogal wat, op droog wegdek + een stoeprand. Dan moet je in je Mercedes aardig wat kinetische energie meenemen, zogezegd. En dan is het weer wonderlijk dat er eigenlijk maar zo weinig in de omgeving geraakt is behalve de Corsa. Maar goed, ongelukken zijn vaak raar. Zal een mooie situatieschets op het schadeformulier opleveren, zo veel is zeker.
@vaakbenjetebang: IDD.

Ik kan me nog herinneren dat er in Rotterdam een wel heel bizar ongeluk plaats had gevonden.

Een auto die via een paal op een dak van een geparkeerde auto belandde.

Zie dat maar op een schadeformulier te krijgen.
@vaakbenjetebang: als je weet hoe met dit soort auto’s hier door de stad wordt gereden, zo ook Golf/Polo GTI, Audi’s of Seats met DSG farts, verbaast de kinetische energie me weinig. Wel dat het relatief goed is afgelopen.
Serieus de brandweer alles gecheckt. Weten ze het wel zeker met die beschadigde borstwering.
Deze c63 kost al lang geen 100k meer
@slickrick: Snap ook niet waarom dit expliciet vermeld word in de titel? heeft totaal geen toegevoegde waarde.
@991gt3rs: en bij een crash neemt de waarde zelfs af!
@slickrick: precies; ook vóór de crash niet, het is geen black series!
@n0zem: Black series is ook niet als sedan geleverd toch?
@rikus: nee
@rikus: NEE
@rikus: nope, was meer doelende op de waarde
>C63
>Rotterdam
Was de C63 wel helemaal zuiver? 🤔
@toyotafortuner: Gewoon weer een bruiloft op Zuid denk ik.
En die 100.000 was die echt nog wel waard (met 85.000 drugs in de kofferbak :)
Lachgas
zo zonde
Wat een treurige titel. Dat men soms wat dumpert/telegraaf stijl gebruikt is tot daar aan toe. Maar dit slaat gewoon nergens op…
@opgooier: hier is over na gedacht. Met zo’n titel en zo’n auto in Rotterdam komen er natuurlijk heel veel reacties. Wellicht voor reclame doeleinden.
Dit allang niet meer de C63 die je wilt hebben, hier rijden alleen nog maar dubieuze, aandachtsgeile mensen in rond. Vooral op Zuid is dit een statussymbool maar dat zegt meer over Rotterdam-Zuid. Vreemd dat een auto zó snel in aanzien kan zakken.
@kenner: klopt idd, penoze of van die gasten die denken dat ze een soort 25-jarige pooier zijn. Een enkeling daargelaten die echt nog liefhebber is.
@ghost: de liefhebber rijdt in een C63 estate , het imago van de sedan is echt verziekt….
@slickrick: helaas wel ja.
@kenner: OK, dat is wel zo, maar toch vind ik ze vet!! Tikje ordi, maar zolang ze niet wit zijn vind ik ze nog best acceptabel. Bedoel, prima family wagon toch?
@kenner: wat maakt het uit wie er in rijdt? Zo lang JIJ het maar een vette bak vind. Of boeit de mening van nietszeggende mensen jou?
@e550: precies dit.
schade…

zowel in het Nederlands ald in het Duits…

*Da’s ff nadenken en googlen voor de moderatie😉)
100.000 ooit ja…ik denk nu om en nabij €30k-35k.
Het is een lelijke auto geworden. Dat komt door het soort bestuurders met bijbehorend vertiefd gedrag.
Vanwaar deze Telegraaf titel?
@mrbrown: Auto-pilot op de redactie.
Wat zonde van die Peugeot en Opel!!
100.000 jaar geleden was deze auto een ton ja…
SMS CLICKBAIT AAN NAAR 3434
@clk63bs: ik moest lachen
“maar niemand raakte gelukkig gewond”, allen ongelukkig gewond dus?
Is dit de telegraaf of autoblog?
Wa zund
Eerder een auto met een straatwaarde van 25-35k…
”te breed, te veel kabaal en die uitlaten zijn net eventjes te veel.” Dit zijn zo’n beetje de enige kenmerken van een C63, dit zou je bij elk performance model kunnen zeggen , M3 RS4 ISF etc. Ik vind het juist jammer dat de c63 redelijk met rust gelaten is. Bovengenoemde concurrenten scheiden zich dan meer van het normale model. overigens ben ik van mening dat als je geen zwarte accenten toevoegt het geen foute bak is. Zodra mijn auto verkocht is, rij ik gelijk naar Duitsland toe om er een te halen.
@nopetrolnofun: Ik ga graag mee! Neem ik een S204 mee. Nog even kijken waar ik het begrotingstekort vandaan ga halen, maar dat zijn slechts details.
Dacht dat Badr Hari in het gevang zat🤔😱
Alweer zo’n dure Mercedes.

https://www.bd.nl/oss-e-o/bestuurder-staat-dure-mercedes-af-aan-politie-oss-wil-verleiding-rijden-zonder-rijbewijs-niet-meer-voelen~ad086e19/
@menaz: Deze gaan nog een stapje verder met ‘dure Mercedes’… Na het klikken zie ik tot mijn verbazing een W203 op steelies en niet meegenoten deurgrepen, wat duidt op een vermoedelijke Classic uitvoering. Veel kaler kan een 15 jaar oude C niet en veel goedkopere Benzen bestaan er niet.
Waarschijnlijk een jonge soft.harddrugsdealer die even teveel gas gaf.
auww

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).