Chevrolet Corvette Stingray Cabrio is gearriveerd

Auteur: , 12 Reacties

Het dakloze broertje van de nieuwe Corvette (C7) was al geen verassing meer, die lekte daags na de onthulling van de coupé al uit. Toch is het altijd fijn om zo'n auto in al zijn 450 pk tellende gaafheid in het echt tegen te komen.

Well hello there

De nieuwe Corvette komt met een 6.2-liter LT1 V8, en dat blok is uiteraard ook in de cabrio gelepeld, samen met functies al cilinderuitschakeling en rev-matching voor de handbak met zeven versnellingen. Eigenlijk zijn het stoffen dakje en de gewijzigde gordelophangpunten de enige verschillen. Zelfs carrosserie-aanpassingen ten behoeve van de torsiestijfheid laten ze achterwege. “Niet nodig.” aldus Chevrolet. Stijf genoeg dus.

Chevrolet Corvette Stingray Cabrio

Na de zomer in de VS op de markt, een Europese introductie laat nog iets langer op zich wachten.
12 reacties

Hele mooie auto! Die nieuwe Corvette is echt heel goed gelukt, misschien is de cabrio zelfs nog mooier dan de coupe. Hele mooie kleurencombo ook, dat grijs met dat beige.
@kapiteinaudi: Neee, coupé vind ik echt veel mooier dan de cabrio!
-edit: check!-
Wat een ongelofelijk mooie cabrio. En het interieur ziet er echt 5klasses beter uit dan de vorige. Mooie kleurstelling ook!

Heel mooi geworden! Echt goed gedan van Corvette! *verder dromen doet*
Inderdaad echt een Vette bak zeg ! Mensen die nu nog durven vol te houden dat een Corvette voor asociale patsers is, die hebben nog niet door dat die tegenwoordig BMW en Audi-cabrio’s rijden…

Deze nieuwe Corvette kan zich met gemak met de beste europese sportwagen merken meten.
@lemans96: Weet je hoe vaak ik dat heb moeten aanhoren (ben gelukkige eigenaar van een 1984 C4). “Jij bent zo’n aardige gast, die auto past niet bij je”. Pfff…
Die liet ook niet lang op zich wachten, had zeker gedacht dat ze wel een andere manier zouden vinden om aandacht te krijgen en dat deze nog even moest wachten.
Deze C7 ziet er op zich netjes uit, maar ik vind het wel wat jammer dat Corvette op de Ferrari-toer gaat met al die lijnen en vouwen…Interieur is wel een stukje beter dan de C6.
Lelijke kleur, zou persoonlijk iets doen wat meer opvalt aangezien je toch in een Corvette rijd.
heerlijk de nieuwe Corvette!
ook de cabrio is super mooi.
Mooi! En mooie kleur, ziet er chique uit.. En dat voor een Corvette.

Alleen die achterkant… hmm
Hopelijk kan deze C7 zijn porno-imago in Europa afwerpen want het is een verdomd lekkere verschijning!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).