Mansory Sanguis: bloed is goed

Auteur: , 11 Reacties

Het blijft een opvallend gevaarte, deze rauwrode Bentley Continental GT met wijdlijf-kit van Mansory. Door zijn kleur en omvang knalt de Brit er lekker uit, in een stand die verder bevolkt wordt door grijze karbonaadjes en meer G's dan in de G-Unit.

Mansory Sanguis

Standaard meet de Bentley Continental GT W12 in de breedte 1.944 mm, als je de spiegels meeneemt wordt dit maar liefst 2.227 mm. De Mansory Sanguis is echter 50 mm breder aan de voorkant, en de achterzijde is met 60 milimeters uitgeklopt, dat nodigt uit tot dubbel parkeren.

De Gran Turismo, met de nadruk op ‘Gran’, heeft 672 pk, 780 Nm, en haalt 322 km/u. Aangezien het standaardmodel 2.320 kg (EU-gewicht, dus inclusief vloeistoffen en een bestuurder van 75 kg) in de schaal legt vragen we ons af in hoeverre de carbon motorkap helpt, maar deze zit er dan ook vooral uit esthetische overwegingen.

Next stop: Moulin Rouge!
11 reacties

Ik zou als ik Bentley was serieus overwegen om een zaak tegen Mansory aan te spannen, dit doet gewoon schade aan het merk. Haal in iedergeval die “B” embleem van “Bentley” van de auto, wat een disgrace. Vergelijk dit is met de Flying Spur, dit kan toch niet?
@balkanlul: Alsof het die voetballers die ‘m kopen wat uitmaakt
@daandaan: ;@sjon nee ik begrijp ook wel dat het hun niks uit maakt, maar het moet Bentley toch wel wat uitmaken? Hun klanten bestaan heus niet allen uit voetballers en hip-hop artiesten, anders zou Bentley ze zelf ook met minimaal 23 inch velgen afleveren. Plus je mag zelf weten hoe je een auto opfleurt en opvoert, maar als franchise mag je merk copyrights niet schenden, wat Mansory hier dus wel doet.
@balkanlul: Mansory een franchise van Bentley noemen is het grootste compliment dat ze ooit gehad hebben.
@balkanlul: nee Bentley is niet zo kinderachtig als Ferrari ;)
@balkanlul:

Waarom, mansory heeft die B toch gekocht samen met de wagen voordat ze eraan begonnen te timmeren.
Wellicht beter geweest met rode, zwarte of gouden velgen.
Mansory moet op de zelfde lijst als lijst-Martijn komen! Ze hebben afgelopen tijd wel weer genoeg auto’s verkracht namelijk
Als ze hem dan toch verneukt hebben, mogen ze ‘m ook wel wat lager zetten. Nu lijkt het net of ze moeten bezuinigen bij de inkoop van de wielen.
yummie!!!
Jezus, wat kan je die Continental verneuken!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).