Chick Fight? CLA van vrouw beklad met vunzige woorden

Auteur: , 30 Reacties

Alles wat we nu nog nodig hebben is een paar kussens gevuld met donsveertjes.

CLA

Toen het gezin ‘L.’ uit het Belgische Koekelaere gisteren naar de auto van dochter S.L. ging koekeloeren, wachtte er een ongewenste verassing op ze. De witte Mercedes CLA (rijtest) van dochterlief bleek namelijk beklad te zijn met eloquente teksten als ‘slet’, ‘hoer’ en ‘blyf van myn vriend’, uitgevoerd in zwarte verf. Geen olieverf op doek dus, maar vermoedelijk ‘Spray Paint’ op CLA voor de 25-jarige verzorgster.

Gelukkig bleek de verf er nog af te komen na een goede wasbeurt. Foto’s van de CLA inclusief ronkende leuzen circuleerden op dat moment echter al rond op internet, uiteraard. De familie blijft dan ook achter met een naar gevoel en heeft aangifte gedaan van het voorval.

CLA-klad

Op de interwebz werd meteen de logische conclusie getrokken dat hier sprake is van een heuse liefdesvete. Elke autoblog-lezer heeft het natuurlijk al talloze keren meegemaakt, twee vrouwen die vechten om je affectie. Niet? Nou ja, never mind. Movin’ on.

Voordat je verder wegdroomt bij het beeld van een esthethisch verantwoord kussengevecht, schudden we je echter wakker met een feit dat dit incident wellicht toch in een ander daglicht stelt. Er is namelijk een twist. Vader ‘L.’ claimt dat de leuzen helemaal niet slaan op een vermeende rivaliteit tussen zijn dochter en een andere vrouw, maar dat er iets veel banalers aan ten grondslag ligt. Dat zou namelijk gewoon jaloezie zijn jegens de mooie auto’s van zijn familie.

In eerste instantie lijkt zijn verhaal op wishful thinking van een vader die zijn dochter niet in deze situatie wil zien, maar zijn verhaal krijgt extra geloofwaardigheid doordat zijn eigen auto ook al beklad is in juni. Onbekend is of er toen ook al ‘hoer’, ‘slet’ en ‘blyf van myn vriend’ opstond, maar laten we er vanuit gaan dat dit niet zo is.

Van de dader ontbreekt momenteel ieder spoor.30 reacties

Tja Nederlands blijft moeilijk… Blijf van myn vriend??
@autofreaker: Belgen!
@autofreaker: SMS taal neemt het helaas over… Als ik sommige mails zie op het werk… Historisch gezien deden wij het hetzelfde eigenlijk.
@autofreaker: javel toch
@autofreaker: lezen ook
Wat my byblyft in dit blyfvanmynfrynd ferhaal is het grote goedetydenslegtetyden gehalte, alsof dyschildernytkansgryfen.
Haha.
Geheel terecht volgens onze politiek. Een golfje is goed genoeg, alles wat meer is moet gestraft worden. Dit is enkel een burger die het beleid vorm geeft. Goed gedaan sletten in Den Haag.
@gunthervogler: Het is bij onze zuiderburen. Dit heeft niet’s met Nederland te maken. Behalve misschien dat de text in het “Nederlands” is.
@kilum: Ik geloof niet dat jij de meest aangewezen persoon bent om daar kritiek op te hebben. Je maakt zelf al twee fouten in één zin…
@donvincenzo: Ik had het gezien ja. Text moet tekst zijn en er staat ergens een verdwaalde apostrof in het woordje niets die daar niet iets te zoeken heeft.

We zeuren al jaren om die edit knop op autoblog. ;-)
@kilum: @kilum: dit zal buitenlands zijn maar kan niet toepasselijker zijn op ons land. Waarbij je jezelf nog zou kunnen afvragen deze auto in het bezit is van een van onze ministers. Maakt de spuitactie bijzonder toepasselijk….
Blyf van haar auto af
Blyf in school en leer hoe je moet spellen.
25 jarige verzorgster en een CLA? Doet ze goed
@moondustfocus: PGB-sjoemel Benz
@str8six: Hebben bij onze zuiderburen ook een PGB? Weer wat geleerd vandaag
@moondustfocus: Tenzij papa hem heeft betaald. Dan maakt het niet zoveel uit wat voor werk ze doet.
@moondustfocus: dat kan toch gewoon? Een cla zal vast minder kosten dan hier in Nederland en hier in Nederland kost een cla je 500 euro per maand (vanaf). Mag toch hopen dat deze verzorgster dat kan betalen van haar 1500 euro netto per maand.
@moondustfocus: Fake taxi…
@moondustfocus: Hoe denk je dat ze aan die tekst op haar auto komt? Verzorgster is een breed begrip.
Neuken doe je samen. Zet dus lekker die vriend aan de kant en ga verder met je leven. Dit is gewoon zielig gedrag.
@lekbak: wie zegt dat ze genökt hebben…? Ze is verzorgster, dus wellicht heeft ze alleen z’n pik gewassen…
Ach. Is wel duidelijk zo toch?
Pure jaloezie. Dader heeft waarschijnlijk zelf een Polo. Die vriend wil gewoon in een luxer model rijden…
Sterk verhaal weer van die vader.
Grappig altijd. Dat een vriend wordt afgepakt door een ander. Zou de dame in kwestie niet beter haar vriend kunnen aanspreken vanwege veelwijverij? Dat lijkt mij een meer logische stap. België is een prachtig land waar ik zelf een jaartje heb mogen wonen. Auto’s zijn daar in zijn algemeenheid groter en duurder dan in NL. Maar je kunt het overdrijven.
De zoon van de plaatselijke discotheek eigenaar was tevens de grootste wiet dealer van de regio. Dat kwam aan het licht omdat hij in zijn Porsche 911 bij de gemeente kwam voorrijden om zijn stempel te halen voor zijn WW uitkering. Zelfs bij onze zuiderburen is dat verdacht.
@pomoek: Jezus, dat laatste verhaal. Wat een idioot ben je dan. HAHA
Logische verklaring: haar vader is die vriend =)
Tja.. zal allemaal wel, maar wat mij betreft blyf je gewoon met je handen van andermans spullen af.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).