Combospot: 2 bruut getunede TopCar-Porsches

Auteur: , 9 Reacties

Russen zijn er in Spanje in overtal, dus twee extra kunnen er ook nog wel bij.

TopCar Porsche

Evenals hun menselijke soortgenoten zijn deze TopCar-Panamera en Cayenne bij vlagen knap luidruchtig, en in de ogen van sommigen misschien ook wel ordinair. Maar dat is subjectief.

Als het op het vefraaien van Porsches aankomt, dan blaast TopCar zeker een partijtje mee. De 700 pk sterke Stingray GTR (op basis van de Panamera, eventueel met hoerig wit-en-goud interieur verkrijgbaar) kwam hier al eens langs, en nu is één van de 25 exemplaren van de Panamera met een voorkeur voor mondaine prinsdommen gespot.

Gelijktijdig kwam er een Cayenne Vantage 2 (maar niet de Lemon Party) mee op de vrachtwagen, ook in stemmig zwart, en met een heerlijke grom uit zijn V8, zoals je in de bijgesloten video kunt horen.

Onze man in Spanje, PereNubiola, werd getipt dat de tuningcombo binnen kwam, en maakte een mooi setje foto’s bij de aflevering, die hij op autojunk zette: Stingray GTR (Panamera) en Vantage 2 (Cayenne), met zijn lekker diepe velgen. Enjoy.9 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
Vind die velgen onder die Panamera maar klein ogen, daar had toch wel een inch of 2 groter onder gekund…?
op het randje..
@jasperjvr: van buitenspel?
Ik vind ze wel lekker eigenlijk zo.
Vindt normaal die getunede dingen van Porsche helemaal niks. Maar vindt deze toch wel bruut.
Ik vind die Panamera ook iets te hoog op zijn poten staan. Hij had wel wat lager gemogen. Verder hebben ze wel echt een heerlijk geluid!
Heerlijk
ik vind ze er erg crimineel aso uitzien. Zo’n Panamera gewoon in een fatsoenlijke kleur en verder niets meer aan doen, kan er wel mee door.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).