Combospot: familie Bentley doet een dagje uit

Auteur: , 21 Reacties

Papa en mama Mulsanne torsten hun dikke kinderen mee naar het zuiden van Nederland: samen met Continental Flying Spur en de Benjamin van het gezin, Flying Spur, deden ze een dagje Maastricht.

Hier staat 7 (kilo)ton aan Bentley

Dit had natuurlijk alles te maken met de jaarlijks terugkerende kunstbeurs Tefaf, die vrijdag weer van start ging, en waaraan Bentley traditiegetrouw is verbonden. Er is nogal wat geld met deze beurs gemoeid, dus haal je als autosponsor voor al dat kapitaal natuurlijk wel je beste paarden van stal.

Wolfssjrd snorde de Britse bakbeesten op, en zette ze op de foto. Het resultaat zie je op Bentleyjunk!21 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Lekkere spot! Zo zag ik laatst een lekkere combo van rolls!
Gelukkig, het kan nog. Een mooie mobiel zonder allerlei Hollandse verwijten naar je hoofd te krijgen. Er zijn nog mensen die het hoofd boven het maaiveld durven te steken.

TEFAF rules….
mooie spot! alleen jammer van dat busje op de achtergrond..
Wauw, dit is de eerste site in alle jaren die ik tegen kom die zijn vaste bezoekers kwijt wil raken. Jullie verdien model is echt te klant onvriendelijk, van linkjes in de tekst tot aan de reclame shit toe. Wel jammer want ik vond het een leuke site…
-edit: probeer eens normaal te reageren-
@jason_stolk: Ja als ik het niet kan blokken ben ik ook weg na jaren bezoeker te zijn geweest. Dit kan je niet maken tegen over je bezoekers, is gewoon te klant onvriendelijk. Wel heb ik uitgevonden dat je dat irritante gele ding aan de rechterkant gewoon kan blokken waardoor het een stuk beter is…
@drivingpleasure: Ik heb geen AdBlock Plus, maar zie ook geen reclame?
@drivingpleasure:
Sorry maar wat een onzinnige reacties van jouw kant.

Autoblog is ontstaan als een leuke (hobby)blog die steeds professioneler is geworden en nu eenmaal inkomsten nodig heeft.

En zolang je “gratis” gebruik wil blijven maken van deze blog inclusief de verschillende beursverslagen, rijtesten, echt nieuws, leuke weetjes, onzinnig nieuws, soms wat minder gerelateerde berichten :p en dat alles zo up to date mogelijk, met de mooiste beelden dan hebben ze die adv. nodig!

Of….

Neem een abotje van 15euro per jaar!! 1,25 per maand of beter gezegd 0,29 cent per dag!

Heb je dat er niet over dan moet je of niet zo klagen of lekker wegblijven.

Ik zeg het weer is, Go on team autoblog! Jullie app & site geven me dagelijks toch een 15 tot 30 minuten blog plezier.
@jvthof1983:

Oeps, 0,04 euro per dag natuurlijk haha
@jvthof1983: goed gezegd.
@autoblaag:

Dank je. Ben niet uit op plusjes of duimpjes.

Wil gewoon “genieten” van autoblog zonder bij elk topic iemand die klaagt over wat autoblog nu weer fout doet volgens hen.

Had misschien wel meer reacties van medebloggers verwacht die net zo dachten.
@jvthof1983: Ik begrijp je reactie, maar ik kom al jaren op deze site en ze hebben mij veel leuks en plezier gegeven. In dat opzicht zou ik ook prima even die paar euro kunnen betalen, heb je helemaal gelijk in. Het is alleen zo dat het toch een internet site blijft en daar ga ik nou eenmaal niet voor betalen, ik zoek dan liever een andere site of een combinatie van een paar andere sites waar hetzelfde nieuws te vinden is. Ik vind het gewoon irritant dat ze zo’n knipperend ding op de site zetten en van bewegende reclames wordt ik ook gek. Dus uit mijn standpunt zeg ik toch nee ik wil geen irritante reclame(als reclame niet beweegt of op popt vind ik het trouwens geen probleem) en ik wil ook niet betalen voor een website.
@drivingpleasure: ik kom hier ook al sinds het prille begin. en ja het is een website maar vergelijk de prijs voor een “ABO” hier even met een magazine. dat scheelt ook nogal.

wil ik een internet abo op 1 van de kranten kost me dat een veelvoud van hier.

Dat je geen reclame wil kan ik begrijpen. Maar als ik dan helemaal ga zeuren, ik heb een abotje gehad op een 2 tal autobladen en zelfs met betaling zaten daar minimaal 10 pagina’s reclame in!! dus zo slecht hebben we het niet hier.
@jvthof1983: sorry voor de late reactie, ben even weggeweest maar nu de site weer klantvriendelijk is ben ik weer blij. Ten eerste als je een magazine neemt krijg je heel ander soort artikelen die veel meer op auto’s zijn gericht, hier vind je heel veel artikelen erom heen. Dat vind ik niet erg vind ik ook wel leuk om af en toe te lezen. Ten tweede vind ik dat de de schrijfstijl en de artikelen hier niet van hoge kwaliteit zijn in tegenstelling tot veel magazines, waar je dus ook voor betaald. Er worden hier vaak fouten in de tekst gemaakt, of er wordt weer om heen geluld om een leuk backlinkje in de tekst te kunnen verwerken. Dit vind je niet in magazines. Ten derde weet ik ook wel dat er in magazines reclame staat, maar je hebt mij niet over magazines zien schrijven, ik heb gezegd dat ik dan lieveren een combi van een paar sites zoek. Los van dat zijn reclames in magazines lang niet zo irritant als reclames op een internet site. Nogmaals stilstaande reclames heb ik geen probleem mee, maar bewegende of op poppende reclames wel.
Lekkere combo hoooor!
Geld vragen is prima. Geld “afdwingen” met irritante knipperbende waar je spontaan hoofdpijn van krijgt is een heel ander verhaal. Vanaf heden gaat deze jongen AB in 500×1080 bekijken.

http://i120.photobucket.com/albums/o172/ilostmynameagain/fckdieshit.png
@barney: jij wil toch ook betaald krijgen voor je werk? Zo doen de makers van autoblog. Die krijgen betaald voor ads, en kun jij gratis autonieuws krijgen. Of je betaalt en dan ben je van het gezeur af. Ik zie niet in wat daar mis mee is en ik snap al dit gezeur ook niet zo
-edit: ontopic aub-
@jagxjl:

Juist!!! Zo heurt het!
Misschien ook leuk om te melden dat deze Bentley’s ook weer als taxi dienen. En dat de start eigenlijk donderdag al was, weliswaar alleen voor VIP en de pers. Vandaag nog een Wraith en een C63 AMG Black Series gespot
@wolfssjrd: er gaan maar 3 reacties in dit topic over je spot :p

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).