Daniel Craig krijgt een V12 Vantage Roadster

Auteur: , 41 Reacties

Dat is nog eens een leuke manier om je verjaardag te vieren! Want zeg nou eerlijk, we willen stiekem allemaal een V12 Vantage (Roadster).

Aston Martin V12 Vantage Roadster Daniel Craig

Zaterdag 2 maart werd James Bond Daniel Craig 45 jaar oud, maar hij vierde dat pas afgelopen zaterdag. Toen was er een leuke verrassing voor hem. Deze knalrode Aston Martin V12 Vantage Roadster (oplage: 101 stuks) werd afgelopen zaterdag namelijk afgeleverd bij huize Craig in Londen. Het is niet helemaal duidelijk of Daniel deze auto aan zichzelf cadeau heeft gedaan of dat het een presentje was van zijn vrouw, actrice Rachel Weisz.

Een betere auto kunnen we ons niet voorstellen voor de man die nog tenminste tweemaal de rol van James Bond zal spelen. (via: dailymail.co.uk)
41 reacties

Mooi presentje, maar een echte Bond zou de coupĂ© waarschijnlijk nemen…
@martijn1993: zo’n cabrio is handiger ivm zijn schietstoel ;) Hoeft hij alleen maar het dak open te doen en daarna de schietstoel te gebruiken :D
@robbie: Fair enough kerel! En hij zou ze waarschijnlijk ook wel allebei kunnen kopen.
@martijn1993:
Ze vroegen me of ik liever open of dicht prefereerde. Ze zeiden er alleen niet bij waar het om ging, maar ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben over dit open rode pareltje.
@JamesBond007: Kan u zeker geen ongelijk geven, mister Bond.
wellicht een cadeau van sponsor Aston Martin. Voor de vele mooie momenten dat er een Aston Martin door het beeld rijd in de 007 films. Het is in ieder geval een mooie wagen in een schitterende kleurstelling.
@zeevink: absoluut, wat een beauty!
Must….. have….
Lijkt me ook een leuk bedankje voor alle reclame die gemaakt is. Verder ben ik ook eens dat het een coupe had moeten zijn dit is echt een kappers auto… Wel een met ballen.
@Kvgorp: Dus…een Aston Martin Vantage V12 zonder dak is een kappersauto? Als dat zo is word ik ogenblikkelijk kapper !

Vette bak hoor. Die kleur staat ook erg goed.
@lemans96: sorry ik vind cabriovarianten van auto’s meestal afbreuk t.o.v het origineel. Ze worden er vaak niet veel beter van.
Bovendien vind ik dat mensen die cabrio onnodig aandacht trekken. Dat heeft onze James toch niet nodig.
@Kvgorp: Ik ben met je eens dat de meeste cabrio’s er, qua wegligging, niet beter van worden. Dat is echter met deze Aston(en bv. met de 458 Spider of 911 cabrio) niet het geval. Nagenoeg net zo stijf als de gesloten versies.
Ik let verders nooit zo op de mensen die in zo’n cabrio zitten. Ik weet wel dat het erg leuk is om met je snuit in de buitenlucht te zitten en te kunnen genieten van het motorgeluid.
Wel ‘ns met een leuke cabrio gereden?
@lemans96: Ja hoor heb wel eens cabrio gereden. Best leuk als het 25 graden + is maar in Engeland?? Verder hoor je boven de 70km/h toch geen motorgeluid meer enkel wind. Het maakt niet uit of je met een Golf cabrio MK1 rijd of met een V12 Vantage. Boven de 70km/h overstemd het windgeruis toch. Je geeft zelf al aan dat je niet let op mensen in een cabrio. Hoe komt dat dan?
@Kvgorp: Autogek als ik ben, is het laatste waar ik naar kijk als ik een leuke, mooie of bijzondere auto zie, de bestuurder. En als ik dat al doe, dan is dat om hem/haar even een ‘thumbs up’ te geven.
Verder is het misschien niet zo’n goed idee om een ouderwetse en hoekige bak als een Golf cabrio Mk 1 te nemen als maatstaf voor alle cabrio’s, al helemaal niet als vergelijkingsmateriaal tegen een Aston Martin Vantage V12 Roadster uit 2012… ;-)
@Kvgorp: Betwijfel of je ooit in een fatsoenlijke cabrio gereden hebt (niet een golf of een Z3 of iets vergelijkbaars).
@Kvgorp:
Je op andere gedachten brengen lukt me toch niet. Wel wil ik zeggen dat als ik een kapper was geweest en deze auto daadwerkelijk bezat, dat ik de eerste ben die voor je deur komt rijden om je hoogstpersoonlijk uit te lachen achter je computertje.
@Kvgorp:
Daar denken engelsen heel anders over, als er ergens veel cabrio’s verkocht worden dan is het daar wel.
Ook dat 25+gr verhaal is pussy gezwets. Vorige week elke dag open gereden en dat zal straks opweg naar huis niet anders zijn als ik die blauwe lucht buiten zie.
@jrk68: Helemaal gelijk, de S2000 bij ons mag ook zo nu en dan even buiten spelen met dit weer.
@Kvgorp:

Ik zou zeggen, ga naar een willekeurige dealer, ga een tijdje ”open” rijden en dan kom je wel op andere gedachten.
@JamesBond007:

Heb ooit een keer een Eos gehuurd op Gran Canaria voor een dag. heb denkt ik voor 90% van de tijd met de kap dicht heb gereden Ik voelde me zo in de kijker zitten. Helaas ben ik niet vermogend genoeg om iets met meer als 4 cilinders te huren/rijden.

Maar jullie hebben gelijk als je over een rustige weg door de natuur binnendoor tourt is er niets mooier dan open te rijden.
@Kvgorp:

Op het moment dat ik me beken voel in een auto, zet ik gewoon lekker een zonnebril op. Doe ik een lekker muziekje aan ( niet te hard -> anders krijg je een aso’s idee <- ) en gewoon genieten. Meestal als je vriendelijk lacht naar mensen krijg je leuke reacties terug.

Ik ben een keer met vrienden richting Le Mans gereden in Alfa Spiders, veel mensen keken naar ons en dachten dat het hele duren wagens waren. Maar als we dan even wat geluid lieten horen, vriendelijk lachten naar mensen kregen we allemaal duimpjes omhoog terug!

Kortom, open rijden is echt heerlijk. Je moet er alleen met een andere instelling in gaan zitten dan dat je veilig en vertrouwd in een dichte auto rijdt.
@JamesBond007: ik leer nog wat zie ik wel. Misschien ben ik wel te verlegen om met die instelling in een auto te zitten. Ik zou het niet weten.
Good guy needs a good car
Hij dacht, afleverdatum half maart, dan zal de lente al wel in het land zijn…
Bij de keuze van de kleur is er toch iets misgelopen…..
@kapiteinaudi:
Wel, te spannend…?
@jrk68: Nee hoor, het past gewoon niet op een Aston vind ik. Een witte zou heel mooi zijn, met bijvoorbeeld een rood interieur.
@kapiteinaudi:
Ik vind het dus wel fraai, een witte ook maar dan weer niet met een rood interieur.
Dan wordt het een hoerensloep en dat past imo niet bij het gentlemans imago van Aston.
@jrk68: Een bruin interieur bij wit zou ook heel mooi zijn, vind ik althans.
@kapiteinaudi: Ik vind deze kleur rood overigens ook niet zo goed staan op deze AM. Het doet een beetje goedkoop aan, gewoon van die unilak op zo’n auto.
@berlinetta: haha. Waarom zou rood goedkoop aandoen? Wit is ook een standaard kleur. En op veel te veel auto’s wordt zwart gekozen, vaak ook een standaard kleur. Dit een auto voor iemand die van het leven durft te genieten, daar hoort maar 1 kleur bij: rood!
Bloedmooie Aston in een bloedmooiekleur! Topcombinatie en een topcadeau!
Ik ben ook jarig pfffff, doe mij ook zo’n ding!!!
Heftig, wil ik ook. Voor alle azijnzeikers over cabrio’s hier de voordelen van een cabrio:
– meer geluid van buitenaf, ook van de motor en uitlaat
– 1 met de omgeving, de geurtjes van het platte land, de temperatuur, de hemel boven je.
– instappen is gemakkelijker zonder dak, vooral bij lage sportauto’s (doe de test met een Caterham of Donkervoort)
– je rijdt toeristischer, van de snelweg af wordt nog leuker
– je rijdt rustiger, niet meer Mach 1, maar geniet van het toeren.
– het lijkt of je harder rijdt dan in werkelijkheid omdat alles ongefilterd binnenkomt. Ik rijd liever 100 met het gevoel van 200 dan andersom.

Nadelen:
– je hebt jaloerse eikels die het een kappersauto noemen
– en ja de carrosserie tordeert over het algemeen meer dan een coupe
– het benzineverbruik is hoger dan van een dichte auto
@midasracer:

“Nadelen:
– je hebt jaloerse eikels die het een kappersauto noemen”

LOL XD +++
@midasracer:
Gelukkig zijn hier nog mensen die de geneugten van het open rijden wel snappen.
Had van jou ook niet anders verwacht, maar mooier kan ik het niet verwoorden.

Hier is geen speld tussen te krijgen, zeker die zin van “het lijkt of je harder rijdt dan in werkelijkheid omdat alles ongefilterd binnenkomt. Ik rijd liever 100 met het gevoel van 200 dan andersom.” Helaas zijn er hier weinig die dat snappen.
Dikke plus uit 010 dus.
You only live twice…

groot gelijk dus dat je zo’n auto koopt als je het kunt.
Toevallig zag ik dat Kroymans er ook een had verkocht.
@kickass: Kroymans heeft er al 2 verkocht, 1 in Cobalt Blue (#002 van 101) en 1 in Azurite Black (#097 van 101).
oh ik wil er niet stiekem een, ik durf er best voor uit te komen!
Zoiets heb ik nou nooit…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).