De F90 BMW M5 samenstellen doe je zo

Auteur: , 19 Reacties

Maak de 600 pk sterke zakensedan naar eigen wens.

M5

Misschien was je wel teleurgesteld bij de introductie van de nieuwe M5. Ik vond de looks van de heetste M5 ooit namelijk niet zo denderend. Gelukkig kun je hier nu zelf wat aan doen. De configurator van de F90 M5 is live gegaan. Het is mogelijk om de 5 Serie te personaliseren en je hebt meteen een prijs in beeld.

De nieuwe M5 is namelijk niet heel erg voordelig. Het model is er vanaf 161.501 euro. Maar dan ben je er natuurlijk nog niet. De optielijst moet nog worden afgegaan en de prijs kan uiteindelijk flink oplopen. Mijn gewenste M5 check je hierboven. Ik koos voor een Marina Bay Blau kleur. Als ik écht moest kiezen, dan werd een belletje naar BMW Individual gedaan. De beschikbare kleuren zijn namelijk niet denderend. Ook de keuzen voor wielen is niet denderend. Bij gebrek aan beter werden het de 706M dubbelspaak velgen met een formaat van 20-inch.

Het interieur werd wat verder aangekleed met onder andere een alcantara hemel (1.089 euro) en extra dikke stoelen (2.028 euro). Het M Sport uitlaatsysteem (1.526 euro) kon natuurlijk niet ontbreken. Is de M5 zo naar wens? Nee, maar zoals gezegd zijn de mogelijkheden wat beperkt. Probeer er zelf wat van te maken via deze link.19 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Best een knappe configuratie zo Ruben, kun je nergens aanvinken dat je de grille zwart wilt? Dan valt het niet zo op dat hij te groot en lelijk is haha
Mwuah, ik was misschien maar een beetje teleurgesteld. Niet echt heel erg ofzo hoor, nee. Echt niet. Heus.
@viezefreddyw: … zei hij teleurgesteld
@str8six: Heel lichtjes maar hoor…
Kun je het obesitas gewicht ook omlaag brengen in de samenstelling?. Van 1800+ kg naar zo’n 1100 kg, dan pas wordt het een sportwagen. Nu is het een Leopard tank zonder tracks.
@sracert: Doet een Leopard ook 0-100 in 3,5 seconden??? Gewicht maakt mij niet heel veel uit, als de auto maar lekker stuurt. Ja, dat is zelfs bij dit gewicht nog mogelijk ;)
@hight96: noem het een Nissan GT-R die bijna 2000kg weegt
via Android app
Mehhh wéér een BMW. Thnx, but no thnx.
Een E63 AMG vind ik een aanzienlijk fraaiere sportsedan.
Deze M5 is een beetje zoutloos.
Ben gek op BMW maar de laatste modellen zijn zo nietszeggend. Onderscheiden zich visueel amper van F10.. bij de E61 M5 dacht je echt WOW een nieuwe M5!! Hetzelfde als bij de E39 tov E34, dat WoW effect is echt helemaal weg tegenwoordig. Zelfs de M2 vind ik leuk maar mweehh 😬
Even kijken, ik ben er redelijk uitgekomen, denk ik.


  • Allrad

  • Touring

  • D5 S

  • Alpina Grün

  • Dekoset gold

  • Lavalina interieur

@willeme: roerend met je eens.
Ik ben volgens mij de enige ter wereld die helemaal fan is van de nieuwe M5…
Hoe heet die geel/oranje kleur op die 740 die in Rotterdam rondrijdt? Die kleur wil ik er wel op 😊
Ik vind de F10 M5 mooier, maar wat als we een soortgelijke 750pk tune van de F10 op de F90 doen, ik denk dan dat ik wel voor de F90 zal gaan!
@erwine60: Ik weet t beter gemaakt. Hou gewoon lekker je E60. 😜Als je toch gaat ‘upgraden’; Alpina
@toyotafortuner: helaas is de E60 niet meer in mijn bezit! Erg veel plezier aan gehad in de 6 jaar dat ik hem had. Ik rij nu wel ander leuk speelgoed (750pk F10 M5, 640pk E39 M5, 460pk F11 M550d en Dodge ram srt 10 ) zijn helaas niet van mij, maar ik wil naar de F80 M3 kijken en laten opkrikken maar 700pk ;)
@erwine60: Ik kom helaas niet meer in IJmuiden, dus ik wist t helaas niet. Dat de E60 exit is, is jammer.

K ben benieuwd wat t getunede resultaat dit keer word. Heb t druk nu. Maar als de Dikke BMW Jongus! IJmuiden er weer is, hoop k wat plaatjes te kunnen zien
Alle wijsneuzen; Wacht maar tot hij voor je (wijs)neus staat.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).