De inzittenden van deze cabrio hadden een schijtdag

Auteur: , 52 Reacties

Alles onder de stront. Alles.

Renault

Rijden in een cabrio is over het algemeen een fijne rijbeleving. Lekker met de wind door je haren genieten van de omgeving en het voertuig. Aan de andere kant ben je ook kwetsbaarder. Voor bijvoorbeeld stadsduiven die een lading naar beneden laten vallen, of nog erger: een strontkar die je auto volspuit terwijl je er nog inzit.

De inzittenden van deze Megane Cabriolet hadden vermoedelijk liever de raampjes omhoog en het dak dicht gehad op het moment dat dit hen overkwam. Het voorval gebeurde afgelopen weekend in de omgeving van München. Een 53-jarige man zat met zijn 14-jarige dochter in de Renault te genieten van het mooie weer. De auto stond stil, toen er een giertank hen tegemoet kwam rijden. De tank zat niet goed dicht en de inhoud van de strontauto werd verplaatst naar de Franse cabrio.

Volgens de politie is de Renault afgeschreven. De cabrio is al niet veel meer waard en de schoonmaakkosten zullen dusdanig zijn dat de Megane beter af is op de schroot. De twee inzittenden raakten niet gewond, maar kwamen compleet onder de kak te zitten. Klagen dat je een mindere dag hebt op je werk is voor vandaag niet meer toegestaan.

Bron: Abendzeitung München. Met dank aan Dennis voor de tip!52 reacties

Veel te makkelijk om hier woordgrappen over te maken, ik laat het aan jullie over.
Schijtdag….
Smerig en zonde… Hoe moeilijk is het om even je lading te controleren voordat je gaat rijden? Als motorrijder ga je ook onmiddellijk op je muil als er zo’n plens stront in een bocht ligt.
@trustmeiamanengineer: Haast wellicht? Ik weet dat het niet goed is, maar het overkomt de besten.
@granlusso: Haast is nooit een excuus natuurlijk. Foutjes komen voor, maar de hele straat vol stront spuiten overkomt “de beste” niet.
Pff total loss? Die Fransen kennen duidelijk het begrip Dasty niet.
@pjjmv: Ehhh Duitsers. *schenkt snel nog een bak koffie in*
Zal je maar gebeuren, hopelijk kunnen ze nog iets soort gelijks er voor terug kopen
Strontvervelend is het ook, al die giertanks en tractoren op de openbare weg.
Keer door de wastraat met het dak open en dan kan je er gewoon weer tegenaan..
Kak..
@baserace:

Nee.

SCHEISSE in dit geval.
@desjonnies: maar een Franse auto, dus MERDE.
Het lijkt me toch niet dat deze auto is afgeschreven? Je zult het sowieso heel grondig moeten schoonmaken, maar ik kan me niet voorstellen dat de kosten daarvan de waarde van de auto overtreffen. De buitenkant kun je sowieso al zelf schoonmaken. Alleen voor het interieur heb je serieus spul nodig. Als je een beetje handig bent, kun je dat ook zelf.
@berlinetta: Dit gaat meer kosten dan je denkt. Al dat stront gaat overal in zitten. Airco, stuurhuis, radio en alle andere naden binnenin het interieur zijn volgelopen. Als het stoffen bekleding is krijg je het er amper uit en de geur blijft er in hangen. Het dakmechanisme kan ook aangetast zijn. Aangezien je zo’n Megane voor een habbekrats kunt kopen is hij ook al gauw weer afgeschreven.
@viezefreddyw: @e34m5touring: Gezien het spetterpatroon ging ik er vanuit dat de stront van voor erop is gekomen en dat het dashboard bespaard is gebleven. Heb teveel Dexter gekeken geloof ik.
@berlinetta: Er zal ongetwijfeld ook stront door de roosters gegaan zijn bij de voorruit. Drupt allemaal lekker naar binnen, dat wil je niet. Ik denk dat de auto gewoon is afgeschreven.
@berlinetta: Had ie nou maar gewoon een container met een zeiltje genomen ipv de Megane CC. Dan had je er nooit wat van gehoord ;)
@berlinetta: Best leuke auto’s maar het brengt echt geen drol meer op joh. En een profi cleaning, zeker met deze strontzooi, gaat je dan wel flink geld kosten. Er vanuitgaande dat er geen electronica is beschadigd. Want dan gaat het helemaal hard.
Total loss? Ik zou zeggen nieuwe stoelen en een middagje poetsen en gaan. Maar goed ik kan niet ruiken.
Is dit niet die limited edition, Le Grand Caque Exclusive?
Schijtdag… snappen jullie hem? Want de auto zit onder de poep! Hahaha wat een goeie grap. Niet dus…
@goodolddays: lol, ik denk dat ik hem snap hoor, omdat de auto onder de schijt zit, hebben ze letterlijk en figuurlijk een schijtdag..
@goodolddays: Om te gieren…

En dan noemen ze BMW’s Boeren Mest Wagens…
@e1000bmw523i: “om te gieren”<- see What you did there hahahahah
Ik kan me nog herinneren toen ik altijd met wat klasgenoten naar de middelbare school fietste. Kwam er een cementwagen langs die het equivelent van een natte scheet liet, een klasgenoot kreeg een flinke lading cement over zich heen die met het lekkere zonnetje meteen aan het opdrogen begon. Jas en tas konden weggegooid worden, klasgenoot in tranen maar hij hield er weinig aan over.
@fanboy: cementmortel reageert met water (hydratatie) is een ander proces dan drogen, komt zelfs warmte vrij bij hydratatie. Sorry, ik vergat nerd alert erbij te zetten ;-).
@pomoek: Dat veranderd niks aan het eindresultaat, een huilende klasgenoot die wat dingen weg kon gooien :D
@fanboy: Je hebt gelijk, het was een beetje een domme vak-idiote reactie. Forget I mentioned it!
Die kerel die de giertank bestuurde mikte vast op dat lelijke koekblik, en snap hem volledig. Wat een lelijk ding zeg
Scheisse! Merde! So eine Schweinerei!
Overigens lijkt me dit een tamelijk ernstige overtreding van de bestuurder van de tractor. Milieudelict krijg je denk ik alleen in NL aan je broek maar iemand zou ook door dit voorval een serieus ongeval kunnen krijgen.
Met dak dicht hadden ze in deze auto een net zo groot probleem! Lek kappen
Een Renault naar de sloop? Daar heb ik kak aan…. oh wacht ;)
Euhm … Shit happens (?…)
Achja, shit happens
Om te gieren…

Not a single sh*t is given…of in dit geval juist heel veel…
“Met gierende banden…” krijgt zo toch een heel andere betekenis…
Frans schijthok!
@dutchdriftking: Nu wel ja.
Shit man, dan baal je.
I hate manure!
@pfranze: Maar het is wel goed voor de plantjes!
Zonde van zo’n mooie auto. Erg vervelend voor die man en zijn dochtertje. Nou ja, laat die boer z’n poeplap maar even trekken, dan kan die man weer zo’n fraaie Mégane cc aanschaffen.
Laten we eerlijk zijn mooi zijn ze niet, nieuw waren ze al lek, rijden doen ze ook niet geweldig en tegenwoordig te koop voor een appel en een ei. Maar het blijft zwaar klote als je dit overkomt.
Doet me denken aan Back to the Future :)
En in DE zit er geen BPM op auto’s. 10 uur poetsen en wat nieuwe interieurdelen (radio? stoelen?) zal duurder zijn dan een ander wagentje waar misschien al 2 ton op zit?
Gebeurde in 1955 ook bij Biff.
En meister proper dan?
Lang niet zo erg als een Roomba en een puppy die in de woonkamer zijn grote boodschap achter laat.
Net een paar dagen te vroeg, morgen is het pas nationale poep dag.

Waarom reed de beste boer trouwens met een open container? Zodra het vloeibaar is gewoon een giertank kan het er nooit uit. Ook met zeiltje op een open container zal het er langs lopen als het te snel beweegt.
Ik citeer Ruben de Puben uit Draadstaal

KAK!!!
Dat is ook zonde van je auto

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).