De leukste supercar mag jij waarschijnlijk niet kopen

Auteur: , 20 Reacties

Eric Cartman had het toch goed voor elkaar met zijn Cartmanland.

McLaren 570S MSO High Downforce Kit '19

McLaren is een beetje een apart automerk. In relatief korte tijd hebben ze zich genesteld tussen de gevestigde orde zoals Ferrari en Lamborghini. Natuurlijk heeft het geholpen dat de McLaren F1 (niet een F1 auto) en het Mclaren F1 team (wel F1 auto’s) een inmiddels legendarische status hebben opgebouwd.

Het is dus niet zo dat de Britten uit het niets komen. Ze hebben een heel omvangrijk gamma, variërend van een supercar met V8-middenmotor en achterwielaandrijving tot een supercar met V8-middenmotor en achterwielaandrijving. Goed nieuws: daar komt er eentje bij. Het gaat om een supercar met V8 middenmotor en achterwielaandrijving.

McLaren 600LT by MSO '19

Het zou zo maar eens kunnen dat dit de leukste uit de range gaat worden. Hoe leuk de 720S, Senna en P1 ook zijn, ze zijn véél te snel en voor een normale sterveling te capabel. Leuk als je Chris Harris of Horst van Saurma heet, maar voor de rest: het zal wel. De McLaren die is bevestigd (aan AutoCar) gaat ‘620R’ heten en dat is goed nieuws.

McLaren 600LT Stealth Grey by MSO '19

De 620R is min of meer een straatuitvoering van de GT4-raceauto, die weer gebaseerd is op de 600LT. Al deze modellen vinden hun oorsprong weer in de 570S. Snap jij het nog? We leggen het uit: de 620R zal de lichtste en meest hardcore variant zijn van de kleinste McLaren. Zie het als een soort Cayman GT4 RS met een kleine V8 en je zit warm.

McLaren

De 620R zal voorzien worden van een enorme achtervleugel, extreem lichte velgen, schaalstoelen, zespunt-gordels, een unieke ophanging, splitter en hopelijk en een extra luide uitlaat. Het vermogen zal 620 pk bedragen. Naar McLaren maatstaven niet enorm veel, maar echt meer dan voldoende voor de aspirant coureur met een goed gevulde portemonnee. Over dat laatste: prijzen zijn niet bekend, maar McLaren kennende zal het geen goedkoop geintje worden. McLaren laat weten dat je ‘m alleen kan kopen als McLaren je daartoe uitnodigt. Oh, lieve marketing…20 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
620pk is meer dan genoeg om het je dun door de broek te laten lopen als alle 620 paarden aan de loop gaan
Ik heb ook helemaal niks met MC laren dus dat scheelt.
@mikje90: Ingeving, ik ga een Mc in Laren openen. Gewoon, voor de gein. Hoeven ze niet meer naar H’sum of Bussum.
@pcooperworks: Dat gaat storm lopen. Maar ik zou er wel een premium MC van maken door bijv MC flurry’s met stukjes bladgoud erin te verkopen.
@pcooperworks: en dan lekker stug de eters uitnodigen. Degene zonder uitnodiging krijgt ook geen Big Mac.
Snap jij het nog? Nee ik snap er bijna niks van de Mclaren line up.
@emping:
Meeste van hun klanten ook niet…. ;-)
@emping: ik ook niet maar deze wil ik best hebben.
Horst von Saurma heeft het stokje overgedragen aan Christian Gebhardt. Best wel een stap, maar hij deed dat toen hij met de Porsche 918 niet in de buurt kwam van de snelste tijden op de ‘Ring.
Ik word er niet warm van. Vind McLaren emotieloos.
Gelukkig nog niet zo lelijk als de Senna
620R, krijg je dan geen ruzie met Caterham?
@720s: Ja dat mag niet van de rechter. Ze gaan hem nu 599GTO noemen..
Jammer van die neppe roofscoop.
@baklava: Nep? Op de 600lt is hij als optie leverbaar en gewoon functioneel, lijkt mij vreemd als dat op deze niet zo zou zijn.
@donstil:
Aangezien je dwars door het achterraam kan kijken komt die scoop hoogstens uit op een ventilatieroostertje in het plafond.
@donstil: Zit niet aangesloten op het motorcompartiment, dus nep.
@baklava: die is wel functioneel. De scoop gaat door het dak naar binnen, door de cabine heen en door naar de motorruimte. https://www.carthrottle.com/post/theres-already-a-tricked-out-mclaren-600lt-mso-and-it-has-a-roof-scoop/
MC altijd al emotieloos gevonden, maar zo te lezen ben ik niet de enige.
Worden er bij McLaren ook auto’s verkocht zonder actiepakketje?
Ik zie alleen maar special limited edition collectors item versies voorbijkomen.
You get a special, you get a special, everyone gets a special!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).