De nieuwe BMW M speeltjes van Michael Fux

Auteur: , 26 Reacties

Maak kennis met de nieuwe speeltjes van de excentrieke Amerikaanse autoverzamelaar Michael Fux. Een BMW M5, M6 Coupe en M6 Cabrio. Alle drie in exact dezelfde kleurstelling.

Michael Fux verdiende zijn geld met zogenaamde ‘Memory Foam’ matrassen, maar nu houdt hij zich voornamelijk bezig met het verzamelen van auto’s in bijzondere kleurstellingen. We zagen al eens een paarse Phantom met wit interieur en een gele Phantom met geel interieur. Vorig jaar liet hij op Pebble Beach een mintgroene Ferrari 458 Spider met bijpassend interieur zien.

Dit jaar was Fux aanwezig op Pebble Beach met drie BMW M’etjes die allemaal dezelfde kleuren hebben. De M5, M6 Coupe en M6 Cabrio zijn gespoten in de kleur Sakhir Orange en voorzien van matzwarte velgen. Bijzonder is dat ook de interieurs zijn afgewerkt in leer met de kleur Sakhir Orange.

Normaal is dat niet mogelijk, maar als je het lief vraagt aan BMW Individual en genoeg geld overmaakt dan maken ze graag een uitzondering voor je. Wel jammer eigenlijk dat hij het kwartet niet vol heeft gemaakt door ook gelijk een M6 Gran Coupe te bestellen.

Michael Fux kreeg het in het verleden ook al eens voor elkaar om Rolls-Royce een eigen kleur voor hem te laten ontwikkelen. (via: 6post.com)26 reacties

Vind het geen mooi kleur. Zou je eerder op een 316 met halfords spoiler verwachten.
@Laue: ja is wel zo, maar in een land waar de zon schijnt komt zo’n kleur natuurlijk wel beter tot zijn recht.. Auto’s met felle kleuren passen in zo’n zonnig klimaat gewoon 100x beter!
@str8six: in een land met een niet al te zonnig klimaat zijn dat ook de betere kleuren want als je wolken al vaak grijs, donkergrijs of zwart zijn dan hoeft die depressie niet ook nog in het wagenpark tot uiting te komen.
@mashell: klopt, alleen komt een gele, rode, oranje etc. wagen minder tot zijn recht in een land met pisweer ipv zon, dat bedoelde ik meer. En daarnaast denk ik dat 90 % van de grijze muizen in NL niet met een fel kleurtje durft te rijden.
Wat een juweeltjes zeg. Deze man is een echte autoliefhebber, en heeft verstand van auto’s, geld, en ook nog eens goede smaak.

Zou zelf een andere kleurstelling hebben gekozen overigens.
@premiumbmw: Wat grappig. In mijn ogen is de man buitengewoon fantasieloos (in elk geval op dit gebied) en verveelt hij zich gewoon.
@Klassiekerrally: kan het niet meer met je eens zijn. prima dat je een nieuwe BMW als daily driver koopt.. of 2… maar ik zou toch echt wat exclusievers kunnen bedenken dan dit… zeker als je geld toch niet op kan :P
@premiumbmw: Dat hij de M6 in cabrio EN coupé haalt vindt ik een domme keuze. Beter Grand coupé of gewoon een ander model. Maar niet iets dat zoveel op elkaar lijkt
Gewoon… Omdat het kan
Ooooh wat is zo een BMW M5 toch prachtig!!!
Ha, ik zou precies hetzelfde doen! M6, M6 convertible en M5, maar wel alle drie in verschillende kleuren.
Bah, rood staat toch niet op zo’n M.
Wauw!! Prachtige wagens!
Totaal nutteloos. Voor dat geld koop je een scala aan bijzondere auto’s. 1 a la, maar 3
Sux. Hij kan het niet helpen, dit is de beste man zelf:
http://ia.media-imdb.com/images/M/[email protected]@._V1._SX640_SY421_.jpg
Was dan voor een m6gc en wat compleet anders gegaan… M3 csl, z8, m3 e30, m1 en een 3.0 CSI batmobile bijvoorbeeld als je alleen bmw wenst.
beetje teveel van het goede (kleur), vind ik
Die vent koopt autos zoals ik ze op Forza koop. Niet normaal.
Zieke kleur maar waarom alle drie het zelfde? Beetje jammer.
@MAB: Omdat zero fux given.
Geweldige wagens en de kleur kan mij ook wel bekoren, maar zwarte velgen !! damn dat is zo’n pauper sjonnie aanblik!!
Ondanks dat ik het nieuwe design van BMW wat ondermaats vind blijf ik die M5 altijd wel machtig mooi vinden.
Vind de exterieurkleur prachtig, ik had alleen iets contrasterends gekozen als interieur. Bij deze kleur staat een zwart of grijs interieur (hoewel saai) beter.
beetje zinloze loze combinatie maar wel lekker 1680 pk en 24 cil.
en foute kleur maarja je moet wat hé
@jayamg: én niet te vergeten zo’n 6500 kilogram…
Wat een wansmaak met die kleurstelling, in tegenstelling tot de gekozen modellen. Hulde voor deze man!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).