De TopCar ML63 AMG Inferno Black is vooral heel zwart

Auteur: , 14 Reacties

De Russen van het tuningsbedrijf TopCar hadden donkere gedachten toen ze met deze ML63 AMG aan de haal gingen. Met een dikke vinger naar de Mercedes Black Series creëerden ze deze tractor, eentje die tenminste echt zwart is.

En daar is natuurlijk niets mis mee. Want zwart is cool. De ML63 kreeg naast een set zwarte velgen, zwart getinte ramen, zwarte achterlichten en heel veel zwarte verf ook nog een dikke bodykit. De wielkasten zijn uitgeklopt, de voorbumper heeft grotere luchtinlaten en er zijn wat LED-stripje gemonteerd. Een setje sideskirts en een diffuser achterop maken het pakket compleet.

Motorisch is de ML63 van TopCar voorzien van 557 pk en 760 Nm koppel. 0-100 gaat met dit 2300 kg wegende monster in 4,8 seconden. Impressive, maar vorig jaar deden ze dat met een blauwe ML beter.

Het wordt misschien een beetje patserig maar lelijk kunnen we deze machine niet noemen. De ML van TopCar heet voluit de ML63 AMG Inferno Black. Die naam past perfect. Het klinkt indrukwekkend in de kroeg en Nederlandse voetballertjes zullen hem ook wel mooi vinden.14 reacties

Met dit hok op je oprit heb je inderdaad geen zonnescherm meer nodig.
Die naam past helemaal niet, het zou “ML63 AMG after theInferno Black” moeten zijn.
Ik zie dat ze even wat kippengaas bij de boerenbond gehaald hebben.
@berlinetta: roflmao
Ik vind hem wel erg mooi!
In het rood graag. Porno rood.
Strak kippenhok hoor
Dit doet me wel wat ja, kippevel van afschuw.
Mooi,black metal.
Ook maar iemand die dit mooi vindt?
Geen nood, ik ken nog wel een stel goede neurochirurgen.
Heet wordt het wel in je auto met dit weer
Ik zal wel de enige zijn, maar ik vind hem vet!
met recht een tractor, zoals de tekst ook zegt, maar dan voor pooiers en kampbewoners, eventueel ook drugsdealers behoren tot de doelgroep!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).