De wrakstukdieven van Paul Walkers Carrera GT gaan mogelijk 6 maanden de bak in

Auteur: , 14 Reacties

In de nasleep van het ongeluk waarbij Roger Rodas en Paul Walker op 30 november 2013 om het leven kwamen, wisten twee jongens er vandoor te gaan met de dakpanelen van de uitgebrande Carrera GT. Eén van de twee poseerde er zelfs even mee op Instagram. Iets dat ze waarschijnlijk mogen bekopen met een fikse celstraf.

De wrakstukdieven van Paul Walkers Carrera GT gaan mogelijk 6 maanden de bak in

Het dakpaneel werd gejat toen de sleepwagen met daarop het Porsche-wrak voor een verkeerslicht stond. De chauffeur van de sleepwagen zag het gebeuren, en schakelde daarop de politie in, die het tweetal thuis arresteerden. Daar werd ook het rode dakpaneel aangetroffen.

Alles voor wat Instagram likes
De wrakstukdieven van Paul Walkers Carrera GT gaan mogelijk 6 maanden de bak in

De 18-jarige Jameson Brooks Witty en de 26-jarige Anthony Edwards Janow wordt nu het verduisteren van bewijsmateriaal en het tegenwerken van politie-agenten ten laste gelegd. Volgens de Los Angeles Times heeft een rechter aangegeven dat ze hiervoor zes maanden mogen gaan brommen. Of die straf ook wordt opgelegd, wordt bekend tijdens de rechtszaken later deze maand en in oktober.14 reacties

Dat wordt zeepjes oprapen
Niks nieuws, de auto van Bonnie and Clyde werd ook door omstanders leeggehaald nadat deze doorzeeft werd met kogels. En was dit ook niet het geval bij het ongeval van Ryan Dunn?

Intens sneue figuren als je het mij vraagt, ongeacht wat je van die Paul Walker ea vindt.
Ervaring?:-)
@norge: @marikoelolo dus
@norge: gelukkig niet. Jij wel?
@marikoelolo: Ik leg de zeepjes neer…
@norge: jij sluwe vos
Ach ja ik ken ook mensen die wijnkoelers hebben meegenomen op de Costa Concordia, puur voor het geld en niet voor instagram likes..
Tsja…sneu gedrag maar als je vervolgens op instagram je aanwinst gaat posten snap je dus kennelijk echt niet dat wat je doet niet door de beugel kan. Deze mensen hebben waarschijnlijk niet verder gedacht dan ‘he leuk souvenir voor in de garage’.

Ik ben niet zo van de softe straffen maar 6 maanden brommen vind ik in dit geval overdreven tenzij ze kennis hadden dat het de auto van walker was en/of ze de onderdelen hebben geprobeerd te verkopen voor een ‘quick buck’. In het artikel is geen sprake van deze omstandigheden.
Paul wie???
@parker: Onder welke steen heb jij gelegen?
@hugo85: niet op reageren. Daar is hij op uit!
@parker: de broer van Johnnie…
Wanneer gaan we zulke straffen in nl krijgen?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).