De zes foute Fords van SEMA 2015

Auteur: , 20 Reacties

Het tuningfeestje in Las Vegas komt steeds dichterbij, iets dat Ford aangrijpt om te laten zien dat ze ook toffe ST-wagens in de aanbieding hebben.

Omdat men in Amerika bij Ford niet direct denkt aan modellen als de Focus en Fiesta, maar deze wel degelijk in het modellenaanbod te vinden zijn, liet men zes tuners over de Focus ST en Fiesta ST gaan.

CJ Pony Parts creëerde een oranje Focus ST met airride, Rally Innovations ging volledig gravel op een Focus, Cobb Tuning hield het beschaafd en richtte zich op fietsliefhebbers, FSWerks ging voor een aero-kitje en gouden verf, terwijl Cinemotive Media een ‘support vehicle’ maakte met een bodykit, een lichtbalk op het dak alsook een fietsenhouder. Dsport richtte zich tot slot op de Fiesta ST, en maakte er een 400 pk sterke wegraket van, geschikt voor het Pirelli World Challenge-klassement.

De opgekalefaterde Fordjes zijn straks op SEMA te aanschouwen, tussen alle eveneens non-standaard F-150’s en Mustangs. Iemand een favoriet?20 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
deze photoshops zijn daar allemaal te bewonderen?
Als ik dan moest kiezen zou ik voor de fswerks gaan. Ziet er niet slecht uit toch?
Hier kiest Kazunori Yamauchi altijd een winnaar die vervolgens in de Gran Turismo game verschijnt. Ben in het verleden nooit kapot geweest van die auto’s, dus verwacht ik dit jaar ook niet al te veel ervan.
@mercedesbenze350cdi: Kazunori moet wat meer Europese showrooms/Youngtimerpaleizen binnenlopen, in plaats van de Japanse en de SEMA ;-).

Gran Turismo 7 krijgt weer ‘standard’ en ‘premium’ auto’s….
@gtwillem: Krijgen we weer die onzin? Bij GT5 kon ik het snappen vanwege technische limieten waar GT5 mee te kampen had (en inherent GT6 ook). Maar PS4 heb je deze limieten niet meer en kan elke auto een ‘premium’ high-res scan zijn ipv ‘normal’ lage resolutie scans. Wie boeit het dezer dagen nog dat een spel de 50GB overschrijdt? Ik vind dat PD dit niet meer als excuus kunnen gebruiken.
@mercedesbenze350cdi: hij moet Porsche licenseren en aangezien hij >1000 auto’s in de game heeft de gehele lineup en historie van performance merken, en dus ook BMW M en Audi RS opnemen in de game
Die rode met de fiets op het dak is best wel ok. Behalve dan dat je beter niet je fiets zo op het dak kun vervoeren.
Lekker juist
Lijkt me een omslachtige fietsenstalling zo een Fiesta ..

Weet zeker dat @Rob dit soort humor zonder clue kan verklaren ..
@lincoln: Duitsers hebben dan ook geen humor ;)
@lincoln:
Euhm, je zou het praktische humor kunnen noemen. Als je een smalle maar hoge garage hebt. Geen ruimte meer voor de fiets? Hop, zo het dak op van de Fiesta. Ofzo…..

Maar dan is ie ook weer onpraktisch: met zo weinig lucht in de banden en zo laag bij de grond rammelt die Halfords fietsendrager bij de eerste de beste klinkerweg uit elkaar, samen met de rest van de auto…

Ofwel, ik snap geen hol van deze humor. Johan Vlemmix is in één keer een volstrekt logisch persoon vergeleken met deze auto’s/photoshopjes…..
Die rooie is dik toch!
Die rallyversie vind ik zelf erg gaaf, zou misschien nog wel wat breder mogen zijn
Die van foto 4 en 5 mogen ze best voor de deur zetten..
De focus bovenaan het artikel is the one for me 👌 wat een dik ding!
@biohazardracer: Dat zou ook mijn keuze zijn, ik vind die opschroef spatbordjes wel wat hebben.
Nummer 2 is wel heel dik eigenlijk!
@gieltj: bedoelde 1…
Kom maar door met nr 2
My first Photoshop? De gele Focus is fijn!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).