Dealer in Dubai vraagt bizarre prijs voor LaFerrari Aperta

Auteur: , 19 Reacties

Heeft iemand een paar verkeerde knoppen ingedrukt of is er wat anders in de hand?

Dealer in Dubai vraagt bizarre prijs voor LaFerrari Aperta

Bij een auto als de LaFerrari Aperta kijkt niemand verbaasd op als het ene exemplaar na het andere wordt geflipt. Misschien dat Ferrari zelf er niet heel blij van wordt, maar afgezien daarvan wordt vrolijk gemikt op waardevermeerdering.

Dealer GTR Motors in Dubai gaat daarin wel heel ver. Zonder foto’s van de specifieke auto te posten moeten we maar geloven dat het gaat om een rood exemplaar met een zwart interieur en 0 kilometers op de teller. Het prijskaartje? 7,3 miljoen USD of omgerekend ruim 6,5 miljoen euro.

Bizar? Mwoh. Naar verluidt kostten de Aperta’s nieuw zo’n 2 miljoen USD. Het allerlaatste gebouwde (dichte) exemplaar werd afgehamerd op 7 miljoen USD. Ook schreven we over een grijze coupé die voor 4 miljoen USD weg mocht. Het zal ons benieuwen hoe hard de prijzen voor de LaFerrari nog de lucht in zullen gaan.

Foto: LaFerrari Aperta bij Belgische dealer door @maurice16, via Autojunk19 reacties

Absurde bedragen natuurlijk. Van wat ik begrepen heb over de LaFerrari Aperta tijdens de 70th Anniversary parade van afgelopen vrijdag is dat hij 3,5 miljoen euro moet opleveren. Bizar natuurlijk.

Maar wát een auto zeg. Ik was echt zwaar onder de indruk. Heel even de tijd genomen om het ding goed te bekijken van zowel binnen als buiten. Prachtig om al het oog voor detail te zien. Ik vind het echt een schitterende machine.
@viezefreddyw: sluit ik me helemaal bij aan hij is prachtig snel en ongeloofelijk mooi en de details wat je tegen komt als je de auto goed en rustig bekijk wauw
mrb via Android app
7 miljoen, dan moet je een hoop geluk heb als je daarna nog winst wil maken.
@mrb: dat zijn marges waar zo’n oliejurk om lacht, die telt bedragen in pallets met olievaten
@mrb: Stel je voor, dat volk doet zo’n uitgave zoals wij kiezen uit een goedkope Merlot of een lekkere Pinot Noir van 9 euro, jezelf verwennen kan er af en toe wel eens af, ook al brengt het niets op.
@bluebluered: Ik vraag me trouwens af of dat op den duur ook niet gaan vervelen, of wat als ze iets niet kunnen krijgen met geld alleen (gelimiteerd exemplaar ofzo) – gaan ze dan ook stampvoeten tot ze hun zin krijgen?
@bluebluered: Ik hoop dat de koper het doet om hem/haar zelf te verwennen. Maar de ervaring leert dat dit soort Ferrari’s vaak een investering worden. Daar doelde ik vooral op :P
wacht is ff. de laatste deferrari apperta was een gesloten versie? de apperta was toch juist de cabrio versie?? dus dan betaal je 7 miljoen voor de dichte versie van de cabrio versie van de dichte versie?
@gwnbmw: nee de laatste coupe was geveild voor 7miljoen. Daarna kwamen de apertas
Keen keld, wel money.
Bloembollen alert!!!
Die olie jurken lachen daar idd om, is wisselgeld voor hun.
@bofkont: en de kaaskoppen maar klein geld verzamelen of niet.
Bizarre bedragen natuurlijk, maarja als geld geen rol speelt en je wil er een hebben is het mooi dat er een oplossing is toch
Idioot inderdaad!
Er zal vast en zeker wel een steenrijke gek zijn die dit bedrag op tafel legt
Ja zeg! Potverdorie nog is aan toe zeg! Ik heb slechts 7,2 miljoen aan bonus gekregen. Dus kan ik deze net niet kopen!
Hmmm . . . , Kunstwerk Automobielen gaan als vanzelf duurder van de hand . . . , dat is de normaalste zaak van de wereld met Kunstwerken . . .
Moest ik nu enkele € miljarden teveel hebben, zou’k ‘m direct in huis halen . . .

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).