Deze dude moet Aston Martin meer klanten gaan bezorgen

Auteur: , 22 Reacties
Brady

Met je schoenen op een DB11 na de clique.

Mens & marketing. Werkt meestal goed als je een mooie babe bij een auto neerzet, maar bekende mannen zijn ook vaak een prima hulpmiddel. David Beckham bijvoorbeeld, of iemand als Cristiano Ronaldo. Aston Martin heeft Tom Brady gestrikt voor een nieuwe campagne. Wellicht zal er bij de gemiddelde Nederlander geen lampje gaan branden bij het vallen van deze naam. Brady is dan ook een NFL-jongen en aan de andere kant van de oceaan kent iedereen deze bekende American football-speler.

Aston Martin heeft naar eigen zeggen een partnerschap voor de lange termijn afgesloten met de sportman. De samenwerking komt neer op een hoop marketinggelol. Het gaat er uiteindelijk om dat Brady de merknaam Aston Martin goed promoot in de U S of A. Zijn dienstauto zal dan ook een dikke DB11 zijn. De bedoeling van de campagne yadayada:

In collaboration with Aston Martin’s VP & Chief Creative Officer, Marek Reichman, the designer currently responsible for creative direction of the Aston Martin brand and model range, Brady and Reichman will explore their affinity for The Love of Beautiful via a new content series entitled Category of One, premiering later this year.

Tom Brady zal ook een custom Vanquish S samenstellen. Aston Martin zal het gehele proces documenteren en stukje bij beetje een teaser delen met de wereld. De onthulling van de Vanquish S by Tom Brady zal deze zomer plaatsvinden. Hoe het zit met de autospielerei van deze frisse knaap #nohomo? Je leest het HIER.

Brady22 reacties

Allemaal met platte banden verkocht zeker…..
@E34M5Touring: Hahaha meer likes voor bovenstaande commet graag!
Die laatste foto lijkt haast gefotoshopt, alsof de auto te groot is of Brady te klein. Met zijn 1,93 is hij nou niet bepaald een dwerg.

Overigens, wisten jullie dat Tom Brady topmodel Gisele Bündchen doet?
@edge: Daarnaast lijkt het alsof hij scheel kijkt.
@edge: Hij kijkt ook alsof ie moet poepen … ze hadden beter z’n vrouw kunnen inhuren …
@dawwg: klopt. Vrouwen poepen niet dus dat probleem is dan ook gelijk opgelost!
Het mocht nog de paus zijn, ik schop ‘m met zijn kl*oten van de motorkap af
@breakingpoint: tot zover mijn censuur… typ ik alsnog de “o”
@breakingpoint: hahaha, bijna weekend joh!
@breakingpoint: Doet mij denken aan de “censuur” die ik een tijdje geleden in een lokaal dagblad tegenkwam. Eerst noemden ze de verdachte Jan de V. en twee alinea’s later spraken ze over J. de Vries.
@Edge: Gelukkig zijn er daar ook wel een paar honderd van in elke regio!
Correct me if I’m wrong, maar ik heb het idee dat Aston Martin het minder goed doet in de US dan in Europa. Ze zullen vast niet slecht verkopen, maar naar mijn idee past de ‘gemiddelde’ Aston Martin niet echt in het straatje van de Amerikanen.

Ik wens ze in ieder geval veel succes, als er één (groot) merk is met de gunfactor, is het Aston Martin wel wat mij betreft.
@granlusso: gek hé? Ik heb ook die indruk. De meeste “ballers” rollen daar in dikke SUVs of Lambo’s
@breakingpoint: Ja precies! En M modellen en AMG’s gaan ook goed daar, omdat dit kaliber auto’s, naar mijn idee, vergelijkbaar zijn met Amerikaanse evenknieën, namelijk een grote sedan, coupé of cabrio met V8.
Als ze een SuV of een dikke sedan op het programma zetten dan heeft dat waarschijnlijk meer invloed op de verkopen in the USA dan dit sponsor contract. Kunnen ze geen Benz product reskinnen en binnenin aankleden? Beter dan een Toyota IQ.
@w0o0dy: Misschien straks als de AMG GT sedan/vierdeurs coupé er is. Kun je vast wel een toffe Rapide-opvolger van maken.
DB11 was toch de opvolger van de DB9 én Vanquish? Of bestaan die nog naast elkaar?
En wat is de Vanquish toch een schoonheid.
@rufctr01: DB11 gelukkig ook
Even over dat #nohomo: vergeet niet dat er ook homo’s zijn die van auto’s houden en ze vaker dan gemiddeld ook nog kunnen betalen.
@imaginenl: ik kan helemaal geen db11 betalen!
@imaginenl: er zijn zelfs homo’s die van auto’s houden en zich niet aangesproken voelen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).