Het autoleven van NFL superster Tom Brady

Auteur: , 30 Reacties

Brady gaat na de magistrale overwinning van afgelopen nacht de boeken in als de beste quarterback ooit. Altijd mooi, maar wat voor wielen heeft deze man?

Het autoleven van NFL superster Tom Brady

Voor wie niet bekend is met de NFL en de gebeurtenissen van vannacht: Tom Brady, quarterback van de New England Patriots, heeft zijn team naar de overwinning in de Super Bowl geloodst. Aanvankelijk leek de zege naar de Atlanta Falcons te gaan. Toch sleepten Brady en zijn mannen er een verlenging uit waarna de pot de hunne was. Brady stond al bekend als een van de grootste quarterbacks (de belangrijkste positie binnen het team, zeg maar de spelverdeler) ooit. Deze overwinning, zijn vijfde in totaal, maakt dat hij door velen wordt gezien als dé grootste.

Bovendien is deze lucky bastard getrouwd met Gisele Bundchen AKA The Boobs from Brazil. Google zelf even een rondje als die naam je niks zegt. In elk geval konden wij de volgende auto’s linken aan Tom Brady, waarbij meteen opvalt dat hij z’n auto’s naar Amerikaanse maatstaven behoorlijk standaard laat. Nice!

Audi S8

S8

Zo’n ding rijdt prima, mits je ‘m heel houdt natuurlijk.

Audi R8

Audi R8

Blijft een nette verschijning, die Audi R8 van de vorige generatie.

Rolls-Royce Ghost

RR Ghost

Zoals gezegd houdt Brady z’n auto’s lekker standaard. Heel on-Amerikaans, maar wij Europeanen kunnen het waarderen. Check HIER onze rijtest met de Ghost.

Range Rover

Range Rover

Met de grote Britse SUV kom je overal goed voor de dag.

Jeep Grand Cherokee

Hard bewijs in de vorm van een foto ontbreekt helaas, maar volgens diverse bronnen zouden Brady en Bundchen in het bezit zijn van een Grand Cherokee.

Bugatti Veyron Super Sport

Wederom een gebrek aan bewijs, wederom zijn er meerdere bronnen die beweren dat Brady een heuse Veyron Super Sport heeft. Kan goed. Brady verdiende in zijn 17 seizoenen omvattende carrière alleen al aan spelerssalarissen rond de 200 miljoen dollar. Daarmee is het nog geen Floyd Mayweather, maar ook hier geldt: baas boven baas.30 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
Na de 3e quarter gaan slapen omdat ik om 9 uur op moest en dacht dat de pot gespeelt was….

#fml
@87sandyd: Ik had er na de eerste helft ook niet zoveel vertrouwen meer in (bij gebrek aan Packers was ik maar ff Patriots-fan) maar ben toch blij dat we zijn blijven zitten. Een extra zak chips en nog wat glaasjes suikerwater hebben ons op de been gehouden, maar wát een derde kwart en laatste paar minuten! Ga je hem nog terugkijken?
@Gulli: Hey. Nog een Packers fan!
@Gulli: Edelman…. wat een held.
Hopelijk houdt ie de bandenspanning goed bij….
@e34m5touring: vraag me af hoeveel mensen deze opmerking zullen begrijpen… ;-)
@mar10us: Hahaha same here ;-)
@e34m5touring: iets met footballs en oppompen
Die R8 is sowieso niet van hem want dat is het V12 TDI concept
Saai autoleven dus..
Had een iets flamboyanter wagenpark verwacht maargoed, Gisele maakt veel goed waarschijnlijk.
Wat een wedstrijd, na 3-28 achterstand 28-28 weten te maken en in de verlenging weten te winnen met een touchdown die geen meter over had.
@bassx: Ik had ergens wel een beetje medelijden met die eigenaar van de Falcons. Hij stond al helemaal klaar in zijn blitse pak met zijn trophy-wife naast hem; kom maar op met die beker. En die lui van de Patriots zaten nog in hun skybox te denken; kut, we worden zo op het veld verwacht! Gauw naar beneden! :P
@Gulli: een beetje zoals Bayern tegen manchester een aantal jaar terug? Het bestuur stond in de lift naar beneden maar manchester prikte er nog 2 in. Of zoals massa zijn familie ? Dat is gouden tv.
Niet dat mijn wagenpark nou zo geweldig is, maar ik vind het nogal redelijk saaie keuzes. Ik had zelf leuker spul gekocht, maar uiteraard valt over smaak niet te twisten.
Hij kan Gisele rijden iedere dag, wat boeit hem zn auto’s nou….
@michiel1: doet me denken aan aflevering van Southpark. Cartmans voorbeeld Tom Brady. ‘Then I’ll go home and fuck my hot wife. Who actually looks like a dude.’
Brady is een beetje introverte dufus. Maar die moeten er ook zijn. Ongelovelijk geluk gehad aan het begin van zijn carriere en uitgegroeid tot iemand die precies weet wat ie kan met mensen om hem heen die dat ook precies weten.
Z’n autokeuze past er prima bij.
Ik houd van z’n ingetogen smaak. Geen voetballersswag toegepast, dat waardeer ik (niet dat het een voetballer is, maar toch).
@granlusso: RR en Ghost vind ik toch echt de ultieme voetballersbakken, perfect voor diegene die geen originele smaak hebben
Geen typische liefhebbers auto’s. Maar niks mis mee.
Vroeger had je op Mtv welcome to my crib of Zoiets. Daar kwamen allerlei rappers met enorme huizen en 80 auto’s langs. Dat was veel indrukwekkender dan deze paar autootjes.
@roppp:

Moesten de volgende dag weer terug naar de huurtoko ..

Gympies waren wel eigen bezit ..
Dat was altijd mijn geluksmomentje ..

Lieten ze een kast vol gympies zien ..
@lincoln: en de George Foreman grill niet te vergeten..
Een matige collectie hoor
Het was 1 van de meest geweldige superbowls ever ooit ever! Wel heb ik bijna in mn broek geurineerd vanwege een KIA-commercial waar een vraag de hele tijd gevraagd werd ijsberen/bomen/andere klotemileudingen, en dat dan allemaal opgelost zou worden als ze KIA ging rijden. Meneer Trump, ik heeft America groots gemaakt, maar nu is het tijd om door te zetten en die vliegdekschepen alle kantoren van de co2-maffia te bombarderen. Gelukkig snappen uw kiezers dat ook want de commercials voor grote, vette, dikke, ALLESHEERSENDE PICK UP TRUCKS waren in een factor 700 aanwezig.
Wtf is een quaterback? Quaterpounder gaat er nog wel in, quartermaster ken ik ook maar een quarterback?
@marinepower: jeetje
Beste sportmoment dat ik gezien heb na de F1 race van Brazilië in 2008.
Zijn vrouw heeft nog iets meer op de bank staan!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).