Max Verstappen vindt de Volkswagen Golf mooi

Auteur: , 55 Reacties

Max praat over zijn auto's.

Max

Een opvallende ontboezeming van Max Verstappen. Sommige haters hadden misschien al een vermoeden bij het zien van Max’ pet, maar toch weet je het nooit zeker. Het hoge woord is er nu echter uit: Max Verstappen houdt inderdaad van de vorm van de Volkswagen Golf.

Max babbelde onlangs met CNN over zijn prille leven als F1-coureur en zijn persoonlijk vervoer weg van het circuit. Nu hebben we Max al eens gezien met zijn Porsche 911 GT3 RS. Het gerucht gaat dat hij ook een Mercedes C63 AMG heeft/had. Eerder gaf MV33 al aan dat hij liever tien verschillende mooie auto’s zou hebben dan de nieuwe hypercar voor op de weg van Aston Martin.

In het interview met CNN laat Max de bleppers echter grotendeels achterwege en houdt hij het bescheiden. Gevraagd naar wat zijn eerste auto was, antwoordt Max:

“Een Renault Clio RS. Maar ik heb er heel weinig mee gereden omdat ik in eerste instantie mijn rijbewijs nog niet had. Eerst had ik een gele, maar daarna kreeg ik een grijze. Die laatste vond ik eigenlijk mooier.”

Geen fan van TEAM GEEL dus, die Max. De interviewster gaat echter verder door te stellen dat Max vast niet het type mens is dat zijn eigen auto zelf moest betalen en vraagt wat Max had uitgekozen als dat wel het geval was geweest. Max antwoordt:

“Nee, de Renault was een cadeau van Toro Rosso. Als ik zelf had mogen kiezen was ik denk ik voor een Volkswagen Golf gegaan. Ik houd wel van de vorm van die auto.”

Het is duidelijk dat Max zich niet geroepen voelt om de leverancier van de motor achterin zijn RB13 overmatig veren in de Franse derrière te steken. Tenslotte wordt Max nog gevraagd wat hij momenteel rijdt:

“Alleen mijn scooter. Maar ik heb een DB11 besteld, wat een gave wagen is. Die krijg ik binnenkort.”

Leuk en aardig maar…een Golf dus. Wat zal Max dan gebaald hebben toen zijn GTI-tje in een A3 veranderde55 reacties

Goh, zou hij een nederlander zijn? immers in nl vind bijna iedereen de golf ook mooi (nooit begrepen waarom maargoed) Had beter van hem verwacht eerlijk gezegd…
@spykerboy: Over smaak valt niet te twisten.
@spykerboy: Jij bent zeker geen nederlander?
@dijan: o jawel, maar met een afschuwelijke hekel aan de VW Golf, ik stap liever in het ov of een honda civic met te grote uitlaat dan dat ik gezien word achter het stuur van een Golf, saaier en inspiratielozer kan het niet in mijn optiek al rijdt je een clubsport ofzo, het is en blijft een saaie Golf
@spykerboy: gelukkig hoor ik daar ook niet onder.
Na de Golf 2 was de Golf niet leuk meer….
@spykerboy: hij maakt het best wel goed in mij ogen om een DB 11 te bestellen
@spykerboy: Waarom had je beter van hem verwacht?
@spykerboy: zeg maar gerust “in Europa”
Hij is zo lekker gewoon gebleven.
@fromtheg: jaa want de DB11 is zo lekker gewoon ;-)
@reactief: cadeautje van red bull 😜
Logisch dat hij een Golf mooi vindt, hij draait ook bijna altijd een petje ;-)
@maarten020: die grap was in de tekst al door Jaapiyo gemaakt.
@pietertjep85d: dat heeft hij naderhand in z’n tekst gezet wijsneus
Hij was juist blij toen de Audi A3 gejat werd. Want hij reed daarna een Golf!
Wel scherp blijven he!
@reactief: bij het opnemen van de reclame bleek andersom juist het geval volgens mij…
golf werd gestolen nádat shot bij verkeerslicht was opgenomen, waardoor er daarna met een Audi gefilmd is.
@ukbob: en dan zeg ik dat hij scherp moet blijven…..
What a load of crap, zeg. Ik heb er snel overheen gelezen maar kreeg een gevoel van plaatsvervangende schaamte om over zulke onbenulligheden te lezen.
Van een scooter naar een Aston Martin DB11… Ik ben vroeger van een scooter naar een roestige fiets en een OV-chipkaart gegaan.
In Monaco is een scooter ook het beste vervoer.
Golf en die mislukte DB11 (wat vast met een dikke korting is gezien de relatie tussen AM en Red Bull.
Haha, hoe Nederlands kan je zijn. Hij is dol op grijs… en de Golf! De ultieme niet-liefhebbers combinatie.
@lalancia: De golf is al jaren, zo niet decennia lang vaak de best verkochte auto in Europa.
Het heeft dus niks met Nederland te maken, maar alles met wat het ‘product’ biedt en wat het gros van de (Europese) kopers ervan verwachten.
Een aversie tegen de Golf hebben (of welk model cq merk ook), heeft NIETS met ‘liefhebbers’ te maken, maar alles met een infantiele fanboy.
Lancia is een schoolvoorbeeld in de autoindustrie van hoe het niet moet. De reden dat het merk zo goed als dood is…
Ik vind de Golf ook gewoon een leuke auto, ja ja!
Een echte Nederlander gaat natuurlijk op de fiets. De beste wielrenners zijn natuurlijk Belgen (Voordat we het daarover gaan hebben). Is Max stiekem een Duitser?
@pomoek: nee max is geen duitser, getuige het filmpje laatst met zn grote vriend. Max maakt nog wel eens een grap, waar duitsers geen grappen maken.
Sluwe sluipreclame van PON, zo doorzichtig dit.
@sracert: Logisch, Pon is ook net een sluikmoordenaar…
Voor de meeste jeugdigen ( of degenen die zich zo willen voelen) is ene VW Golf een soort van droomauto, met name dan een GTI. Als men ouder wordt en verstand krijgt van auto’s en ziet wat er verder te koop is trekt dat wel bij.
lekker een Golfje als daily en de Aston als liefhebbersauto er naast voor de funkilometers.
@milan0: Precies! Als je oud en wijs wilt worden dien je eerst jong en dom te doen.
@milan0: Eerder andersom. Hoe nieuwer de Golf, hoe beter en fijner die wordt. En dan wordt het een logische keuze. Maar toch, ik zou het alsnog niet doen.
Moet kunnen, toch? Voor de presentatie naar de buitenwereld rijdt Red Bull toch met TAG Heuer in plaats van Renault, dus dan ben je niet als een PR-pop gebonden aan mooie uitspraken over Renault.
Verder, leuk dat hij een DB11 besteld heeft. Hij zal ongetwijfeld een leuke korting krijgen.
De golf 6 gti/gtd blijft voor mij momenteel een favoriet ;p
Vind een Golf GTI/GTD/R32/R ook leuk. Gewone Golf doet mij voor de rest niets.
Veel mensen kunnen de Golf gewoon niet betalen. Of mogen niet van moeders de vrouw. Die gaan liever voor een fulloptions Citroen of Kia met wat inruilvoordeel.
Dan heb ik in ieder geval nog wat comfort in de Citroën. Zult maar zonder opties in die kale golf zitten…
@peug206: was een reactie op @shaw
@peug206: Dat is dan ook het enige wat je hebt.
Grijs? Golf? Straks zegt hij nog dat hij het liefst boodschappen doet bij de Jumbo.
Ik probeerde het artikel te lezen maar krijg steeds ongevraagde full screen FBTO reclames terwijl ik er niet op klik. Werkt lekker op IOS.
Gisteren voor het eerst 180 km van Utrecht naar zeeland in een golf gereden, viel niet tegen. Zo’n bluemotion komt ook prima mee met het verkeer. Wat me het meest verbaasde is dat het echt als een volwassen auto rijdt terwijl die van buiten niet heel groot lijkt. Ik snap wel dat mensen zeggen dat je aan een golf voldoende hebt in Nederland. Zoveel snelheids limieten en een drukte op de weg zeg. Toch zou ik het geld er niet voor neer leggen, je komt ze zoveel tegen.
@redbee5: goh, er is ook iemand wakker geworden…

De grap is dat dat dus voor alle auto’s in het c-segment geldt. Ook een focus of megane is meer dan voldoende, om maar een paar te noemen.
@lekbak: Hee doe is een beetje vriendelijker. Niet iedereen heeft er al duizenden kilometers opzitten in verschillende auto’s. Normaal is het gewoon de gazelle..
Eens een petje, altijd een petje!
DB11!!!
Hij vindt de vormen van een Golf wel mooi..?
Oke dan
Ik vind dat hij qua vrouwen een betere smaak heeft dan qua auto’s.
Nou valt ie bij mij echt door de mand. Hoe kan je als weldenkend mens in een situatie waarin hij verkeerde nou een suffe Golf verkiezen boven een echte sportieve auto als een Clio RS? Ik voorspel dat hij nooit F1-kampioen wordt.
@henkp1: een Clio RS is hard en oncomfortabel, in een Golf heb je meer comfort, ruimte, afwerking en opties… zo moeilijk is zijn keuze niet hoor…
@henkp1: probeert de interviewster hem niet juist in een andere situatie te plaatsen?
@henkp1: een Clio RS blijft een Clio en een Frans product. Daar is genoeg mee gezegd. De huidige Clio is toch werkelijk het grootste brok oud ijzer dat verkocht wordt, ik snap niet dat die zo goed loopt hier.
Alle jonkies die net hun rijbewijs hebben willen graag een VW. Krijgt Hitler toch nog een beetje zijn zin met zijn KDF.
Hoeveel krijgt hij om dit te zeggen?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).