Deze Ferrari ging op pad naar een triestig lot

Auteur: , 16 Reacties

Zo sta je gezellig met je familie op een plein...

combo

…zo lig je in de kreukels op een snelweg nabij Luik. Seconds before disaster, zou men dan zeggen bij Discovery Channel. Wat een mooie dag had moeten worden voor een Ferrari rijder, eindigde zodoende ongetwijfeld in een deceptie. Hoewel, de bestuurder kan zich natuurlijk verstoppen achter het feit dat zelfs de beste Ferrari-rijders hun auto’s wel eens tegen een vangrailtje rijden. We kennen verder niet alle details over het incident, daar we al onze info halen uit de foto’s die oplettende autojunk-gebruikers @wolfssjrd en @tvsfotografie ons toe hebben gespeeld.

Het lijkt er echter op dat een groepje Ferrari-rijders zich had verzameld om een mooie gezamenlijk tocht te maken. Zeker is dat een 458 (old skool rijtest) de einbestemming niet heeft gehaald. Luik zelf kan dat immers onmogelijk geweest zijn, want zoals mensen die wel eens naar het Zuiden rijden weten, wil je niet dood gevonden worden in de oude industriestad.

BAM

Sprekende over naar het Zuiden afreizen: wellicht was de stoet op weg naar Spa, daar rond deze tijd van het jaar normaal gesproken vaak de Ferrari Racing days op de kalender staan op het circuit. Dit weekend doet het WEC echter het circuit in de Ardennen aan. Zoals wel vaker in de Belgische bergen laten de weersomstandigheden zich weer van een bizarre kant zien: het hele circuit was vanochtend bezaaid met een bak sneeuw.

Of de sneeuw ook de bestuurder van de 458 parten heeft gespeeld weten we niet. Misschien is het gewoon weer zo’n weekend waarin er opeens een handjevol exoten wordt afgeschreven.

Check hier (kablam), hier en hier de foto’s van de 458 en de andere Ferrari’s op autojunk.16 reacties

Luik heeft een mooie binnenstad! De buitenwijken zijn inderdaad afgrijselijk, maar het is niet alsof die in de gemiddelde Nederlandse stad zo mooi zijn…
@dper4mance: je vergeet dat de grond daar vervuild is met zware metalen en de levensverwachting daar mooi onder het gemiddelde duikt. De hellhole van België (niet Brussel dus Trump, dat komt op de 3de plek na Charleroi).
@dper4mance: klopt, de moeite waard om een keer te bezoeken als je een stedenliefhebber bent.
AY, klabamba ! Is een beste klapper geweest. Maar neem aan, dat-ie wel weer opgelapt zal worden.
@amghans: ik kies wel wat anders…
Toch knap dat je met een grijze Ferrari wegrijdt en dan een rode in de prak rijdt… of was diegeen die de foto’s bij dit blogje heeft uitgezocht kleuren blind?
@vroaaar: Zie je die gele pijl niet? Dus wie is er nou blind?
@venividivici: nee, want de AB app is door een stel prutsers ontwikkeld en niet echt scalable. Dus als je op een tablet in landscape modus de blogs leest, wordt de rechter kant van de foto (en koptekst) afgesneden.
@vroaaar: en zo nog vele andere amateuristische bugs.
@stefanham: Waaronder op de AB app als je een link ergens kopieert en in het typvenster wil plakken dan begint de app te flippen.
@vroaaar: Oké, misschien nemen die “prutsers” kennis van je comment en noteren ze het in het grote verbeterpuntenboek ;-)
@venividivici: ik zie op de iPhone ook maar een klein puntje van die gele pijl
@vroaaar: hint: zoek de gele pijl, daar heeft @jaapyio zó z’n best op gedaan… Of ben je zelf kleurenblind 🤣 ?
“Of de sneeuw ook de bestuurder van de 458 parten heeft gespeeld weten we niet.”

https://static.autoblog.nl/images/wp2019/Ferrari-458-spider-crash.jpg
.
@moveyourmind: sneeuw heeft de eigenaardige eigenschap dat het zomaar smelt. Op Spa lag er in de ochtend ook even sneeuw maar hij was even snel weg😉
Het blijven listige wagen die 458’jes!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).