Deze sneakers zijn speciaal voor BMW X2-rijders

Auteur: , 30 Reacties

Een goede match voor bij de goud-gele kleur.

BMW introduceerde de X2 in een goud-gelige kleur. Het geeft de crossover een lekker voorkomen en de BMW kan het goed hebben. Hoeveel Nederlanders de auto daadwerkelijk in zo’n gedurfde kleur gaan bestellen is altijd afwachten. Zwart, grijs en andere saaie kleuren zullen ongetwijfeld meer in de smaak vallen. De nieuwe X2 is overigens al met de introductiekleur gespot op Nederlands kenteken.

Bij de juiste auto horen de juiste schoenen. Sneakerliefhebbers zullen dit beamen. X2-eigenaren komen aan hun trekken, want schoenmaker VOR komt met een gelimiteerde sneaker ter ere van de nieuwe crossover.

De sneaker is online en bij deelnemende BMW-dealers te koop. De hoge sneaker is wit van kleur, met Galvanic Gold-details. Een verwijzing naar de goud-gele introductiekleur. De schoen past natuurlijk ideaal bij de gemiddelde X2-rijder die geniet van een urban lifestyle. Althans, zo denkt de marketingafdeling erover. De X2 is geen goedkope vierwieler en dus zal het me niks verbazen als vooral ouderen de kekke crossover kopen.30 reacties

Zal wel absurd duur woorden, dat past het beste bij de X2. 80k haha.
@poekoek: dan pak je gelijk de allervolste uitvoering .
Hij is te krijgen voor iets onder de 45.000 .
@bohica: dan staat er toch wel een vrij treurige uitvoering voor de deur. Pas voor een flink bedrag lijkt het ergens op, waar je heeeeel veel andere leuke(re) modellen voor kunt kopen.
@poekoek: hangt van je eisen af . Standaard zit er best veel op maar ik zou ook wat extra’s aanvinken .
Maar je kan het zo gek maken als je wil .
Maar die 80k waar telkens aan gerefereerd wordt is gewoon een importeur auto die helemaal vol zit .
Gelimiteerd omdat niemand dit normaal zal kopen voor bij zijn X2.
@ikleesookoverautos: ik snap sowieso niet dat iemand een X2 zal kopen..
Jezus wat kud
Tja.. BMW zal zijn X2 dan wel hip en jong willen positioneren maar ik vermoed dat het toch wel een auto wordt die vooral door oudere mensen gekocht zal worden. Niet te groot, hoger zitpositie, ideaal voor de 60-plussers.
@misterdrogba: En vergeet de prijs niet 😉
@misterdrogba: Je vergeet het zicht rondom: De 120 graden naar voren helemaal perfect om van het uitzicht te genieten. De overige 240 graden volledig belemmerd om het overige verkeer optimaal te kunnen negeren.
@misterdrogba: Die babyboomers vinden zichzelf tegenwoordig hip genoeg om met deze speakers rond te lopen vrees ik…
Wat een ellende
350 euro kosten die krengen ook nog.
En er zitten niet eens 3 BMW logo’s op!…..
@trustmeiamanengineer: ff aanvinken bij de schoenmaker
Doet het vast goed icm de ANWB unisex windjacks.
Toch knap dat dat die fabrikanten hun marketing campagnes voor dit soort auto’s blijven richten op jonge hippe urban/actieve mensen.

Feit is hier dat ze enkel door babyboomers gekocht worden met veel te veel geld terwijl de “jeugd” geen cent te makken heeft en misschien een 3de-4de hands station kan rijden voor het gezinnetje.
Dit is echt te sneu voor woorden. Geen wonder dat die fotomeneer zo boos kijkt…
Foto 7, hoog water op Scheveningen… 😕
@rollingstoned: wat is dat toch? Bij -5 al die jeugd op hun te dure minimalistische dure gymschoenen met blote enkels en te hoge broekpijpen.
Ik zal wel oud worden….
Wat extreem saai
Wat? Geen logo’s op de zijkant? Dat is toch de USP van de X2?
Was de x2 zelf maar zo clean
Voor dat de X2 werd gelanceerd zat ik er met smacht op te wachten. Dacht kan nog wel wat worden… Maar nu wacht ik met smacht op de nieuwe 3-serie! Al dat cross-over suv gedoe in de lagere segmenten vind ik maar niks!
En een pot nutella met een iphone er gratis bij
Ze zijn iig spannender dan de gemiddelde bmw ;)
Voor als je mannelijk lid, ondanks de BMW X2, nog steeds te klein is…
Zo veel cringe..

Dacht dat de X2 lelijk was, maar op deze foto’s kijk ik daar liever naar dan die afgrijselijke schoenen of vreemd geklede hipsters.

-1 voor BMW
Nu kun je als een ANWB-koppel uit je auto stappen. Niet alleen dezelfde kleren maaar ook dezelfde schoenen.
Ik vind de X2 zelf geweldig (die heeft dat stoere lage gestrekte wat de vorige X1 ook had, meer crossover dan SUV). Maar die schoenen? En eigenlijk is de mosterd M4 wannabee kleur ook niet mooi.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).