Deze villa heeft een garage met hydraulische liftinstallatie

Auteur: , 36 Reacties

De villa wordt aangeboden door iemand met een gezonde passie voor klassiekers.

Want niet alleen de inhoud van de garage bestaat uit vierwielers uit vervlogen tijden, ook de inrichting is klassiek te noemen. De garage is een herbouwde koetshuis waar nu de nodige auto’s kunnen worden gestald. Het bijgebouw beschikt over een hydraulische liftinstallatie waardoor je lekker vanuit huis kunt sleutelen aan je bolide(s).

De woonvilla beschikt daarnaast over alle fijne gemakken die je wil hebben. Een binnenzwembad, een ruime woonkeuken en badkamer, en voldoende kamers om een groot gezin te huisvesten. Het is niet zo overdreven zoals een huis in het Gooi en daar is de prijs ook naar. De woning staat te koop voor 1.250.000 euro.

Het pand, dat in 1998 werd gebouwd, staat in Nijkerk en wordt sinds kort aangeboden. Volgens de advertentie kun je zes auto’s stallen in de garage. Daarnaast kunnen op de oprit de boodschappenauto’s worden geparkeerd. Er is immers voldoende ruimte.36 reacties

Gaaf huis! Helaas de lotterij niet gewonnen gister
@theracetosucces: Ik wel alleen €5,- bieden zal niet genoeg zijn.
Gaaf die Volkswagen verzameling die er nu in staat!
Leuk, maar dat is bij lange na niet de stevigste lift die je kunt bedenken.
@c220amg: De verzameling die er nu in staat behoeft ook niet echt een lift die zoveel kan dragen, oude VW’s wegen niet zo veel, zeker niet voor die tijd.
@monte: ja dat kan zo zijn, maar als je een huis bouwt in 1998, zet je d’r toch niet zo’n ding in. Maar dat is mijn mening
Zo! Dat betaal je in Amsterdam voor een appartement
@dampu020: daarom lacht de rest van Nederland die amsterdammers ook uit.
Wat een ontzettend mooie woning!! meneer heeft smaak.
DIe VW busjes zijn aardig wat waard ook.
@bofkont: want dit kan geen mevrouw zijn?
@donstil: autoliefhebbers nee dat zijn nooit vrouwen ;)
@Donstil: Ik acht die kans veel kleiner.
Mooi huis! Ook niet heel erg duur vergeleken met de huizen die hier normaal voorbij komen.
Ik proef een zekere voorkeur voor klassieke VW’s bij die eigenaar
Overigens wel heel mooi (die auto’s dan)
@alassad: jij hebt oog voor detail
Kwam hier eerder dagelijks langs, maar wist niet dat het zo’n mooi huis was!
Daar staat een klein kapitaaltje aan VW’s, spijlbus, T2b Westfalia, Karmann Ghia, ovaal kever, etc. Prima investeringsobjecten en buiten dat superleuk auto’s om in te rijden en aan te hobbyen!
@freezzr:
Ik dacht – serieus- dat jij daar woont met al die verschillende luchtgekoelde VW’s , ik wou al komen zwemmen !
@desjonnies: hahaha, nee helaas, dat zwembad leek mij ook wel wat.
Zwembad is te klein, volgende!
Hydraulische liftinstallatie… phoe phoe gewoon een ordinaire autobrug dus haha
Ik ben vroeger wel eens in dit huis geweest en de vorige eigenaar had helaas lang niet zo’n goeie smaak wat betreft auto’s als hier wordt gesuggereerd. Hij had geloof ik beneden alleen een Audi S8 (V10) en een Porsche staan en boven had hij wat crossmotoren en quads geparkeerd. Ik denk dat de makelaar van dienst in dit geval dus gewoon wat grappige klassieke auto’s heeft opgetrommeld om te laten zien wat je eventueel met de garage zou kunnen doen. Het huis beschikt verder overigens over een niet al te oncomfortabele thuisbioscoop…
@matje140: Met een S8 V10 en een Porsche in je garage heb je nog steeds geen slechte smaak vind ik!
@hight96: aan de ene kant heb je gelijk, maar aan de andere kant was het wel een hopeloos gevalletje meer geld dan smaak. Natuurlijk zijn een S8 en een 911 gave auto’s, maar het ging de eigenaar naar mijn idee altijd meer om het pronken dan dat hij het echt gave auto’s vond. Zelfs als het niet was om mee uit te sloven, was zijn collectie van S8, 911, crossmotoren en quads toch van een heel andere kaliber dan de mooie klassiekers op de afbeeldingen.
@matje140: wellicht heeft hij de audi en Porsche ingeruild voor deze klassiekers, of is hij allang de eigenaar niet meer.. Vroeger.
@matje140: die 2 (!) Audi s8’s waren van dezelfde eigenaar als de Vw’s…
Lijkt mij zo fijn als je dat kan betalen
Ziet er wel geinig uit. Zou me er denk ik wel thuis kunnen voelen. Wederom mis ik een sleutelhok maar dat is waarschijnlijk wel te maken hierzo. Lekker groot erf ook waar je een heerlijk rommeltje kunt maken. Dat is er echt voor gemaakt.
Voor het eerst dat ik een huis met zoveel vierkante meters zie dat daadwerkelijk gezellig is ingedeeld. Ook een kunst!
Ik pas. En wel om de reden dat ik niks heb gewonnen in de Staatsloterij. En omdat Nijkerk toch wel een behoorlijk eindje uit de buurt van Zuid-Limburg ligt.
Het huis zelf bevalt mij eigenlijk wel. Het is groot, zonder direct te groot en te leeg te worden, er is een binnenzwembad aanwezig en er is een leuk plekje aanwezig om aan je auto’s te sleutelen. Even een nieuwe ketting aan de keukenmuur vastboren en vriendinlief zou zich er ook thuis voelen.
Goede fotograaf geweest. Dat salontafeltje is op de ene foto nagenoeg vierkant, en op de volgende foto uiterst langwerpig om zo te laten lijken dat het een flinke kamer is.
@jack_abarth: groothoeklens is de vriend van iedere makelaar ;)

Over het zwembad, geef mij maar een groter buitenzwembad met een fijne tuin erbij. Het is lekkerder om in de zomer daarin te plonzen.
Saai en nu al oudbollig, nee niks voor mij..
Mini cabrio ! <3
Of je gebruikt je lift voor je schoonmoeder
Die Volkswagen-collectie!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).