In het allerduurste huis van Nederland slapen 6 auto’s

Auteur: , 43 Reacties

Misschien heb je wel een lekkere eindejaarsbonus op zak en ben je naarstig op zoek naar iets om die aan uit geven. Zoals altijd biedt autoblog ook dit keer weer uitkomst.

In Amsterdam staat namelijk ‘het rode kasteel’ te koop voor enorm veel geld. Dit statige pand is direct aan het Vondelpark gelegen. In de zomer kan je dus met je bescheiden Weber BBQ-setje onder de arm richting de daarvoor aangewezen barbecueweides togen. Dankzij het feit dat jouw aanzienlijke middelen zo liquide zijn dat een waterdichte iPhone 7 er zenuwachtig van wordt, hoef je je natuurlijk eigenlijk niet per se aan de regels te houden. Maar dat maakt het des te chiquer om het wel te doen. Check voor de juiste locaties dit handige overzicht.

barbecueweides

Sommigen claimen dat dit het állerduurste huis van Nederland is, maar daarbij moeten we aantekenen dat er ook nog een appartement in Amsterdam te koop staat voor zo’n 25 miljoen Euro. Bieber zou daar interesse in hebben, maar het is nog niet verkocht. Tevens hebben trouwe lezers van apparata waarschijnlijk nog vers in het achterhoofd zitten dat ook de Wielewaal van wijlen Frits Philips nog te koop is. Dat stulpje is waarschijnlijk eveneens duurder gezien de hypotheek van tientallen miljoenen die er op rust, maar de prijs ervan is officieel op aanvraag.

Bij de villa aan de Van Eeghenstraat is de vraagprijs wel officieel bekend. Deze bedraagt namelijk 18.750.000 Euro. Aanvankelijk stond alleen huisnummer 80 aan de Van Eeghenstraat te koop, voor slechts 11,7 miljoen Euro. Toenmalige kopers kregen er volgens Quote een prettige buurvrouw gratis bij. In het achterhuis van de rode steenklomp hield Nikkie Plessen namelijk kantoor. Mocht je nu al visioenen hebben over die keer dat ze op een kille winterdag haar sleutels vergeten was en plompverloren bij jou aanklopte voor de nodige warmte moeten we je helaas teleurstellen. De blonde soapie, TV-presentratrice en modekoningin gaat haar toko namelijk verhuizen.

Nikkie

Waarom dan toch nog dit pand kopen zou je zeggen? Wel, ten eerste krijg je er voor een slordige zeven miljoen extra er nu de 400 vierkante meter van Nikkie bij. En ten tweede wordt er een parkeergarage gerealiseerd onder de aan het Vondelpark grenzende tuin met ruimte voor zes auto’s. Top tip: aangezien je buurman het park is, kun je gewoon stiekem een enorme garage met plek voor veel meer auto’s onder dat park bouwen! Zorg uiteraard wel dat je er een paar stijlvolle bakken inzet, zoals een BMW E38 7-serie.

Bedankt Arjen voor de tip!43 reacties

En toch zou ik er voor geen goud willen wonen!
@dutchdriftking:Mij zal je er ook niet zien, al die platboomschuiten vol moffen en amerikanen die je het vreten uit de bek lopen te kijken
@moondustfocus: nog nooit in die buurt geweest zeker? Hier lopen normaal gesproken geen toeristen, af en toe een verdwaalde Aziaat.
@ettie:

Misschien is hij wel bang voor buitenlanders .. mag toch ??
@lincoln: ja, zeker lincoln .. echter is oud zuid dan wel het stukje Amsterdam waar je het minste hoeft te vrezen .. al zou ik zelf ook niet graag in zo’n grote stad wonen ..
@moondustfocus: Deelder zei toch echt; platbodemschuiten
@dutchdriftking: ik ook niet. Van binnen is het prachtig, maar van buiten lijkt het net een bedrijfspand. Daarnaast is er totaal geen privacy.
@e550: het is inderdaad grotendeels verneukt. Erg jammer en lang leve de vooruitgang. Hoera, hoerb, hoerc!
@dutchdriftking: gaat ook niet je moet een kleine 18 miljoen hebben :)
Lijkt me wel iets voor een COA directeur ..
Heeft ie toch recht op !!
@lincoln: nou lincoln! Alweer een onderbuikreactie!! Bewaar die toch is voor het open riool a.k.a. fakebook.
@buutvrij:

Slavenhandelaren wonen graag in blanke buurten ..

Dat mag inmiddels “exacte wetenschap” heten ..
wat een onding die “garage”…
@bramboogie:

Inderdaad. Als je bij je achterste of meest ongustig geparkeerd auto wilt moet je eerst minimaal 3 opzij zetten.
En koop maar een set auto dolly’s dat scheelt al een hoop.
Mooie deLorean
Peugeot????
Zo’n huis en dan een Delorean, ML, Mini en een 508(?)… Delorean is wel gaaf, maar ik had toch wel wat meer speciaal spul verwacht.
@deef: dat zijn computervisualisaties… het zijn dus geen echte wagens. Het zijn waarschijnlijk de beste wagens die 3d-artist in zijn library heeft… maar hij zou inderdaad beter zijn library een upgrade geven :p
@bramboogie: oooh vandaar
@deef: Geen paniek… er staat een mooi S8 voor de deur geparkeerd. Indien ik zo’n ‘handige’ garage zou hebben zou ik ook m’n meuk daarin stallen en dagelijks met die S8 rijden. :)
@tocae: ‘mooie S8’ moet dat dus zijn
Voor dat geld design ik liever mijn eigen droomhuis en laat ik het ergens bouwen (met grotere garage natuurlijk)
Wat een bak met geld zeg, daarvoor kun je toch iets veel mooiers voor neerlaten zetten? Met wél een praktische garage
In de zomer kan je dus met je bescheiden Weber BBQ-setje onder de arm richting de daarvoor aangewezen barbecueweides togen. “dankzij het feit dat je aanzienlijke middelen zo liquide zijn dat een waterdichte iPhone 7 er zenuwachtig van wordt,” hoef je je natuurlijk eigenlijk niet per se aan de regels te houden. Maar dat maakt het des te chiquer om het wel te doen.

Dit is een hele rare zin
@sr20det: vond ‘m eigenlijk wel leuk?
@sr20det: je hebt gelijk. Dankzij moet met een hoofdletter. Waarschijnlijk werkte shift even niet.
Ben wel in de markt voor een ander huis. Helaas staat deze in Amsterdam. Ohja en iets met budget…
Prachtige wijk. Ik heb hier laatst eens rustig gelopen en hier merk je helemaal niks van de normale drukte van toeristen. Ontzettend veel 911’s gezien overigens.
@mennok:

Wie een 911 nog exclusief vindt komt nooit in Amsterdam of het Gooi. Die dingen zie je te veel.

Toen ik vroeger in het dorp woonde was een 911 wel een verschijning. Nu valt een 911 me nog nauwelijks op.
Prachtig. Makelaars zeggen altijd dat mensen altijd het onmogelijke huis willen. Midden in het groen maar ook midden in de stad. Rustig maar ook levendig. Dit is een van de weinige huizen die deze onmogelijke combinatie bijna volledig weet waar te maken. Er blijft altijd wat te zeuren over. Voor mensen die toch liever in Zundert wonen durf ik wel te vragen toe te geven dat dit een heel bijzonder huis is. Die dame zegt me niets, fijn dat ze vertrekt.
@pomoek: ah, mede zundertenaar :)
Zoals al gezegd is, leuk maar zou er niet willen wonen! Ik bedoel, is gewoon vervelend als je naar de andere kant van het huis moet voor je favoriete WC pot. Ookal heb je er in totaal 4 in huis. Wel ideaal voor huisfeesten!
Alleen als nikki mij op komt warmen wil ik het overwegen. Voor het huis of de garage doe ik het niet.
Ze stinkt, blegh
Beetje off-topic, maar zo lekker is Nikki niet. Leuke kleding stijl en leuk haar, maar qua gezicht valt het mee, imo. Nog steeds lekkerder dan 99% van de Nederlandse vrouwen en ik zou haar zeker doen, daar niet van. Bizar trouwens dat ze een aantal jaren terug de grond werd ingeboord omdat haar kledinglijn een kopie was iemand anders. En nu opeens draait ze wel lekker.
@e550: ja ik vind ook dat ze een hele mannelijke kaaklijn heeft hahaha
Geef mij maar gewoon een redelijk ruime rijtjeswoning.

Oh dat heb ik al.. Nee laat maar dan.
De bedoeling is toch welke bolides vandaag de dag ga je daar parkeren? Ff snel dan:
* Tesla Model S P100D
* LaFerrari Aperta
* Lamborghini Huracan
* Lancia Delta S4 groupB
* Renault 4
* Donkervoort GTO
Goeie osso neef
@broerkonijn: thanks broer
Prachtig huis! Alleen die prijs is echt absurd. Verder is de tuin wel heel klein – en lelijk- en aangezien het grenst aan het drukste park van Nederland zou ik het zeker niet doen.
Die Peugeot 508, daar is wat vreemds mee. Het is een pre-facelift, maar dan met zeer aparte achterlichten…
Correctie: “Barbecueverbod in Vondelpark gaat door” (zie link: http://www.parool.nl/amsterdam/barbecueverbod-in-vondelpark-gaat-door~a4438435/).

Helaas zonder barbecue onder je arm het Vondelpark in dus. Kan je echter wel stoer vanuit je eigen tuin rooksignalen naar je vrienden in het park sturen, want over barbecuen in aangrenzende tuinen wordt niets vermeld.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).