Deze Wrangler is voor de schietspelletjes-fanaat

Auteur: , 18 Reacties

Je moet de link maar willen leggen.

De Jeep Wrangler is zo’n icoon dat nooit uitsterft. Net als bijvoorbeeld de Mercedes G-Klasse is het nieuwste model van de Amerikaanse retro-offroader meer een voorzichtige evolutie. Je zou daarom bijna niet zien dat deze speciale editie gebaseerd is op het vorige model. Jeep presenteert de Wrangler MW3 Edition.

Wat dat is: een vrij normaal uitziende zwarte Wrangler met MW3 badges. Plus graflelijke grote Forgiato’s, groene LED-verlichting en andere groene accenten in de velgen en veren. Verder heeft de Jeep wat offroad-goodies meegekregen, maar of die handig zijn, met Forgiato’s en relatief dunne banden?

De auto is geïnspireerd op de First Person Shooter Call of Duty Modern Warfare 3. Niet een game die je snel associeert met auto’s, maar mocht je dat wel doen dan komt een Jeep natuurlijk wel snel ter gedachte. Nou ja, eigenlijk meer de Willys Jeep. Maar dat is mijn eigen ingeving.18 reacties

De ontwerper/bedenker mag echt een nekschot krijgen. Hoe erg kun je de plank misslaan met deze velgen…
@theblazerunner: ik verwacht deze binnen een paar weken in ‘Unique Rides’ op Discovery Channel voorbij te zien komen.
Zal vast heel fijn rijden als de banden zichzelf na een rondje door het terrein volgeschept hebben met modder.
Throwing C4!
@str8six: Enemy ac-130 inbound
@6speed: tactical nuke incoming!
@str8six: @6speed: Friendly predator missle inbound
@c63bs: lama op 240 ez win
Andere wielen, groene tinten weg en klaar.
@g60gti: bobbejaanland sticker er op, hondenrek er in, plastic bumperkit er op en een geurverfrisser in de aanjager en hop! Gaan! De file in!
Wtf. Gewoon 15″ wielen met thunderdikke banden en klaro👌. Dat zou esthetisch tenminste beter kloppen. Verder is zo’n jeepje wel gewoon geinig.
Zie er weinig Call of Duty in terug.
MW3 is in mijn opinie nog steeds de beste COD game ooit, zo was de hele MW reeks eigenlijk. Tegenwoordig is COD zwaar verpest met al die vliegende kut robots.
@c63bs: Wel bijblijven… COD WW2 heeft geen vliegende kut robots meer.
Geef mij maar de gewone rubicon in het zwart!
“Laten we een Wrangler zwart verven, de minst praktische velgen voor een off-roader eronder hangen en er een sticker op plakken” Tadaa, special edition👍🏻
Zo ziet het er bij mijn auto ook uit als ik mijn velgen er achterstevoor op zet.
beetje jammer dat de achterkant een lap stof is en men niet voor de complete hardbody is gegaan in de kleur van de auto.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).