Dit droomhuis is alleen geschikt voor échte petrolheads

Auteur: , 26 Reacties

Grote vraag is natuurlijk: is er ook aan een stekker gedacht om je BMW i8 mee op te laden?

Laten we beginnen met een grote teleurstelling. Dit droomhuis bestaat namelijk alleen in je dromen. Het is een designstudie van het Canadeese ontwerpbureau Only Victories en zover bekend zijn er geen plannen om het te bouwen. Nu zal het gros van jullie het evenmin kunnen betalen, dus misschien is het ook wel een hele geruststelling dat er niet ergens anders een autoliefhebber er zo goed verzorgd bijzit. Al komen sommigen in de buurt…

Het huis kreeg de toepasselijke naam ‘In the Hills’ en is gevestigd aan de Renderlaan 404 met een schitterend uitzicht over het water. Je rijdt het huis binnen via een helling aan de achterzijde, waar je dankzij een autolift een tweetal auto’s -in dit geval een BMW M5 en een i8, boven elkaar kwijt kunt. Of je die autolift ook zelf moet nemen als je naar de andere kant van het huis wil of dat er nog ergens een geheim wandelgangetje loopt, blijft in het midden. Ook een badkamer zien we niet, maar met al dat glas is dat misschien maar goed ook. En wat je in een dergelijk minimalistisch huis met twee eettafels moet, is me evenmin duidelijk.

Goed, het huis moet nog even worden fijngeslepen, maar dat mag de pret niet drukken. Zou jij hier willen wonen en -nog belangrijker- wat komt er in de twee garages?26 reacties

Als we nu elk huis op Autoblog plaatsen wat een plek heeft voor een auto dan zitten we qua hoeveelheid artikelen de komende 16 jaar wel goed :-)
@gertjan2012: funda.nl? De nieuwe marktplaats
@gertjan2012: iets met azijn en pis.
@laposte: iets met cynisme en humor
@gertjan2012: Je hebt ook gelijk. Dit is echt met alle respect voor de auteur een wtfje! Leuk, maar kan net zo goed mn garages in tdu2 uit het stof trekken. Dromen ga ik gelukkig nu doen! Fijne week @dinzo en de rest vd bloggers.
@fmgarcia: @dizono excuus.
@laposte: Wat doe je liever door je sla?
@gertjan2012: iets met maandagmorgen gevoel
Doe mij dat huis met de grijze 512BB maar, vind ik persoonlijk mooier én bestaat echt
@gertjan2012
Gewoon nee
Wat een kille vierkante doodskist..
@cpp1: mode he, sommige nemen het volgens mij té serieus.
Zou leuk zijn om een keer een wat klassieker ingerichte ‘drive-in’ woning te zien, waarbij er een oude e-type of 356 in staat. Ipv dat nwe spul altijd :)
Gaaf hoor. Lekker tijdens je ontbijt naar je auto kijken.
Vraag me een beetje af wat het nut is van het ontwerpen van zo’n luchtkasteel. Hopen ze nou dat ze hier (potentiële) klanten mee binnenhalen? Zie nou eerst maar eens iets tastbaars neer te zetten, dan praten we verder…
@potver7: een tekening is goedkoper dan een huis bouwen
Ik vind alles prima zolang ze die i8 de deur uit doen.
Moet je natuurlijk wel een LaF, 918 of P1 hebben wil je écht kunnen genieten elke ochtend
Renderlaan 404 +1
Die werkbank ziet er niet zo stevig uit, ook denk ik dat ik ruimte tekort kom in de stellingkast. Een houten vloer in de garage is sowieso geen goed plan want die raakt verzadigd met olie. Als je dan eens met de brander gaat spelen fikt gelijk alles op.

Nee, niks voor de echte petrolhead.
Ziet er meer uit als een kantoor dan een huis, en die kleine ramen waardoor je al die naden krijgt is ook niet erg mooi… Dit kan echt 100x beter!
Doe mij maar een normaal huis en een paar garageboxen 100 meter verderop
@gt500eleanor: en dan elke keer een paar honderd meter lopen?

Je kunt ook buiten de randstad gaan wonen en een vrijstaand huis met grote tuin en grote schuur kopen voor twee ton. Heb je meer aan dan een paar garage boxen.
Bazenhuis! Ik zou dr een Zonda Cinque inzetten en een Maserati Quattroporte GTS (van de vorige generatie die nog wel mooi is!)
Heerlijk, als ik het geld zou hebben…..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).