Dit gaat er gebeuren in The Grand Tour S01E02

Auteur: , 14 Reacties

Maak je klaar voor veel explosiegeweld en een epische hypercar.

Vulcan

Yes! Morgen is het alweer tijd voor aflevering twee van The Grand Tour. Ja, wie kritisch naar de show kijkt kan niet anders concluderen dat niet alle aspecten van de show even leuk of origineel zijn. Zet je echter de knop om in je hoofd, dan kun je een uurtje genieten van dikke bakken en hersenloze (en soms best informatieve) televisie.

Via DIT artikel kon je al samenvattend lezen wat er de komende afleveringen gaat gebeuren en tevens check je daar de agenda. Morgen is het de beurt aan Johannesburg, Zuid-Afrika. In deze aflevering zien we onder andere May, Clarkson en Hammond in een legeroutfit, een dikke Audi S8, kogelgeweld en veel explosies. Aflevering twee gaat gebukt onder de naam Operation Desert Stumble. De opnames van dit item vonden plaats nabij een militaire basis in Jordaniƫ.

Daarnaast kruipt Clarkson achter het stuur van de mysterieuze Aston Martin Vulcan. Een item waar ondergetekende vooral naar uitkijkt. Over het circuitmonster valt veel te vertellen en dus heeft de 56-jarige presentator er ongetwijfeld een gaaf item van weten te maken.

Het derde grote item van aflevering twee is captain Slow die een kijkje neemt in de wereld van ‘spinning’. Niet dat datgene wat je buurvrouw iedere week in de sportschool doet, maar een typisch dingetje uit Zuid-Afrika. Spinning brengt duizenden Zuid-Afrikanen bij elkaar waarbij het nodige rubber wordt gesleten op lege parkeerplaatsen. Er worden stunts gedaan waarbij de auto een absolute hoofdrol heeft. Het liefst met achterwielaandrijving natuurlijk.

The Grand Tour is te zien op Amazon Prime, dat vanaf december ook naar Nederland komt. Kun je niet wachten op de eerste beelden van de aflevering van morgen? Een trailer over de betreffende episode check je op Autojunk.

The Grand Tour14 reacties

Dat spinning is al weleens op discovery geweest ik weet alleen de naam van dat programma niet meer met die ex mclaren monteur
@rob5nismo: Idd! Driving Wild heet het vooral die aflevering over mexicaanse lowriders is top.
@porcay: marc priestley
@porcay: Thanks weer wat om te gaan kijken!
Hoop deze aflevering op iets minder acteer werk van de heren. Vond het de vorige keer wel heel overdreven. (Ja top gear was ook gescript, maar had nog iets natuurlijks)
Zo mysterieus is die vulcan nu ook weer niet ?
Altijd leuk. Die Vulcan is door Harris al de hemel in geprezen.
Beste @rubenpriest dat jij het wat minder vind mag gerust, maar ik kan niets anders concluderen dat alles geweldig is.
Staan die afleveringen niet ergens geript online?
@bennieokkels: torrent, kodi
Ik vrees er maar het beste van. Die “discussie/ruzie”met het Amerikaanse publiek de vorige aflevering was wel een heel vroeg en diep, euh, dieptepunt.

Waarom niet gewoon roadtrips maken? Dat kunnen ze goed.
“Morgen is het de beurt aan Johannesburg, Zuid-Afrika. … De opnames van dit item vonden plaats nabij een militaire basis in JordaniĆ«.”

Jordanie ligt niet echt in de buurt van Zuid-Afrika…??
@fapfap: in de Nederlandse uitzending komt het filmpje uit Marokko. Dus ja.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).