Dit is de Mercedes S63 AMG van Eljero Elia

Auteur: , 52 Reacties

De buitenspeler van Southampton heeft nieuw vervoer.

Profvoetballer Eljero, 27-jaar jong, heeft zich tegoed gedaan aan een S63 AMG. Een statig upgrade van zijn door Mansory getunede Bentley Continental GT V8. (U weet wel, die schadebak.) De vierdeurs Benz mocht meteen langs bij JD Customs, waar hij voorzien werd van een satijnzwarte folie. Ook werden de ruiten – inclusief de voorruit – getint en kregen de grille en de Mercedes-ster een plastidip-behandeling.

De 5,5 liter V8 houdt vooralsnog zijn standaard 585 pk en 900 Nm aan koppel, maar de velgen werden omgeruild voor 22-inch Vossen VFS1’s. Keurige upgrade, Eljero. Niets meer aan doen.52 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
De heren van JD customs doen het slim. Aangezien jullie toch alles posten wat ze doen: wanneer krijgen we een reportage ‘hoe werken ze bij JD Customs’ ?
@awesome: Als je JD Customs een beetje volgt weet je best dat we lang niet alles posten.
@ricardo: maar ik volg JD customs niet.
En daarbij: het was niet lullig bedoeld. Als er een mooie repo uit komt is daar echt niets mis mee. Graag zelfs, ze zijn geen amateurs en hebben een goede smaak.
@awesome: stem er gelijk 100% mee in. Wil best eens een video zien, in informatieve AB-stijl over wrappen, wat voor mogelijkheden erzijn, waar t geld in gaat zitten.
En ook over op-schmuck, en motorische mogelijkheden.
En een leuk stukje over hun ‘designer’ lijkt me ook wel grappig om te zien.
@gregorius: wrap video’s staan gewoon op YouTube…
@roppp: rap video’s ook
Satijnglans is toch veel beter dan al die mat wraps.
Hebbuh!
@timowouters: Nou he. Ziet er erg fraai uit dit.
Geen fan van s63 maar dit woow !
Hmm, persoonlijk vind ik dit toch wel een kamper S. Gewoon origineel houden, veel mooier! Enne, een coupe dan uiteraard.
@dutchdriftking: absoluut. Zag vanmorgen een witte in Amsterdam. Veel mooier.
@dutchdriftking: als er iets kamper Is dnab is dat wel de coupé..
@jorritgroen: Een oude is inderdaad vaak een kamperbak, al heb ik ook wel eens super nette voorbij zien komen. Een moderne daar in tegen vind ik juist erg ingetogen voor zo`n grote coupe. Dat neemt niet weg dat je met het enorme koppel van een S63AMG makkelijk een woonwagen van zijn plek krijgt.
@dutchdriftking: sinds hier op autoblog werd gezegd dat de achterlichten op die van een Renault lijken kan ik ‘m niet meer waarderen. Maar het klopt dat de oudere modellen meer de kamper factor hebben.
Dikke bak!! Idd keurig gehouden ipv over de top tjoening. Mooi
Redelijk netjes geworden zo. Op de zwarte ramen na. Heb deze vanochtend in Den Haag in mijn straat gezien. Bijzondere verschijning die meteen je aandacht vraagt.
Wat een gave bak! En dat voor een voetballer…
Een vraagje trouwens: getinte voorramen zijn toch verboden?
@jervier: Ja. Ik ben sinds 2008 in totaal slechts 3 keer aangehouden, waarvan 1 keer een boete. Achter 5%, voor 15%.
@jervier: tenzij je m ermee laat keuren voor typegoedkeuring heb k eens begrepen. Hoe dat precies zit, geen idee…
Leuk voor die gozert, ik zou wat anders gekozen hebben maar goed. Hij is wel behoorlijk wat geld aan het verbranden met de auto’s die hij koopt want ook dit gaat weer een afschrijver van jewelste worden dus ik hoop voor hem dat ‘ie ook hier en daar wat centjes opzij zet voor wanneer het voetbalgeld opdroogt, anders zien we hem snel terug in een documentaire als deze:

https://www.youtube.com/watch?v=TSOAwNSv8EM
@jaapiyo: zag laatst via een link dat ie samen met Demy de Zeeuw zijn naam aan allerlei startups verbindt. Mode, winkel etc. Kan me voorstellen dat er 1 of meerdere slikke ondernemers achter zitten.
@gregorius: Ja…slikke ondernemers die een kapitaalinjectie nodig hadden waarschijnlijk ;)
@gregorius: ik vraag me ook af of ze wel verder kijken dan hun voetbalneus. Demy heeft van de week een open sollicitatie op LinkedIn gezet en Elia heeft geluk dat Koeman het met m wil proberen. Ze hebben samen met Nigel de Jong een kleding/sportmerk (BALR) als een soort appeltje voor de dorst. De enige waarvan ik denk dat ie het goed geregeld heeft, is Nigel.
@roppp: ik denk dat Arjen Robben na zijn carriere nog het minst hoeft te werken. Leeft het meest ‘sober’, verdiend het meest. Zeker nu in de herfst van zijn carriere.
@gtwillem: wat te denken van Bill Gates!!!
@roppp: scheelt ook wel dat Nigel een stukkie beter is dan Demy en Elia; hij pakte iets van 8 mio per jaar bij City, en bij AC zal ie ook wel niet slecht boeren.
Voetballers en smaak zijn doorgaans geen succesvolle combinatie maar ik moet eerlijk zeggen dat Elia het redelijk rustig heeft gehouden.Wat ik me wel afvraag is waarom altijd dat eeuwige gewrap? Kom eens met wat origineels.
@sydney: Oa beschermen van je lak en goedkoper dan spuiten.
@sydney: Hij heeft ook een Lamborghini Huracan.
Wtf. Voorruit tinten is behalve vreselijk onhandig ook illegaal toch?
@redneckdarian: jep. Dat laat de politie je er ter plekke af trekken.
@ej20g: Nee, doen ze niet. In 6 jaar tijd, maar 1 keer een boete gehad.
@e550: veel geluk gehad waarschijnlijk. De meeste agenten zullen het je er gelijk vanaf laten trekken. Maar ik gun het je uiteraard dat je ermee weg komt.
South Hampton? Triest dit.
-edit: check!-
OT: de meeste wraps vind ik absoluut lelijk, deze gaat nog wel hoewel je ‘m eigenlijk even in gewoon daglicht zou moeten zien om het echt te kunnen beoordelen. Nu nog even wat doen aan die grille, die past gewoon absoluut niet bij de rest. Andere tint grijs, veel matter… alsof ze er een goedkoop plastic geval op hebben gezet.
Ben niet zo kapot van de plasticdip grille. Nu ligt de grille er veel te dik bovenop.
Had moeder toch gelijk! Buiten spelen is goed voor je.
ze hebben er alleen andere velgen onder gehangen?
@mrrallycross: Bekijk de foto’s eens.
Lekker hoor, 2-3 ton aan een S-amg spenderen (zal wel op Duitse platen gaan staan) en dan verhuis je naar GB; stuur lekker aan de verkeerde kant; niet meer hard mogen rijden.
Er is iig genoeg rechts-gestuurd en gepimpt te kopen van die spelers die juist uit Engeland weggaan.
@gregorius: Hij staat gewoon op Nederlands kenteken deze S klasse.
Mooi gedaan hoor. Toch had ik zelf de AMG Performance studio z’n gang laten gaan qua lak en velgen. Dan rij je je echt iets unieks
@Regenpijp: wat is hier dan niet uniek aan ?
@bohica: ze hebben afgelopen week net de miljoenste van deze uitvoering afgeleverd……
Beetje slap wieldesign.
Al draagt een aap een gouden ring….. voetballers en smaak zijn een zelden voorkomende combinatie, ook hier weer.
ik zag em 23 december in deze bak stappen, toen was ie nog mat wit of mat zilver ( was moeilijk savonds te zien) vond het goed staan, en dit vind ik meer standaard ogen
Dik
Blijft iets raar… mooie metallic lak weer met een stuk plastic overtrekken en daar nog flink voor moeten betalen ook.
Mooi
Dit is toch wel heel dik.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).