Eljero Elia rijdt Bentley kapot [updated]

Auteur: , 48 Reacties

De door Mansory getunede Bentley Continental GT V8 van de Werder Bremen-voetballer is even ietwat geblesseerd.

Eljero Elia rijdt Bentley kapot

Elia (1987) heeft vandaag op de Binckhorstlaan in Den Haag iets of iemand geraakt met rechtsvoor. Schade. Politie erbij. Takelwagentje. En een Eljero die er zelf nog om kon lachen. En hier nog een keer.

Nu hij even geen 507 pk en 660 Nm sterk speeltje meer voorhanden heeft, en de rest van het voetbalseizoen door de clubleiding geschorst is wegens te hard rijden en onbeschoft gedrag tegen politieagenten, hoe gaat deze bad boy zijn tijd nu invullen? (foto: Instagram)

Update – volgens (onbevestigde) bronnen lag de schuld van de aanrijding niet bij Elia, en heeft iemand anders hém geraakt.48 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
Is dit niet “Brekend”.
Badum tssss :)
@koenh: Nee
Altijd beetje arrogant. Mensen zoals de meeste hier moeten hard werken om alleen al maar in de buurt te komen van het geld wat zo’n ding kost en die voetballers/dj’s staan lachend bij hun net in de prak gereden wagen.
@Lennart95vdk: het zijn ook de hardwerkende mensen die dit in stand houden. Je moet ze de kost geven die amper geld hebben aar oliedom naar elke voetbalwedstrijd gaan en vervolgens ook elke avond op tv voetbal kijken. Als het voetbal minder populair wordt dan verdienen ze vanzelf minder.
@Lennart95vdk: Ach die gasten kunnen zichzelf geen houding geven en gaan daarom maar staan lachen. Van binnen zijn ze gewoon onzeker joh.
@Lennart95vdk: Het is tenslotte maar een (duur) ding he. Als je daar al voor moet gaan huilen. En dat jij je hele leven hard moet werken om het bedrag van deze auto bij elkaar te sparen is je eigen keuze. Er zijn genoeg manieren om bovengemiddeld te verdienen.
Tja voetbal, voor en door retards.
Voetballers en auto’s met veel peekaa’s…
Wat is dat toch een zielig figuur die Elia…
Hij heeft volgens het artikel van te hard rijden zekers meer dan 50km/h te hard gereden. Dat is normaal gesproken rijbewijs in nemen. Dus dit is dan een misdrijf als ik aan mag nemen dat hij heeft gereden.
@sjaakk: de officier van justitie beslist wanneer je je rbw terug krijgt. Als nog nooit een ernstig feit heb gepleegd kan je je rijbewijs al na 10 dagen terug krijgen.
@sjaakk: In Duitsland werkt dat (gelukkig ;) ) ietsje anders.
Die wagen wel eerlijk verdiend ,dat is een pluspunt.
Vervelende is altijd weer, dat die grootverdieners van weleer op hun 45e blut zijn.
Ai, is trouwens wel een dikke W12 en gen V8, de Mansory uitlaatsierstukken lijken sprekend op de standaard V8 uitlaten.
Ja, want jankend naast die auto gaan staan zal de situatie verbeteren…

Het is en blijft blik mensen.
@Rick-dos: helemaal mee eens.
Het doet dan iets minder pijn omdat het een Mansory is maar toch jammer.
Gelukkig heeft hij zijn R20 nog!
Het zou voetballers verboden moeten worden om auto`s met meer dan 100 pk te kopen. Het overgrote deel is te dom om het VMBO af te maken laat staan een auto met 500 pk + te besturen.
@citroen4life: Eigenlijk hebben ze geen tijd om het VMBO af te maken. Je kan ook te ver gaan met je reacties. Meerderheid van NL heeft een VMBO gedaan, dus ook op AB zijn ze aanwezig. Misschien jij wel?

Overigens vind ik voetbal een domme sport, maar de domme fans veroorzaken al die rellen wat eigenlijk het grootste probleem is. Je moet verdienen naar je opleiding en verantwoordelijkheid. Nu kan ik niet zeggen dat voetballers een grote verantwoordelijkheid hebben, al helemaal niet als je je Bentley kapot rijdt (en er nog bij staat te lachen)….
@citroen4life: ik vraag me echt af hoe jij aan die informatie komt. In mijn tijd had je Keje Molenaar, goede voetballer en nu tevens advocaat. Verder nog zat voorbeelden van voetballers die het na hun voetbalcarriere nog ver hebben geschopt in bijvoorbeeld het bedrijfsleven. Een enkeling als Glen Helder en Paul Gascoine daargelaten.
@citroen4life: @citroen4life: haha, ik weet niet of jij voetballers persoonlijk kent. Zoja, ken je inderdaad niet de slimste. Er zijn genoeg opleidingen die door voetballers worden gevolgd, dus vergis je niet. Op een andere manier dan hoe de niet voetballers het moeten doen, maar de stof is hetzelfde.

Er zullen zeker een paar gevallen zijn die na hun VMBO meteen stoppen, maar dat maakt je niet gelijk dom. ;) Een ieder zijn keus, als jij op je 17e/18e tonnen kon verdienen zou je waarschijnlijk ook overwegen om te stoppen met voetbal. Het is heel zwak om meteen roepen dat voetballers dom zijn, omdat ze vaak hun auto niet onder controle kunnen houden. Op de HvA krijg je geen rij-cursus. ;).
@citroen4life: +1
En daar komt dan ook nog de wannabe “Gangstah” gedrag overheen om het qua domheid extra af te maken. :’)
Was de chauffeur die dame met haar handtas onder de arm?
Carriere al om zeep .. nu zijn auto ook al :)
Ach, die Bentley was al door Mansory verneukt, dus dat dat nogmaals door meneer Elia wordt gedaan vind ik niet zo erg.
Nou, dan trap ik wel af dan…
Spijtige situatie Elia, ik hoop een voorspoedige afwikkeling vd schade + uitkering vd verzekeraar.
Gelukkig geen letsel, sterkte!Zo kan ’t dus ook. :)
Ik blijf het zonde vinden dat z’n voetbal carrière toch een beetje mislukt.. In 2010 tijdens het WK vond ik het echt een heerlijke voetballer (qua spel dan). Hopelijk gaat hij zich weer wat meer op het voetbal richten, hij heeft teveel talent om het zo te laten lopen..
Hij is aangereden en heeft niet zelf iets geraakt.

Bron: Telegraaf
@wesley072:
Hij is aangereden en heeft niet zelf iets geraakt????
Toch knap, niets geraakt en toch je auto in de kreukels….
En hij is ook niet geschorst voor te snel rijden. ..
Eindelijk de proleet
Niet te geloven dat ik er weer ingelopen ben. Had mezelf voorgenomen om voetbalposts eruit te filteren.
Haha, gaat de goede kant op met die gast!
Op de foto lijkt die ballentrapper wel een dwerg voor die auto.
Reed er toevallig langs zag er niet goed uit hij stond ernaast te kijken zocan “tja en nu?”
Voor je zo’n mooi verhaal schrijft controleer de volgende keer je bron!
Hij is aangereden!
Wat een stelletje helden hier toch weer.. Eljero beetje af zitten kraken vanachter je bureau.. Op het WK van 2010 zaten jullie m nog allemaal aan te moedigen.. Ik lees op diverse media dat het niet eens zijn fout was.. Stiekem zou 99% van jullie met hem ruilen! Wat wil je nog meer; balletjes trappen, paar keer per week trainen, 2,5 miljoen per jaar verdienen en een lekker wijf.. Kom hier nu niet van bla bla geld is niet belangrijk als ik maar gezond ben enz. Als jullie het geld hadden om een Bentley of soortgelijk te rijden trap je m ook wel eens in op de autobahn.. En ja dan word je wel eens aan de kant gezet, kan gebeuren, net zoals vandaag ook kan gebeuren, gewoon pech.. Het blijft maar een auto, die weer gerepareerd kan worden, dan zou ik ook lachen, voor hetzelfde geld was het zijn been, waardoor hij nooit meer kon doen waar het meest van houdt; voetballen.. Deze jongen is pas 26 en heeft het gewoon voor elkaar, over 10 jaar maken jullie je druk over de zoveelste lastenverzwaring, terwijl hij achterover liggend op een strand klaar is met geld verdienen.. Ik ben gelukkig maar zeg eerlijk dat ik zo met hem zou ruilen, jullie zijn misgunners..
@troublesome88: Ik ben geen voetbalhater, integendeel, dus ik kan alleen voor mezelf spreken, maar mijn gegroeide afkeer van Eliaatje komt omdat het mannetje langzaampjes zijn carriere aan het verkankeren is. Terwijl hij echt wel potentie had/heeft.
@bozewolf: Jij had ook potentie om een goede reaguurder te worden. Paradoxaal genoeg ver****** jij ook je eigen kans daarop met je woordkeus.
@opabrutus: Ironisch is misschien een beter woord.
@opabrutus: Sneue knee-jerk reactie vanwege ‘verkankeren’?

Ergens op ‘kankeren’ is al sinds jaar en dag een normale term in onze taal, hoor. Je hoeft er niet zo selectief verontwaardigd over lopen doen.
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
is zeker bevriend met afrojack

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).