Dit is de nieuwe aanwinst van Justin Bieber

Auteur: , 21 Reacties

Een stiertje met meer dan 700 pk.

Dit is de nieuwe aanwinst van Justin Bieber

Succesvolle artiesten leven doorgaans het Zwitserleven gevoel en Justin Bieber doet dit zeker. De Canadese zanger heeft onlangs de sleutels in ontvangst mogen nemen van een Lamborghini Aventador S. Via sociale media heeft Bieber niets laten weten over deze nieuwe aanwinst, maar de popster werd stiekem gefilmd toen de supercar werd geleverd.

De Aventador S is op een aantal punten aangepakt. Of Bieber een tweedehandsje heeft gekocht, of dat hij de mods heeft laten uitvoeren is niet bekend. De Lambo heeft onder meer een vleugel, andere velgen en is de tekst op de banden voorzien van een opvallende witte kleur. Weet toch iedereen dat je op Pirelli P Zero’s rolt.

De auto werd geleverd bij het Montage Resort in Laguna Beach, Californië waar de 24-jarige op dat moment verbleef. Met een hoodie, een joggingbroek en slippers mét sokken komt de zanger zijn Lambo ophalen. Het enige wat nog mist is een pleerol onder zijn arm. In het verleden had de twintiger al vaker een supercar in het bezit, waaronder een door Liberty Walk aangepakte Ferrari 458.21 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Ik blijf echt een fan van zijn muziek. Het mooiste van zijn muziek, is het begin van al zijn nummers want dan probeer ik altijd binnen 0,00003 seconden de mute knop in te drukken.
Pirelli Color Edition bandjes eronder, mooi man 🇮🇹
Hoodie, joggingbroek, slippers met sokken? Dan leef ik ook vaak het Zwitserleven gevoel…
@joostie: typische Nederlander 😜
Geld koopt geen smaak en is hier weer een uitstekend voorbeeld van. Die witte striping op de banden, lelijk! Rood met zwarte wielen (verkeerde kleur rood ook, niet chique) ordinair ding. (Straalt geen klasse uit, maarja bieber doet dat ook niet)….
@napo: sinds wanneer moet een Lambo klasse uitstralen? Koop dan een Ferrari.
@dromedaris: ten tijde van de Miura straalde een Lamborghini best klasse uit! Wat Aston ook had met de DB9, Vanquish, etc tot recentelijk.
@ouwedibbes83: Die auto is ongeveer 50 jaar geleden geïntroduceerd.
@ouwedibbes83: welnee.
Toen de miura uitkwam was dat echt niet het toonbeeld van klasse.
Dat vinden we pas de laatste 15 jaar.
Pleerol +1
waarom paul walker i.p.v. justin bieber #belieber
Grappig hoe dat ehhh..nogal gezette persoon zich die lambo inwurmt… en Biebert moet wel het boekje nog lezen hoe hij zijn front laat zakken…..
@ben_radstaat: haha, inderdaad, en gewoon wel in die plas bilspleet zweet van die chauffeur plaats nemen, dat is dan toch wel weer van een ongewone klasse.
Zag hier van de week in Kitzbühel nog een felgroene Aventador SV de berg op knallen. Gewoon van een local, geen aanstellerige barbiepop
@gulli: lekker de skiverhuur zwart laten aftikken!
Justin Bieber… Oh ja, die hadden we ook nog voor de komkommertijd.
Ik hoop oprecht dat Bieber heel veel plezier heeft van deze auto. En dat hij er heel veel in gaat rijden. Want dan heeft hij minder tijd om te ehhh.. ja, ‘zingen’ noemen ze het geloof ik.
Reklame maken voor Pirelli wil je gewoon niet. Die harde shit banden slijten in no time onder je reet weg.
@venividivici: als ze hard zijn slijten ze niet
Moet wel toegeven dat die Lambo goed samengesteld is zover ik dat op de foto’s kan zien
Letterlijk een muts op wielen

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).