Drummer Pink Floyd scoort LaFerrari

Auteur: , 27 Reacties

Nick Mason kan weer een nieuw speeltje aan zijn collectie toevoegen.

Drummer Pink Floyd scoort LaFerrari

Het mooie van het Verenigd Koninkrijk is dat de Britten doorgaans echte autoliefhebbers zijn. Of je nu een beroemde televisiekok, DJ of muzikant bent: er staan meerdere mooie bolides in de garage. Zo ook in het geval van Nick Mason, de drummer van Pink Floyd.

Mason bezit onder meer een McLaren F1 GTR en een Ferrari 250 GT Lusso. De man is met 74 jaar op leeftijd, maar dit betekent niet dat hij bang is voor auto’s met een schrikbarende snelheid en vermogen. Mason heeft namelijk een LaFerrari aan zijn collectie gevoegd. Het gaat om een prachtige spec, met de kleur Blu Pozzi. Een chique donkerblauwe tint die het schreeuwerige voorkomen van de LaFerrari temt en zo de auto een wat rustigere presence geeft.

Op de LaFerrari prijkt het kenteken F150 OK. Het eerste getal is een referentie naar de codenaam van het gelimiteerde monster. YouTuber TheTFJJ was erbij toen de auto werd geladen van een truck. Hij neemt enkele details met je door die best de moeite waard zijn om te kijken.27 reacties

Fantastische kleur!
@str8six: Grappig hoe smaken verschillen, ik vind ’t juist geen mooie kleur, al vind ik het in het filmpje beter uitkomen dan op de foto. Ach, doet er ook niet toe, hij is er blij mee en ik kan ‘m toch niet betalen, dus dan is het goed zo.
@dondeboer: nou, gelukkig maar.
@jules713: Euh… Juist… Gelukkig dat smaken verschillen? Of gelukkig dat ik het geen mooie kleur vind? Of gelukkig dat hij er blij mee is? Of gelukkig dat ik ‘m niet kan betalen? Of all of the above?
@dondeboer: Precies! 😉
@dondeboer: mand?
Idioot dat in het ontwerp gewoon geen rekening is gehouden met de plaats van een kentekenplaat.
@rulefollower: jammer dat er een kentekenplaat van voor moet. Niet goed voor de stroomlijn, lelijk en niet alle landen is het verplicht om een plaat van voor te hebben. In de US is dit niet verplicht. Afschaffen die verplichting en auto’s worden er leuker op!
@ericc: De wetgever gruwt van de combinatie van woorden in je laatste zin… Afschaffen; Verplichting; Auto; Leuker. Computer says no…
@volvo-s60-adept: nee ze kicken juist op de woorden “afschaffen” en “verplichting”.
@ericc: Niet helemaal waar. In 31 van de 50 staten van de VS moet je bij de wet verplicht een kenteken voor hebben. In een staat als bijv Californië hoeft dit inderdaad niet.
@ericc: Het is een beetje appels en peren vergelijken, maar een motor heeft ook enkel een kentekenplaat achter, dus je zou zeggen dat geen probleem zou moeten zijn
@rulefollower: integendeel, is toch duidelijk wel rekening mee gehouden. ;) Maar je hebt gelijk. Met name bij dit soort auto’s ontsiert elke vorm van kentekenplaat gewoon.
@rulefollower: Het is wel minder fraai om op een auto als deze een kentekenplat te plakken. Misschien is het wel een idee als er een alternatief systeem zou worden ontwikkeld om deze auto’s te herkennen, net als zo’n anti diefstal systeem met GPS tracker maar dan iets dat door de overheid kan worden uitgelezen. Het nadeel voor de eigenaar is dat als je even doorknalt op de A58 je meteen een prent thuis gestuurd krijgt. Het voordeel is dat je niet zo’n lelijke plaat hoeft te plakken.
Slim om een linksgestuurde te kopen. Zo heeft de auto een hogere waarde als die ooit weer verkocht wordt.
@venividivici: Hij had niet echt veel keus, Ferrari heeft de LaFerrari alleen linksgestuurd geleverd ;)
@edge: Slim van Ferrari dus ;)
Ik zou toch kiezen voor de One-77 .
@Alfarobert: nick mason bezit voornamelijk historische raceauto’s en daar past een 177 niet echt tussen. In totaal heeft hij gehad dus wie weet heeft hij er wel tussen gezeten
@flashevan: meer dan 300 auto’s…moest er nog tussen
@flashevan: en One-77, want zo heet die auto nou eenmaal.
@Alfarobert: voor die 3 millioen dollar had ik liever deze Huayra
https://goo.gl/images/p9Hoai
(en dan hield ik nog geld over ook)
@alfarobert: ik ook. Wat een prachtding is dat!
Leuk filmpje over de collectie van Nick Mason: https://www.youtube.com/watch?v=Fj95sL9yksg
Hij heeft ook een250 GTO
@nicolasr: Heb afgelopen jaar dat exemplaar mogen bewonderen op het Goodwood FOS!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).