Dit is er over van de eerste gecrashte Lamborghini Huracán

Auteur: , 23 Reacties

Die doet het niet meer.

Bij elke introductie van een supercar is het wachten totdat het eerste exemplaar total loss gereden wordt. Zo ook bij de Lamborghini Huracán. Op de M7 in Hongarije waren twee Tsjechische mannen onderweg in de gifgroene stier, toen de bestuurder door onbekende oorzaak de controle over de auto verloor. De Huracán raakte daardoor de vangrail en werd de sloot in geslingerd.

Zoals je ziet is er niet veel meer over van de Lamborghini met 600 paarden. De motor was waarschijnlijk goed heet en de brandstoftank nog vol. Dat hielp niet mee om een fikse brand te voorkomen. Vlak voor de crash maakte de eigenaar nog een foto bij een tankstation. Het contrast met de foto’s die later die dag gemaakt werden, is extreem groot. Gelukkig kwamen de inzittende er levend vanaf, één van hen had zware verwondingen. (via gtspirit.com / wreckedexotics.com)23 reacties

Alhoewel dat groen reeds pijn aan de ogen deed, is dit niet bepaald mooi om aan te zien.
Nou da’s balen
Misschien extra rijcursus voor mesen die een supercar willen aanschaffen, niet iedereen kan ermee overweg.
@jmcclane: mesen moet zijn mensen.
@jmcclane: tip: je kan ook gewoon je bericht aanpassen hoor is geen extra bericht voor nodig.
@jmcclane: Dit is zo’n “jaloerse” opmerking. Mensen zijn mensen en overal worden fouten gemaakt. Als dat volgens jou hielp waarom vliegen professionele coureurs dan nog uit de bocht?
@mikkeloentje:
misschien is het je nooit opgevallen; maar de openbare weg is geen ciruit waar mensen autos op de limiet horen te rijden; het is een stuk asfalt dat primair tot doel heeft mensen zich in staat te stellen zich op veilige en comfortabele manier van a naar b te rijden…
@mikkeloentje: Ik snap niet wat er jaloers zou zijn aan zijn suggestie. Het lijkt mij heel zinvol om als eigenaar van een snelle auto een cursus te volgen om die pk’s te beteugelen. Niet in de laatste plaats omdat je er dan meer plezier van hebt.
@pieterveer: Zoiets heet een rijbewijs, hoeveel ongelukken gebeuren er wel niet met “gewone” auto’s. Het is gewoon zo’n moeimaker een opmerking in de zin van “wel het geld en niet de skills” en nu weer over een cursus. Een ongeluk zit gewoon in een klein hoekje, of je nou 60pk of 600pk hebt.
@mikkeloentje: Dan begrijp jij mijn punt dus totaal niet, jaloers zijn om een auto die in de prak is gereden? Heeft niks met geld te maken, als ik ooit de jackpot zou winnen en mijzelf een supercar kan veroorloven zou ik ook een extra cursus willen. Een Pagani of een Mercedes A-Klasse is een wereld van verschil.
Vandaar dat die coureurs ook trainingen krijgen om beter te worden.
@jmcclane:
een auto met 600 pk hoort op een circuit thuis, niet op de openbare weg, zelfs als je zo’n wagen wel kunt beheersen hoor je hem op de openbare weg niet op de limiet te rijden. maar goed, het zijn penisverlengers, dus als je buurman een soeperkar met 600pk heeft moet jij natuurlijk een hieperkar met 700pk hebben, ongeacht of je er iets mee kan doen of niet….
@: De meeste sportauto producenten bieden al een extra rij cursus aan bij de aanschaf van een dergelijke auto.
Daar gaat een polijstmachine niet meer helpen nee.

Hoop voor die zwaargewonde dat ie er goed vanaf komt.
Das pech lambo weg
Die onbekende oorzaak zal vast niks met de gereden snelheid te maken hebben gehad. Verder is de vangrail ook van topkwaliteit daar.
Next week on Fast ’n Loud, Gas Monkey Garage: Lamborghini Huracan
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Je moet idd ff goed zoeken naar het groen tussen het gras
@rob5nismo: Ik zou eerder zeggen dat je een zonnebril nodig hebt om het Lambo-groene aan te kunnen zien maar er is niet zoveel Lambo-groen meer over…
Heb je ‘m al eens aan en uit proberen zetten?
Je bent een rund als je met een Lambo stunt
Kan ook een tesla zijn

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).