Dit is het nieuwste speeltje van YouTuber Salomondrin

Auteur: , 16 Reacties

De pickup geperfectioneerd.

Raptor S

Alejandro Salomon heeft een puike autocollectie. Het is echter soms nog leuker om je ‘eigen’ auto te bouwen, dan het kopen van de zoveelste nieuwe supercar. Althans, zo denkt Salomondrin er blijkbaar zelf over. In samenwerking met Galpin Auto Sports en 1221 Wheels werd de perfecte Ford F-150 Raptor gemaakt. Ze noemen het ding Raptor S en de pickup is op tal van vlakken aangepakt.

Raptor S

Het enorme monster is een bodykit aangemeten, staat op nieuwe Icon ophanging en 1221 Wheels heeft speciaal voor deze Raptor nieuwe wielen ontworpen. De lichtmetalen gaan schuil onder de naam SVIPE.3. In het geval van de Raptor zijn ze 20-inch groot, gespoten in de kleuren rood en zwart. Het uiterlijk is verder vernieuwd met de toevoeging van LED-koplampen en een nieuwe grille met het SVIPE-logo van Salomondrin. Het vermogen is met dik 100 pk toegenomen dankzij een Whipple Power Kit, waardoor de Raptor nu goed is voor 550 pk.

Raptor S

De grootste vernieuwingen hebben zich in het interieur afgespeeld. Het reguliere infotainmentsysteem is eruit gesloopt en daar is een groot 12-inch display voor in de plaats gekomen. De stoelen zijn van alcantara en carbon, het stuurwiel is nieuw en zelfs de schakelflippers zijn aangepakt. Daarnaast werd er een nieuw audiosysteem geïnstalleerd en is het plafond voorzien van een sterrenhemel, net als bij een Rolls-Royce.

Raptor S

De “Raptor S” is niet exclusief voor Salomon zelf. De YouTuber en ondernemer wilt samen met G.A.S. in totaal 25 stuks gaan bouwen en verkopen van de pickup. Een prijs is nog niet bekend.16 reacties

Lekker off-road proof interieurtje!
Ken de hele persoon niet, maar prima keuze!
Zo zou ik hem ook wel willen.
Wilde graag een eigen auto creëren, is fan van RollsRoyce, verrast door ‘trucks’ en door die combinatie is deze auto ontstaan. Velgen heeft hij zelf ‘ontworpen’ en zijn uitgewerkt door die 1221.

Interieur is geinspireerd door Rolls (zijn black badge): wit/zwart interieur in leer en alcantara, veel verchroomde onderdeeltjes/randjes/ed, dikke vloermatten, sterrenhemel, carbon onderdelen etc

Een luxe pickuptruck die ook geschikt is voor offroad gebruik.
maak je een off road truck met witte bekleding, blijft vast lang mooi
@gove: Hij noemt zichzelf na 2 uurtjes onverhard rijden ook iemand met kennis van offroaden. Waarschijnlijk gaat deze auto nooit buiten de gebaande paden komen
Ik vind het echt een mooie auto geworden. Kosten noch moeite bespaard om een Uber luxe Raptor te bouwen, maar geef zelf toch iets meer de voorkeur aan echte purpose build off roaders en zou het ‘sportieve’ karakter van de Raptor liever onderstrepen. Zou bijvoorbeeld icm die ophanging, wielen en vermogensupgrade liever een vol alcantara interieur willen met wat sportievere stoelen en een dikke bull bar en zo’n flinke steiger achterin de bak hebben.. maar ik vind van die Baja-achtige trucks ook iets toffer dan Cullinan-achtige apparaten.
@lambowambo: die wagens van DieselBrothers zijn ook heel vet.
Wel een heel stoer ding! Persoonlijk vind ik Loki van BJ Baldwin cooler! Ik vind dit een beetje te luxe voor wat je er mee zou moeten doen. Namelijk, long jumps in de woestijn!
Opzich leuk dat hij dit heeft laten maken, maar voor de mensen die hem niet kennen van zijn youtube kanaal, dit is een behoorlijke stap terug. In 2014 heeft hij een one-off Pagani Huayra laten maken (de 730S). Hij heeft een Porsche 918 gehad en heeft een Carrera GT, die sinds het overspuiten is veranderd in een garage queen. Long story short. Hij had een garage waar elke autoliefhebber van droomt (niet alle mooie auto’s uit het verleden zijn genoemd), maar wisselt die langzaam maar zeker in voor “speciale” pick ups en saaie SUV’s
@douwe: man hij heeft nog een 720s, performante, een ghost wat amg troep en er komen volgens mij nog wat hyper dingen aan. oa een amg-one of valkyrie. Die man heeft compleet schijt en dat is wel mooi soms. verder adviseer ik je geen hele aflevering te checken.
@fmgarcia: Klopt, hij heeft ook nog mooie sportwagens, alleen doet hij er niet mee. In ieder geval in zijn filmpjes. Bedankt voor je advies. Ondertussen zijn ze leuker om te kijken vanwege de humor dan vanwege auto’s
@douwe: In het begin had het nog wel waarde qua auto’s. Zelfs de humor was wel ok. Nu is hij teveel bezig met zijn eigen merk en narcistische motivatievlogs. Doe mij de Britten maar dan!!
Grappig, deze velgen heb ik onder mn rc truggy. Blijken ze dus ook in het echt te bestaan. Mooie wagen
Nieuwste speeltje van wie?
Leuk maar dit vindt ik niet echt speciaal aangezien heel veel mensen hun pickup laten aanpassen. Als jullie een bijzonder project willen laten zien moet je kijken naar Houston van Royalty Exotic Cars hij schroeft een v10 uit een Gallardo in een Alfa Romeo 4c.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).