Dit kost Nissan’s zevenzitter met 4% bijtelling

Auteur: , Geen reacties

De e-NV200 Evalia is al vaker voorbij gekomen, maar Nissan levert het ruime bijtellingswonder nu ook met twee zitplaatsen extra. Wat dat kost?

Nissan e-NV200 Evalia

Zeven zitplaatsen met een bijtelling van 4%. Volgens Nissan is het de enige auto in de laagste bijtellingscategorie met genoeg plek voor anderhalf gezin. De prijs komt op 31.574,95 euro, waarmee de meerprijs ten opzichte van de gewone Evalia nog geen 600 euro bedraagt. Let wel: daar komt de batterijhuur à 88 euro per maand nog bij.

De versie inclusief batterij komt op 37.479,75 euro. Mooie bijkomstigheid: tot minimaal 2016 hoeft over de volledig elektrische e-NV200 geen motorrijtuigenbelasting te worden betaald. Op de NEDC-testcyclus haalt de Evalia een maximale actieradius van 170 km. Binnen stedelijk gebied ruim voldoende, maar daarbuiten wordt het al gauw billenknijpen.

Via het thuisnetwerk duurt het opladen en uurtje of 8. De snellader halveert die oplaadtijd. Daarnaast is er nog een speciale snellader beschikbaar, die de accu’s in 30 minuten tot 80% kan opladen. Wie niet kan wachten: de zevenzitter is per direct te bestellen.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).