Dit rijdt de staf van dat 250 miljoen dure huis

Auteur: , 31 Reacties

Onlangs lieten we ons licht schijnen over een huis van 250 miljoen Dollar in Bel Air. Bij de prijs inbegrepen: een autocollectie ter waarde van zo'n 30 miljoen Dollar. Doch niet alleen de verse prins van dit huis heeft goede wielen tot zijn beschikking. De staf rolt er ook patent bij.

Airwolf

CNBC’s ‘wealth reporter’ Robert Frank is namelijk nog wat dieper in de materie gedoken en dankzij een sterk staaltje onderzoeksjournalistiek heeft hij uitgevonden dat ook de staf van het huis fijne auto’s tot haar beschikking heeft. Op Twitter postte hij een plaatje van een Ferrari 488 GTB (rijtest) en een Rolls Royce Dawn (rijtest). Beide auto’s zijn uitgevoerd in een zwart-wit combinatie, hoewel het bij de Ferrari om een soort gebroken wit lijkt te gaan. Dat is dan weer een beetje jammer voor de dwangneuroot uniformiteit.

Rizzy-Royce-wawi

Carscoops sprak met -jawel- de PR-manager van het huis en vond uit dat het huis bemand wordt door een zevenkoppige draak fulltime staf. Heb je wel nodig ook natuurlijk, want al die ruimte moet wel schoon gehouden worden. Misschien zit er ook nog wel een kok bij of iets dergelijks, of een Thaise masseuse. We speculeren maar wat.

Technisch gezien zijn de 488 en de Dawn eigendom van de eigenaar van het huis, maar naar verluidt zijn daadwerkelijk bedoeld om door de staf gebruikt te worden. Kijk, dat zijn nog eens de betere secundaire arbeidsvoorwaarden. De vraag is alleen wat er gebeurt met deze regeling als een nieuwe eigenaar het pand betrekt. We vrezen dat de stafleden zich in ‘Murica niet kunnen beroepen op een ‘gewoonterecht’ als deze de overeenkomst pardoes van tafel veegt.31 reacties

Het is al met al een heel bizar, maar toch netjes (?) dat die zijn stafleden daarin laat rijden. Denk dat vele anderen zouden zeggen “kijk maar hoe je er komt”.
@nfad: net als de eigenaar waarschijnlijk heel vaak te horen heeft gekregen?
@nfad: De 2 schoonmakers van mijn schoonvader rijden ook in zijn range rover rond. Moet kunnen toch.
@baklava: Whow, het schoonmaken van je schoonvader moet een boel werk zijn!
@baklava: Ik zou de schoonmaaksters ook rijden, dus gelijk heeft hij ;)

Ontopic:
natuurlijk bizar waanzin dat je je personeel in dit soort wagens laat rijden/aftrappen.
Goede schoonmakers hebben altijd werk ..
Wanneer je je zo,n vet huis kunt permitteren met zo,n vette garage en inhoud, dan wil je echt niet hebben dat er personeel in 1 van deze supercars rijdt of heeft gereden. Ik heb er al een hekel aan als mijn vrouw in mijn auto rijd. Daar word ik echt chagrijnig van..opzouten!!
@boltiev6: kan mij echt niet schelen wie in mijn auto rijd. Meestal zeggen ze we gaan wel met mijn auto :)
@gerjan: zegt meer iets over je auto dan over jezelf denk ik ;)
@bierbuik: donders nooit aan gedacht. Ik dacht altijd mooi goedkoop rijden en mooi bier drinken :)
@boltiev6: wanneer je zoveel centen hebt maakt het je toch juist minder uit. Laat de rest er ook van mee genieten. Ik mocht vroeger ook in de auto van mijn baas rijden, ik helemaal in mijn nopjes..
@boltiev6: Als je zoveel geld maakt je toch juist niet uit wie er in rijdt? Als het nou je enige auto zou zijn snap ik het wel. P.s vind je je vrouw nog leuk?
@bmwe82: Jij begrijpt het kennelijk niet! Ik ben erg zuinig op mijn vrouw en erg zuinig op mijn 2 auto,s. Maar! Je moet deze zaken echt strikt gescheiden houden om een scheiding te voorkomen!!
@boltiev6: Onzin, niet zo moeilijk doen.
Of het moeten stuk voor stuk bijzonder zeldzame klassiekers zijn.
Dan kan ik er enigzins inkomen.
@senne: Geen onzin, bij mij thuis blijft de vrouw ook van mijn hobby wagen af!!!
Is mijn domein, geen gezeur en gezeik.
@boltiev6: de jaren 60 belden, of je nog terug komt….
Geef je vrouw dan een van die 2 auto’s, heb je ook geen gezeur.
@awesome: mijn vrouw komt niets te kort vriend!! ze rijd in een Audi RS3 uit 2014 en van mijn auto,s blijft ze af!!! snap je het?
@boltiev6: Jij bent vast heel gezellig op feestjes…
@oversoft: Wellicht kun je een ander zijn keuzes respecteren?? kunnen we ook van jou zeggen dat je zo gezellig eigenwijs bent.
@boltiev6: ook getrouwd onder huwelijkse voorwaarden? Anders ben je bij een eventuele scheiding wel de helft van je auto’s kwijt maat
@boltiev6: als je zo rijk bent dat je een huis van 250 miljoen hebt dan rijdt je elke keer dat je autorijdt in een nieuwe auto.
@boltiev6: Gelijk heb je!!!
Bijtelking van een jaarsalaris
Mooi werk! #minecraft #money
@spotcrew32: Nee is een ander huis , was al duidelijk in 1e topic.
Denk eerder dat het bedoeld is om je in stijl te laten afzetten en ophalen. Wanneer je een borreltje gaat doen in de stad of bij je jet van het vliegveld opgepikt wil worden…
Je wilt toch niet, als je hemeltje schatrijk bent, dat je staf in een saai VAGje op pad moet om boodschappen te doen?
Waarom verkoopt hijzij nu al dit huis? Geld op? In de gevangenis? Of nog groter wonen?
@ericc: Ti’s nieuwbouw, dus gewoon projectontwikkeling.
Wat een straf
Dat huis is van die Zweed die minecraft voor een paar miljard heeft verkocht aan Microsoft. Vent is vrijgezel, alcoholist en naar eigen zeggen dood ongelukkig…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).