Dit statige pand in Den Haag heeft een auto-verdieping

Auteur: , 27 Reacties

Zet er een paar esthetisch verantwoorde auto's neer en je kan met recht spreken van een bel-etage.

Jawel het is weer tijd voor huisblog. Dit keer reizen we af naar een stad achter de duinèh, bolwerk van politiek Nederland en thuis van het internationale gerechtshof. Momenteel is ‘070’ volledig in de ban van de heer Wang. Komt hij met Yuans over de brug of gaan de groen-gelen failliet? Maar voordat je denkt dat dit over voetbal gaat, rustâââg! We zijn per slot van rekening geen voetbalblog, dus dit gaat over een mooi huis.

Maar niet zomaar een huis natuurlijk, zoals je van ons gewend bent, zit er een autogerelateerd randje aan vast. Dit monumentale pand aan de Willemstraat op loopafstand van het centrum bestaat namelijk uit vijf lagen en één van die lagen vormt een privé-parkeergarage van 140 vierkante meter. Dat is echter nog niet alles, want je hoeft de auto’s niet zelf naar boven te tillen. Er is namelijk een autolift die dat voor je regelt.

Het is niet de eerste keer dat we een autolift in een dikke villa voorbij zien komen, maar het feit dat dit huis midden in het hart van een (voor Nederlandse begrippen) grote stad ligt maakt het wel extra bijzonder én nuttiger. Stel je voor hoeveel geld je kwijt zou zijn aan parkeergeld mocht je in je huis geen ruimte hebben voor je bolides.

Verdere bijzonderheden aan het huis zijn het woonoppervlak van een prettige 540 vierkante meter en het feit dat de ramen van de benedenverdieping zijn voorzien van kogelwerend glas. Ook de voordeur is trouwens van staal. Er zullen in het verleden dus vast kleurrijke lieden gewoond hebben.

Uiteraard heeft dit alles wel zijn prijs. De vraagprijs van het elf meter brede woonhuis bedraagt 4.850.000 Euro. Dat zijn best veel ekkermannen. Is het optrekje dat waard of had je voor vergelijkbaar geld liever deze woning betrokken?27 reacties

Moet foto 7 de garage voorstellen?
Mooie stad, mooi huis, mooie inrichting, mooie parkeerplek! Mooie prijs ook…
Ik ken de eigenaren haha!
@888natan: ik niet
@cpp1: kijk, zo voorspelbaar he:)
@888natan: totaal niet relevant, maar verbaasde mij enorm dat dit te koop staat..
@888natan: vertel….!
Doe mij maar een ander optrekje hoor. 4,8 miljoen. Man, man, man.
Als het Huis ten Bosch en het Catshuis al bezet zijn is dit wel een goede 3e keus.
Mooie koffietafel. En een autolift? Nee daar heb ik het geduld niet voor..
Ik heb die koffietafel haha
Wie dit bedrag neerlegt voor dit gebouw is gestoord.
@stylez: Nou, aan de ruimtes te zien (en het aantal m2) is het enorm ruim is opgezet. Daarnaast ligt het midden in Den Haag en in combinatie met het feit dat het pand in zo’n goede staat verkeerd en werkelijk prachtig aangezicht heeft aan de voorkant, maakt het voor mij alleszins mogelijk dat deze prijs gerechtvaardigd is.
Dit huis/kantoorpand staat volgens mij al een jaar te koop. Heb deze al vaker gezien in ieder geval.
Nou als petrolhead ga je niet voor je lol
In Den haag je auto hobby voortzetten.
@jorden: … Louwman Museum ….
@jorden: nee precies, elke dag in de file om je straat in te kunnen rijden.
Prachtig huis, alleen jammer dat de achterbuurman zijn kantoorgebouw zo pontificaal in de achtertuin geparkeerd heeft…

http://www.autoblog.nl/gallery/0_Divers/Huis_Den_Haag/Huis-Den-Haag-06.jpg
Ik vind het nogal een smakeloos hok. Maar een auto lift is altijd +1.
Ik kan er mijn Maybach 62S Landaulet niet eens in kwijt. Zo kan ik me toch niet vertonen in die stad!
Knap huis. Maar het is een hoop geld. Locatie heeft er alles mee te maken natuurlijk.
Wat een mega ongezellige uitstraling heeft dat huis zeg
via iPhone app
Het was een monumentaal pand, verbouwd zonder respect voor het verleden. Prima verbouwinkje voor een investeerder, ik koop liever wat aan de vecht.
Ziet er meer uit als bedrijfspand.2 grote keukens, kantoorruimte voor meerdere werkplekken,etc. Om te wonen ziet het er smakeloos,kaal en erg saai uit.Ik zou er voor niks nog niet willen wonen.
Het binnenplein met de glasplaat is wel echt mooi!
Prachtig pand, de inrichting is echter om te huilen
Ik had nooit verwacht dat ik dit ooit zou denken maar toen ik de titel van het artikel las en de foto van de voorgevel zag, dacht ik, ‘ik ben blij dat ik niet zoveel geld heb’ (om dat pand te kunnen betalen). Want dan kan ik ook geen lelijke dingen kopen. Dit pand is alleen mooi in de ogen van leken. Als je niet bent opgegroeid met mooie dingen of het is je niet aangeleerd, dan kan je al snel onder de indruk raken van een hoop dingen, die niet in jouw leven aanwezig zijn en waarvan je weet dat het duur moet zijn.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).