Dit stukje Bugatti Veyron kun je wel zelf betalen

Auteur: , 21 Reacties

De Veyron is eindelijk bereikbaar geworden voor de massa.

Veyron

Dan heb ik het niet over een occasion of schaalmodel of iets dergelijks, maar over speciale manchetknopen. Jawel! TMB Art Metal heeft aan de hand van een een OZ Racing velg van een Veyron bovenstaande knopen kunnen maken. De knoop is van aluminium, versiert met een bronzen afwerking. In vergelijking met de prijs van een Veyron is de manchetknoop redelijk betaalbaar. De knopen komen met een prijskaartje van omgerekend 349 euro.

Volgens TMB Art Metal betreft de donorauto één van de eerste gebouwde Veyrons, oorspronkelijk geleverd aan een klant in Monaco. Het bedrijf is al jaren actief binnen de manchetknopen business. Petrolheads kunnen ook bij de Britse firma terecht voor onder andere manchetknopen in de vorm van een Aston Martin DBR1/2 of een DB6 Volante.

Veyron21 reacties

Die zijn al een tijdje op de markt, maar wel tof. Ik was zelf ook nog bezig om alle 9 verschillende Veyron velgdesigns om te toveren naar manchetknopen, maar verder dan m’n Porsche Fuchs manchetknopen is het nog niet gekomen…

http://static.autojunk.nl/pictures/2015/0830/233558/porche-fuchs-velg-manchetknopen_01.jpg
Autojunk link
@Jochempie: De knopen van andere auto’s zijn al een tijdje op de markt (staat ook in artikel), maar deze van de Veyron zijn nieuw in hun assortiment, aldus het pb van TMB.
@RubenPriest: Ze hadden het twee jaar geleden al op de website staan.
@Jochempie: zeer vreemd dat die Britten dan nu pas een pb naar de media de deur uitsturen.
@RubenPriest: Mee eens! Misschien zijn ze er nu pas actief verder mee gegaan..
Lijkt wel een luxe afvoerputje.
Zo.. 350 Eurootjes voor een paar knopen om je pols.
Leuk voor te stoefen tijdens je “Gangstah” bijeenkomst.
@misterdrogba: het is maar net wat je mooi vind.
Manchetknopen boeien me niet, maar het bedrag wil ik best voor een spijkerbroek neerleggen.
@awesome: spijkerbroek gemaakt door werkslaafjes die voor een appel en een ei werken in embarlijke omstandigheden werken waarvan de kostprijs +/- 10 ekkermannen is, betaal jij graag 350 ekkertjes?
Betaalbaar ja, hebben nee. Liever iets stijlvoller dan een wannabee velg
Wie draagt er nou nog manchetknopen behalve ecclestone
@cthijs: http://www.stijlforum.nl leuke club mensen, misschien es keertje rondkijken. Pas op voor wolf
@cthijs: Euh… Veel mensen
Maar wil je het ook…
Kan een mooi detail zijn, een manchettenknoop. Deze vind ik niet heel stijlvol.
Dus het is kiezen tussen dit, of de afschrijving op de volgende sloper. Aangezien ik volgens mij niet eens kleding heb waar zoiets op kan heb ik liever een oud wrak van een auto.
@lekbak: dat dus! Een ragbak geeft de meesten waarschijnlijk veel meer plezier
349 euro en dan zo’n matige detaillering en afwerking. De linker manchetknoop is niet eens mooi rond, of is dat omdat zulke imperfecties benadrukken dat het met de hand vervaardigd is.

Bovendien net zo stijlvol als een John Deere pet, chauffeursketting met de Griffioen van Scania eraan of dobbelstenen aan de binnenspiegel.
Doe mij maar de oldschool Paul Smith manchetknopen met het welbekende gekleurde Minitje erop. Veel leuker dan dit. Moet wel meegeven: het verhaal is tof. De rest helaas niet.
Ruben, jongen, neem toch eens een lesje Nederlands; in ieder stukje van je wemelt het van de fouten…hoe kun je in hemelsnaam ‘versiert’ schrijven? laat je berichten vooraf eens door iemand doorlezen die er wat meer kaas van heeft gegeten, want de taalfouten leiden erg af van de inhoud…
Ik heb ze van Alfa Romeo(15euro) Die zijn veel mooier.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).