Dordrecht deelt 15 boetes uit bij event voor zieke kinderen

Auteur: , 104 Reacties

PK's voor Kids is uitgegroeid tot hét jaarlijkse supercar-feestje voor ernstig zieke kinderen. Dat bleek voor de harteloze toezichthouders van de gemeente Dordrecht helaas geen reden om het bonnenboekje even thuis te laten.

Dordrecht casht tijdens PK's voor Kids-dag

De kinderen moesten gisteren afgezet worden bij het stadion van FC Dordrecht, waar de tocht in de exclusieve sportwagens van start zou gaan. De ouders konden in de buurt parkeren, maar aangezien sommige kinderen slecht ter been zijn, zetten sommige ouders hun auto heel even in de berm langs een doodlopende weg. Dat hadden ze beter niet kunnen doen, want in het kwartiertje dat ze weg waren deelden de toezichthouders zo’n 15 parkeerboetes van 127 euro uit.

Inderdaad: zo snel hebben zij hun maandloon vermoedelijk nog nooit terugverdiend. Ook na tekst en uitleg van organisator Erwin Nijhoff bleven de toezichthouders bij hun beslissing. “Ik ben meteen naar ze toe gegaan en heb uitgelegd dat we een evenement organiseren voor ernstig zieke kinderen”, laat Nijhoff weten tegenover RTL Nieuws. “Maar er was weinig sprake van inlevingsvermogen. Ze zeiden dat ze de boetes nu eenmaal al hadden uitgeschreven.”

We mogen hopen dat ook Toezicht Dordrecht inmiddels inziet dat het wel heel stijlloos is om op deze manier de gemeentekas te spekken. Mocht je ze willen helpen op andere gedachte te komen, dan kun je hierrr contact opnemen met deze ‘helden’.

UPDATE: Mooi. Gemeente gooit de boetes in de versnipperaar.

“De gemeente Dordrecht heeft de boetes die afgelopen zaterdag tijdens het evenement PK voor Kids zijn uitgedeeld geseponeerd. Dit omdat er onvoldoende gelegenheid was voor ouders van deze zieke kinderen om hun kind dichterbij de ingang van het stadion af te zetten.”

Foto: Facebook-pagina PK’s voor Kids104 reacties

‘Ik een kut dag, jij een kut dag’, aldus de BOA.
@kartmans: Mochten ze willen, een BOA ziet nooit een kut.
@terrorizer: Je weet niet wat hij op zijn telefoon allemaal zit te kijken..

@terrorizer: kut?! Waar ik eerst!
@Kartmans: Was ’t maar kut, dan was ’t tenminste nog wat.
@kartmans: helemaal mee eens!
On-ge-lo-fe-lijk!!
@lionking: zeker .. Een stadion zonder parkeerplek is anno 2015 gewoonweg ondenkbaar ..
@lincoln: inderdaad…

Daarbij vind ik het wel geinig hoe de organisator reageert. Dat de BOA’s geen empathie hebben. Misschien is dat zo, maar had meneer de organisator dit niet beter kunnen organiseren??? Gewoon een gevalletje Operations Management: hoe ga je de stromen mensen het stadion in krijgen, waaar stallen ze de auto etc. Echt geen hogere wiskunde waarbij de organisator een gok genomen heeft. Dat die kinderen niet op de fiets zouden komen, was te voorspellen. Dat ze niet ver konden lopen ook. Dus had hij gewoon parkeerplaatsen moeten regelen. Sterker nog: als hij dit zou voorleggen bij de gemeente had hij gewoon een tijdelijke vergunning kunnen krijgen.
@gtwillem: tegen dovemansoren .. Heb nml ook geen empathie voor zieke kindertjes .. En ook niet voor BOA,s .. En ook niet voor organisatoren .. En ook niet voor voetbalstadiondirecteuren .. Raar slachtoffer volk allemaal ..
@gtwillem:
Jawel! Ik kan me de frustratie en ergernis voor de mensen die ’n bon kregen buitengewoon goed voorstellen. En jawel! Ik kan me de verwensingen voor BOA’s die ze uitdeelden zelfs nog beter voorstellen. MAARRR!!!!
@gtwillem heeft wel gelijk! Als organisator van dit jaarlijkse evenement weet je, dat hier mensen op af komen met zieke kinderen, die om verschillende redenen niet ver met hun kind(eren) kunnen gaan lopen. Als organisator van dit gewaardeerde evenement kun je dan toch ook zorgen voor een gladde procedure voor wat betreft de parkeermogelijkheden? In de (één jaar durende) voorbereiding hiervan kun je toch ook met de gemeente afspraken maken?
Nu lijkt het erop, dat het een door de gemeente georganiseerde actie is geweest en er bewust BOA’s op heeft gezet. Het FC stadion ligt namelijk buiten het stadscentrum.
Maar ook nog even dit: Stel dat “een buitengewoon sociaal gevoelige” bestuurder van een Dodge SRT 5.9 V8 Hemi-eigenaar “even” voor of op jouw inrit parkeert om zijn zieke kind deel te laten nemen aan dit evenemeent. Wat vindt jij daar dan van?
Ik denk, dat je dan het ingrijpen van een BOA volkomen terecht vindt. Niet dan?
@9000cse: betreft het SRT verhaal, nee daar zou ik geen problemen mee hebben mits de gecommuniceerd is.
@gtwillem: jij bent vast een ambtenaar.
@michaelb: nee, wel ervaring in de Eventbranche ;-).
Tja… En ze hebben al zo een positieve naam in nederland…
Vreemde gang van zaken bij de politie. Snelheidsovertredingen worden door de vingers gezien omdat men een signaal wil afgeven omtrent hun salaris en dan bij zo’n event op de strepen willen staan. Dan begrijp je het als politie agent niet helemaal…
@potjak: Dit was geen politieagent maar een parkeerwachter.
@stephano: en dat zijn de grootste lijers.
@rolov: Nee, dat zijn hun collega’s van de beveiliging en handhaving….
@stephano: uiteraard. My bad… Desalniettemin een slappe actie.
@stephano: Veel BOA’s zijn ex-politieagenten gek genoeg, vaak niet goed genoeg of een ander reden weg bij de Politie.
@michaelcorleone: En dat terwijl de eisen voor politie agent tegenwoordig veeeeheule malen lager liggen dan cashier bij de supermarkt. Boetes uitdelen, schieten en een speciale BOA status (hun vs jou woord voor een rechter b.v.) mag elke VMBO B aap, terwijl de supermarkt minstens HAVO vereist (want: je moet kunnen rekenen, die willen geen kasplantjes).

Oude garme agenten dwingen – en terecht – respect af en hadden echt maatschappelijk toegevoegde waarde (denk ome wijkagent met de bromsnor), die smurfen van tegenwoordig hebben al moeite de regels te onthouden, laat staan verantwoordelijkheid te nemen of interpretatie vrijheid te nemen …
@dawwg: een havo diploma heb je na de middelbare school al. Iemand van het vmbo die daarna de politie acedemie doet moet veel meer doen en kunnen dan de gemiddelde havist. Been there done that.
@marc94: dat zijn we aan uw Nederlands. (/sarcasme)
@garp: Dat heeft niks te maken met mijn kennis van de Nederlandse taal. Je zou alleen verwachten dat iemand van mijn leeftijd beter met een touchscreen overweg kan. Excuses. Hoop niet dat je boos bent.
@stephano: zonder hersen… Ze doen alles volgens het boekje… Meer kunnen ze ook niet anders ga je dat werk niet doen ;-)
Mij staat bij van een recht college (en het theorie boek van het rijexamen), dat als je een minder valide persoon uit moet laten stappen, of een kind aan boord hebt dat nodig naar de wc moet, dat je dan eventueel onder een boete uit kan komen.
Dit slaat nergens op. Snappen die toezichthouders niet dat de kinderen een ziekte hebben en niet zo ver kunnen lopen.
@autofreaker: of snappen die ouders niet dat het hebben van een ziek kind geen recht geeft op ongestraft foutparkeren?
@mashell: sorry hoor, maar wat mij betreft geeft dat de ouders wel recht. Zij moeten het gewoon door de vingers zien bij zo’n evenement. Als ze tenminste een beetje menselijk zijn.
@stijnwille: maar wat we vinden is niet zo relevant. Wat telt is wat de wet zegt en die zegt niet dat zieke kinderen extra rechten geven. Zo’n BOA kan aan de auto niet zien of deze van een ouder van een ziek kind is of van een luie autospotter die geen zin had te lopen. Zo’n ouder heeft elke dag een ziek kind en die weet dus best dat deze niet fout mag parkeren bij de school, niet bij het ziekenhuis en dus ook niet bij het stadion.
Voor een ziek kind kun je een invalidenparkeerkaart aanvragen, dan heb je wat meer rechten en kan de BOA zien wat er aan de hand is.
@mashell: Het juiste antwoord :)
Misschien waren ze pissig dat het alleen voor ernstig zieke kinderen was, niet voor geestelijk gehandicapten.

Grapje he, ik zou dit soort BOA’s nooit geestelijk gehandicapt noemen, dat is beledigend voor geestelijk gehandicapten.

Dit zijn gewoon eikels.
@wimpster: haha koning! Wat een eikels inderdaad!
Terecht, ze wisten dat je er niet mag parkeren. In- en uitstappen is wat anders.
@roppp: kiss en ride betekent niet een kwartier je auto neerzetten. Afgezien van dat zijn parkeerwachters altijd naaiers. Maar ik Had al gelezen dat de organisatie er achteraan gaat om de boetes of zelf te betalen of te laten kwijtschelden. Dus ze zitten er achteraan.
@roppp: enig empatisch vermogen is jou verder vreemd zie ik; regels zijn regels.
@roppp: inderdaad, fout van de organisatie, die had dat vooraf moeten aanvragen. BOA kan niet ruiken of iemand gehandicapt is of niet. anders zou iedereen daar de auto parkeren.
Tja, parkeerwachters heb ik sowieso niet veel goeds over te zeggen.. Wordt bij deze alleen maar nog meer bevestigd. Wat een trieste actie dit.
Als deze ‘bekeuringen’ door BOA’s zijn uitgeschreven zijn het ‘Gemeentelijke Heffingen’ en geen bekeuringen.
Alle 127 auto’s dus gewoon individueel bezwaar maken bij de gemeente, en de zaak zo hoog op laten lopen dat het voor de rechter komt.
Wedden dat de gemeente eieren voor zijn geld kiest!
@slowland: het waren geen 127 auto’s maar 15 bestuurders volgens het bericht die allen een boete kregen van € 127,00!
@erik2907: Oh ja, sorry…..
Maar dat veranderd niks aan mijn statement
@slowland: toch klopt jouw statement niet. Boetes voor in de berm parkeren (zoals in de tekst staat) zijn gewoon zgn. mulderboetes, waartegen je beroep instelt bij CJIB/CVOM. Zelfde rechtsgang als een snelheidsbeperking dus…
€127?!? Voor fout parkeren? Belachelijk. Zulk soort mensen hebben 0 eigen inzicht, en zijn dus ook ongeschikt voor een dergelijke baan.
Een agent mag bij een overtreding besluiten wel of niet op te treden. Een boa mag dit niet, die moet schrijven, en eenmaal geschreven kan hij niet meer terug.
@realhustler: daarom kun je nog wel nadenken! De burgemeester loopt cht niet met ze mee om te kijken of ze netjes schrijven.
Dan ben je een lul met vingers..
Doet me denken aan NSB praktijken waar mijn opa over heeft verteld. Heel laag, maar ja Nederland he, het gekste land qua toezicht, regelgeving en redelijk en billijkheid.
@ghost: “het gekste land qua toezich, regelgeving en billijkheid”.

Dat is volgens jou Nederland. Serieus?

Tip: maak een reisje naar onder andere Mexico, Venezuela, Sierra Leone, Rusland, Mozambique, Singapore, Italië, Colombia en Griekenland. En nog 140 landen waarbij alles krommer is geregeld dan hier. Met de VS als uitsmijter.

Dat dit de problemen zijn in Nederland blijkt dat het allemaal gerommel in de marge is. Gaat echt helemaal nergens over. Daarbij kunnen de ouders gewoon in beroep gaan en kan de boete nietig verklaard worden als het blijkt dat ze volgens de letter van de wet en naar alle redelijkheid en billijkheid gehandeld hebben.

Wat dat betreft leven we in het beste land mogelijk! Ga je schamen kerel ;-)
En dit soort acties maken BOA’s collectief tot de grootste eikels van onze maatschappij.
Het gemis aan empathisch vermogen zorgt voor onnodig veel frustratie wat uiteindelijk uitdraait op agressie. Door die agressie moeten de BOA’s weer een cursus ‘omgaan met agressie volgen’ waardoor ze nog verder kunnen gaan dan daarvoor. Ze weten immers nog beter hoe ze je moeten mangelen zonder een stap te ver te gaan (voor de wetgeving dan, jij bent al compleet over de rooie)

Stoïcijns volk, die BOA’s. ALLEMAAL! En dat blijft tot er een op staat die het tegendeel bewijst.
@awesome: elk volk krijgt zijn boa’s die het verdient.
Tja het zijn misschien de regels. Maar dan nog, met een beetje gezond verstand hadden de parkeerwachters de boetes niet uitgeschreven.

Maargoed, er valt ook niet veel van parkeerwachters te verwachten. Die snappen dit gewoon niet omdat ze niet zelfstandig na kunnen denken.
@arnoldh: BOA’s hebben ook geen hart, alleen een pen, een zaklamp en een leven vol frustratie…
Ik snap het wel… verder ervaren die mensen natuurlijk nooit ellende, dus dit zal ze wel een lesje leren. Beetje zieke kinderen op de wereld zetten…pff!
Lekker al die kids die aan je veyron zitten
@alaindjamal: die veyron is gewoon van zijn pa hè. En wat kunnen die kinderen nu slopen? Miepert.
Hoe dichter bij Dordt hoe ziellozer het wordt.

Koningsdag was ook al een kansloze reclame optocht in Dordrecht. Geld boven alles? Triëst.
@w0o0dy: dat zeker in dit land… Op elke snelweg wordt je genaaid… Stel dat er kinderen oversteken op de snelweg ;-) en de bedragen die er voor staan staan totaal niet in verhouding en niet te vergeten de €7,- administratiekosten zodat de bekeuring echt kassa is en geen kosten aan zitten maar netto winst!
Stelletje flikkers…
@bamfspotter:
Knap dat jij de sexuele geaardheid van deze lutsers kent, je vriendjes?
@jrk68: Ik heb niks tegen homo’s en met flikkers bedoel ik ook geen homo’s.
Gewoon individueel bezwaar aantekenen, daar houden ze wel van in Dort… Daar was 1 mannetje die er 16 per maand schreef en dat vond de gemeente op z’n zachtst gezegd niet zo leuk.
Mensen die gewoon hun werk doen….Gekker moet het niet worden…..
Dat krijg je als je mensen hun uitkering afneemt en in den stom pakje rond laat lopen.
Fantastisch land toch?

Dit laat zien waar de mensheid toe in staat is, indien je een A-sociaal die je macht geeft dmv een bonnenboekje.


Les één voor de B.O.A. :

Befehl ist Befehl !
-edit: nutteloze bijdrage-
BOA’s, dat zijn personen die net niet lang genoeg hebben doorgeleerd voor een echte baan. Of hun opa was NSB-er.
Nog los van het gebrek aan inzicht: 127 euro?!?!

Een boete dient toch om ongewenst gedrag af te leren, waarom zo achterlijk hoog? Met 50 euro boete bereik je exact hetzelfde.

*Amsterdam uitgezonderd, daar ben je 127 euro alleen al voor parkeerkosten kwijt natuurlijk
@baasbas: omdat dit bedrag geldt voor de mensen die hun auto zo maar ergens neer zetten. Waarschijnlijk was er niets aan de hand, maar als mensen hun auto zomaar ergens parkeren omdat de boete te overzien is, kunnen er vervelende situaties ontstaan. Denk aan obstructie voor brandweer en ambulance. Die moeten er altijd langskunnen. Daarnaast kan het parkeren ook voor gevaarlijke situaties zorgen (denk aan drukte en grote snelheidsverschillen).

Ik wil niet zeggen dat er in dit geval sprake van is, maar het is wel de reden waarom de boetes en verboden gelden.
Je kunt alleen BOA worden als je een IQ van een stoeptegel hebt!
@rufctr01:
Zou u zo vriendelijk willen zijn om die stoeptegel niet te beledigen, die kan zich immers niet verweren. 😎
Hoe dichter bij Dort hoe rotter het wordt
Ik wil een regel dat een Boa niet meer euro’s aan boete mag uitgeven dan uit zijn IQtest is gebleken…
@w0o0dy: uitschrijven
Kut boa’s allemaal, zo’n “beroep” kies je als je een kut jeugd heb gehad.
Hoop dat ze tot inzicht komen en het geld storten op de rekening van Make a wish of CliniClowns oid.
Eigenlijk wel triest, voor ouders die het al moeilijk genoeg hebben met gehandicapte kinderen en de organisator alsmede mensen die hun auto ter beschikking stellen om de kinderen een leuke dag te verzorgen, allemaal mensen die MOEITE doen voor andere mensen en dan komt ‘ het gezag ‘ (was het trouwens maar gezag) om de hoek kijken en plaatst een domper op het feest.

Jammer voor een gemeente als Dordrecht deze slechte publiciteit en nog jammerder-der dat de BOA’s zo drammerig zijn en niet naar rede willen luisteren, want dat is het
ze willen niet luisteren.
Je kunt BOA ook volledig uitschrijven: Ben Ongelofelijk A-sociaal.

Maar alle gekheid op een stokje, deze mensen doen hun werk namens de gemeente. Het zit niet in de BOA, maar de instructie/opleiding van de gemeente die ze mee krijgen. Een On The Job training (praktijk ervaring opdoen) zou al een hoop inzicht geven voordat ze de kwalificatie BOA krijgen.

Iedereen is alles aan te leren als je de ‘juiste leraar’ erop los laat.

Daarnaast ken ik de situatie niet ter plaatste om überhaupt maar een oordeel te hebben. De organisatie had m.i. vooraf ook ontheffing aan de gemeente kunnen vragen v.w.b. het tijdelijk op deze plek mogen parkeren.
@erik2907: Eindelijk iemand die het zegt, die slangen doen immers alleen maar wat hun vertelt is..
Hahaha, leuk om te zien dat iedereen zeer verontwaardigd reageert. Maar feit blijft, als je fout parkeert, kan dat op een boete komen te staan.

Ik ken de situatie niet, maar de BOA’s voeren uit wat ze behoren te doen. Bij ons in de stad zijn we er erg blij mee. Ik heb zelf een parkeervergunning voor de binnenstad, maar alle toeristen en bezoekers knallen hun auto hier ook neer, waardoor er geen plaats is voor de bewoners die betalen voor die parkeerplaats. De BOA’s zorgen prevenief dat dat minder gebeurd én indien nodig bekeuren ze.

Daarnaast moeten de BOA’s het doen vanuit veiligheidsvoorschriften. Er moet altijd voldoende ruimte zijn voor de brandweer om er langs te kunnen.

Ik begrijp dat dit een heel vervelende situatie is, en dat een BOA de situatie juist inschat is van belang. Als de ruimte te krap word voor nooddiensten, hadden ze ook kunnen verzoeken of de mensen hun auto weg willen zetten. Waarschijnlijk is dit niet gelukt en hebben ze een bon uitgeschreven.

Ik snap dat het heel erg makkelijk is om alle BOA’s meteen te degraderen tot nutteloze levensvorm onder de kakkerlakken en Feijenoordsupporters, maar dat is lekker makkelijk denken. Deze mensen voeren gewoon hun werk uit, ongeacht de situatie. Het is namelijk niet aan hen om daarover te oordelen.

Als de gedupeerden massaal protest tonen en in beroep gaan, kan de zaak wellicht onderzocht worden. Wellicht hebben de BOA’s te snel geschreven, misschien kwam de veiligheid totaal niet in gevaar en viel het allemaal reuze mee. Maar nogmaals, het is niet aan de BOA’s om hierover te oordelen wie wél de regels mag overtreden en wie dat níet mag…
@gtwillem: ” Deze mensen voeren gewoon hun werk uit, ongeacht de situatie.”

… datzelfde excuus werd in WW2 ook gebruikt om misdaden tegen de mensheid te rechtvaardigen…. Die BOA had gewoon prima kunnen doorlopen, was ie echt niet voor ontslagen hoor.
@dawwg: serieus? Tweede Wereldoorlog erbij halen?

Ik weet dat we in een tijd leven waarin we zeiken om niets, maar om een oorlog te betrekken bij de paar luxe probleempjes die dit land kent vind ik behoorlijk onbeschoft.
@gtwillem:
Ach, ik raak er aan gewend, gaat m’n ene oor in en mijn andere zo mogelijk nog sneller weer uit, alleen de onderdruk die daarbij ontstaat is soms wat onaangenaam. 😎
@gtwillem: nou ik ben het zeker met hem eens want er word veel teveel geschermt met orders van de baas.

Men gaat werkelijk nooit in tegen onrecht.
Je moest eens weten hoeveel nederlanders heendeden, lees meededen met de duitsers!
En dan zeggen dat wij hier verzet hebben gehad

Hollanders zijn scheitluizen
@bigfun: onrecht !! Jij weet helemaal niet wat onrecht is suffe .. En die debiele geschiedenisleraar van je jou al helemaal niet .. Laf volk ..
@gtwillem: precies hoe ik er over denk
@gtwillem: jij bent echt gevaarlijk

Is geen mening maar een feit
Is al eerder gezegd, maar een BOA kan niet zien wat
De situatie is en eenmaal een beuekring uitgeschreven is uitgeschreven. Die kan je niet terugdraaien want staat nu gewoon in de computer. Bezwaar maken kan wel. Fout van de organisatie. Niet van de BOA’s
@mobieler: o joh .. Je kan het wel in .. Maar niet uit een computer halen .. Goh ..
@lincoln: Inderdaad standaardexcuus bij elke overheidsinstantie … ‘de computer zegt het’ en ja ‘als het geschreven staat, zal het wel waar zijn’. Ik bied ze dan meestal aan het ook even op te schrijven of de tekst in de computer aan te passen. Het enige dat slechter samengaat dan FIFA & integriteit, is overheid & computersystemen …
-edit: nutteloze bijdrage-
-edit: nutteloze bijdrage-
Applaus voor Dordrecht… Wat een stumpers, even nadenken voordat je meteen overal een bon op kleeft.
Zuur voorval, dit. Ik begrijp de bijval voor de ouders die daar geparkeerd hebben. Maar snap ook dat de BOA’s hun werk doen. En als de gemeente niets doet (of kan doen) aan eenmaal uitgeschreven boetes, moeten we met z’n allen maar een inzamelingsactie houden.
@Lustigson: klopt .. De gemeente kan er nix tegen doen .. Onmogelijk gewoon .. Computer says noooooo ..
Wie schrijft, die blijft… dordrecht maar boycotten?
Organisatie is fout geweest, die hadden een fatsoenlijke hoeveelheid parkeerplekken voor de deelnemers moeten regelen. Voor mijn part op de middenstip.
Kon er niet even een pendelbus geregeld worden?
Aan de ene kant snap ik het wel, aan de andere kant is het heel triest.
Ze worden geselecteerd op autisme en autohater links
BOA: Bijzonder Onnozele Agent
@gemaskerdemuchacho:
Als ik sommige reacties lees zou ik denken dat BOA staat voor Bijzonder Onnozele Autoblogger.
Een BOA is een ambtenaar, geen agent.
Ambtenaren die door de gemeente zijn verplicht om dat “werk” te doen op straffe van stoppen van hun uitkering.

Gelukkig zal ik niet snel in zo’n situatie komen maar het zal je maar gebeuren.
Inderdaad stijlloos
Update: Opgelost!
“De gemeente Dordrecht heeft de acht bonnen geseponeerd die zaterdag werden uitgedeeld aan ouders van zieke kinderen. Zij hadden hun auto in de berm geparkeerd bij het stadion van FC Dordrecht waar het evenement PK’s voor Kids werd gehouden.
Volgens toezichthouders mochten de wagens daar niet staan en blokkeerden ze de weg voor hulpdiensten. De boetes leidden tot een stormvloed aan verontwaardigde reacties. Volgens een gemeentewoordvoerder is dat niet de reden om de bonnen vandaag te seponeren. ,,We hebben er vandaag nog een keer naar gekeken. Alles overwegend, het is een evenement voor zieke kinderen en de ouders wilden alleen maar dicht bij het terrein komen om hun kind af te kunnen zetten, vinden we het beter de bonnen te seponeren. De reacties hebben daar niets mee te maken, al zijn we wel verbaasd en geraakt door de felheid van sommige reacties.
Volgens Antoin Peeters, namens Serviceclub De Ronde Tafel betrokken bij de organisatie van PK’s voor Kids, is blij dat de bonnen verscheurd zijn, maar betreurt de hele gang van zaken. ,,Wat een gezeik. Hier kan ik heel slecht tegen. Met een beetje begrip en een normaal gesprek had op zaterdag heel veel gedoe voorkomen kunnen worden,” zegt de presentator van het RTL-nl4.”

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).