“Drive-in bordeel” groot succes in Zwitserland

Auteur: , 26 Reacties

In Zürich is een "drive-in bordeel" in het leven geroepen om de overlast van straatprostitutie tegen te gaan. Een groot succes, zo blijkt.

Drive-in bordeel Zürich is een succes

Tenminste, als je het vanuit het standpunt van de gemeente Zürich bekijkt. Vorig jaar werd in Zürich besloten om in een ouder industrieel gebied van de stad een serie houten boxen te plaatsen. Straatprostituees die vanuit het centrum van Zürich naar deze houten boxen verhuisden kregen van de stad toestemming en bescherming om hun vak uit te oefenen.

Het gebied rond de boxen is duidelijk gemarkeerd met speciale verkeersborden. Klanten kunnen met hun auto langs zogenaamde “wachtbankjes” rijden waar de dames ze opwachten. Als een klant vervolgens een dame uitnodigt om in te stappen kunnen ze verderop in een houten box parkeren voor de nodige privacy. Het houten bordeel is voorzien van een café, douches, wasserette en kluisjes voor de prostituees. De dames krijgen tevens een “panic button” voor in geval van nood. Wel moeten de prostituees in ruil voor deze faciliteiten een vergunning aanvragen en vijf frank huur per nacht betalen voor het gebruik van de box.

Dankzij het bordeel is de overlast van prostituees in het centrum afgenomen en de veiligheid voor de dames verhoogd, zo meldt Zürich trots in een persbericht. Het zou echter ook goed kunnen dat Zwitsers hun seksuele activiteiten verleggen naar het buitenland. Ook de georganiseerde misdaad wordt op deze manier tegengewerkt. In het drive-in bordeel in de wijk Altstetten werken gemiddeld zo’n 30 prostituees per nacht, de meeste van hen zijn tevreden maar sommige dames klagen dat ze minder verdienen doordat ze verder van het centrum en de nachtclubs werken dan voorheen.

Binnenkort op vakantie naar Zürich? Hier zijn de tien beste reisauto’s om sex in te hebben.26 reacties

Ok, ik zal ‘m wel maken, want die grap komt er toch wel aan: Altsletten? Alleen maar MILFs dus?
@peidur:
Ook hier geldt :

” Auf ein altes fahrrad, muss man es lernen ”

Nu nog wachten op de echte Duitsche naamval interpunctie taal nazi….

Na afloop wordt je overigens getrakteerd op een kaasfondue, of een Milka reep, terwijl de horlogemaker op de hoek je Jaeger Le Coultre een beurt heeft gegeven…

Je mag alleen de kaasfondue niet over de dames heensmeren.
’t blijven wel Zwitsers he !
@desjonnies: ja, en je moet 4 maanden van te voren booken, en je hebt 6 minuten time-slots. Als je af wil zeggen moet dat met een geschreven verklaring.
@desjonnies: ‘Je mag alleen de kaasfondue niet over de dames heensmeren.’
Dat doe je wel met je kopkaas.
@peidur: Alleen heet het stadsdeel geen Altsletten maar Altstetten. Dus tenzij je ‘oude huizen’ als metafoor voor MILFs wilt gebruiken… :)
@potver7:
Ze zijn beiden redelijk uitgewoond…
Fijn om te weten!
Nou binnenkort maar een groepsreisje vanuit AB ;)
Er zijn hier nog wel meer regels. Hoorde ook op de radio dat ze in Luzern de keuze uit 2 dingen kregen: of naar een industriegebied (zonder hokjes) of… en appartement huren en daar lekker je praktijken, op afspraak, doen.
Klein probleempje: een appartement in Zwitserland huren is zo makkelijk nog niet: eigenaar mag kiezen en alles vragen. Het is dus maar de vraag of de eigenaar z’n app wil uithuren aan een hoer / pooier. Daarnaast kan je ook vrij gemakkelijk iemand uit je app kieperen hier.
Maar goed, prima oplossing toch dit?
Wat is hier nieuw aan? Amsterdam had in de jaren ’70 al ‘afwerkplekken’. Toegegeven, zag er niet zo fancy uit, maar het idee was toch echt hetzelfde.
@potver7: Rotterdam ook op de Keileweg. Ook hokjes, rijen auto’s en alte sletten
@kenner: soms wel met nieuwe tetten

/allegedly
Ik zie de link met auto’s ergens, maar kom op zeg voor dit soort nieuws kijk ik wel ergens anders als ik daar zin in heb. Maar niet op AUTOblog.. Snap dat jullie content zoeken, maar er moet vast wat te vinden zijn wat iets meer relevant is……
@nielsnl1:

auto’s = seks

auto’s = porno (sommigen dan)

auto’s = penis verlenger (sommigen dan)

auto’s = ego
@nielsnl1: autoBLOG. Blog. Link met auto’s is wellicht gering maar het leest wel lekker weg. Prima artikel en niet erg dat de link met auto’s klein is. Je hoeft ook niet elk bericht te lezen he pielemuis.
@roquez: I know, maar doel dan ook niet alleen op dit artikel ;) Over het algemeen zie ik steeds meer ‘onzin’ op autoblog. 16 jarige doet dit, rapper doet dat etc. Jammer… Net zo’n syndroom als bijvoorbeeld history channel die nog alleen pawn stars etc uitzendt (niet dat ik zo’n geschiedenis fan ben maar het voorbeeld is het duidelijkst denk ik ;)
Wellicht voor de pageviews niet eens slecht, maar de ‘oude’ trouwe gebruikers waarderen het misschien niet zo. Het is geen doodzonde maar ik zou persoonlijk toch een beetje oppassen met die, eeuh, zeg maar komkommerartikelen
Heeft Wouter een leuke locatie om naar toe te rijden als ie een nieuwe AMG gaat testen…
@gtwillem: Je hebt Sacha verkeerd gespeld…
@jaapiyo:
Is het dan met C-O-C-K?
Als we toch oude linkjes plaatsen: http://www.autoblog.nl/archive/2006/10/06/sex-in-de-auto-kies-een-volvo-stationbak.
Daar is de 240 station winnaar. Laat ik nou tegenwoordig in de overtreffende trap van een 240 station rijden: http://www.autojunk.nl/2014/07/volvo-245t :-)
@mout:
Haha hier hetzelfde! Heb een 240 station maar zelfs omgebouwd tot lichte vrachtwagen (dus geen achterbank en een vlakke laadvloer van 1m85 lang!) Past zo een matras in, hehehe :D
Dit hebben wij in Utrecht ook helaas, erg treurig allemaal. Europalaan pickup, Kanaalweg afwerk plek.
Zie foto: http://www.panoramio.com/photo/6246152
Hm net vorige week naar zurich geemigreerd, ben benieuwd
voor sletten ga je naar Altstetten
Wel lekker comfortabel wippen in zo’n Boxter 911 of koningsei

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).