Top tien: beste auto’s om sex in te hebben

Auteur: , 50 Reacties

Het is zomer, het zonnetje schijnt eindelijk. En dat betekent onder meer dat vakantieliefdes zich ontpoppen en vragen om creatieve oplossingen. Omdat de tent van je ouders te gehorig is, bijvoorbeeld. Kortom, tijd voor een belangrijk overzicht: welke tien auto's zijn er op dit moment te koop die het meest geschikt zijn om sex in te hebben?

Sex in de auto: deze karren moet je kopen!

Uiteraard zijn er een aantal voor de hand liggende keuzes te maken en onze laatste lijst is deels achterhaald. Zo hield Wouter bij het stellen van deze vraag op de redactie meteen de sleutels van zijn Volvo V60 trots in de lucht terwijl hij met zijn vrije hand zijn dochter een high five gaf, Sacha verbood mij per direct met UV-lampen in de buurt van zijn Mercedes Geländewagen te komen en Ricardo begon meteen op te scheppen over de vele chicks die in zijn Italiaanse schone passen. Alwood was met Smoke even een rondje om in de MX-5 van Alwood dus die konden niet reageren. Anyway, ter zake, want er zijn belangrijke dingen uit te zoeken. Wat zijn de beste 10 auto’s om sex in te hebben? Er is één regel: je moet ze op dit moment nieuw kunnen kopen. Niemand wil een stevig ingeslapen matras, immers.

10. Mercedes G-Klasse
Mercedes G Klasse: neuk0n with a view
Al jaren een beproefd recept, aldus Sacha. Alles is mogelijk en niets is kapot te krijgen, met leren bekleding is het kinderlijk eenvoudig om de hogedrukspuit erdoor te halen na afloop. Veel ruimte achterin die prima bereikbaar is via een wijd openslaande achterdeur. Houd je van buitensex dan kan je ook nog voor de cabriovariant gaan of voor een pickup met extra achteras.

9. Fiat Panda
Fiat Panda is betaalbare wipmachien
Er moeten ook betaalbare opties in een lijst als deze voorkomen, de Fiat Panda leek ons een prima betaalbaar (vanaf €11.295 euro) en relatief ruim wagentje. Wij citeren de website van Fiat Nederland: “Rek je uit, maak het jezelf makkelijk […] je kunt het zo gek niet bedenken of het past in je Panda.” Een bijkomend voordeel: niemand verwacht iemand met sex-appeal in een Fiat Panda dus je hebt weinig kans betrapt te worden door nieuwsgierige voorbijgangers. Moet je alleen niet in hartje Amsterdam gaan zitten fappen natuurlijk.

8. Volkswagen Golf Variant
Er passen heel wat dozen in een Golf Variant
De Volkswagen Golf is hét symbool van burgerlijkheid. Er is alleen één nadeel: als er eenmaal kinderen en een labrador in huis wonen wordt die hatchback nogal krap. Gelukkig is er dan die Volkswagen Golf in stationuitvoering, de Variant. Alles past erin op weg naar de Hollandse koloniën in Zuid Frankrijk en eenmaal aangekomen op de camping kunnen de spullen eruit, de kids naar het zwembad en pa en ma kunnen de bank plat gooien en hebben net dat beetje extra beenruimte wat zo nodig is om snel en efficiënt sex te kunnen hebben. Ja, dat moet snel, want voor je het weet zijn die kleine critters weer terug omdat ze snoep willen of een ijsje. Voor solosex is er overigens ook nog de Golf GTI. Ook verkrijgbaar met 14% 20% bijtelling, overigens.

7. Chrysler Voyager
Handig die schermpjes, zouden ze in de Panda ook moeten doen
Omdat videobewijs, daarom. Voor een moderne versie van deze Chrysler moet u trouwens tegenwoordig wel aan het importeren slaan, maar u kunt natuurlijk ook een Lancia Voyager kopen.

6. Mercedes Unimog U5000
Unimog: voor postapocalyptische groepssex
Omdat je meer sex hebt met een grote wagen. En omdat niet iedereen genoegen neemt met één sexpartner at a time. En er zijn ook mensen die van grotere bedpartners houden. Kortom: er zijn heel veel redenen te bedenken om een Mercedes Unimog 5000 aan te schaffen met zeswielaandrijving en een maximum belading van ongeveer 10 ton.

5. BMW X5M
Geparkeerd bij het huis van zijn minnares
Mensen die BMW rijden hebben het meeste sex. De ruimte in een auto is belangrijk om goed sex te kunnen hebben maar BMW rijders staan ook tweede op het lijstje van meest vreemdgaande automobilisten, de nummer 1 volgt later overigens nog. Voor de BMW rijder is het dus belangrijk dat hij zich snel uit de voeten kan maken als hij betrapt wordt, maakt niet uit in welk terrein hij zich begeeft. Een X5M is dan de beste keus als het een BMW moet zijn.

4. Devolro Diablo
Devolro Diablo: ultieme chickmagnet
De grote onbekende in dit lijstje maar het is absoluut een perfect uitgerustte auto voor de betere heupgymnastiek. De Devolro Diablo heeft een mooie lange veerweg en werkt als een magneet op de vrouwtjes zoals je op de foto hierboven ziet.

3. Volvo XC70
Nog een klein stukje schat, we zijn er bijna!
Dat Volvo Estates fantastische mobiele afwerkplekken zijn is een publiek geheim, maar waarom de keuze voor een XC70? Welnu, de V70 is de ruimste van het stel, de XC70 brengt u net iets verder dat landweggetje of bospad ver van nieuwsgierige blikken op. En ja, we hadden ook voor een XC90 kunnen gaan, maar dat is geen Volvo Estate en er hoort gewoon een Volvo Estate in dit lijstje.

2. Audi RS6 Avant
Zo lang er nog geen RS8 komt is dit de beste getaway car. En ja, een getaway car is hard nodig als je Audi rijder bent, want Audi rijders gaan het meeste vreemd van ons allemaal. Een auto met ruimte en flinke prestaties is dus nodig en dan is een RS6 op dit moment het beste wat er te krijgen is.

1. Rolls Royce Phantom Extended Wheelbase
Rolls Royce Phantom EWB: beentjes strekken en gereden worden in stijl
Een Rolls Royce is voor de man of vrouw met klasse, met geld en met chauffeur. Dat laatste heeft een groot voordeel: je kan op geheel verantwoorde manier van A naar B zonder afgeleid te worden door hetgeen je partner (of escort) op dat moment met je aan het uitvogelen is. De Phantom Extended Wheelbase is de Rolls die wij kiezen vanwege de extra ruimte. Echt, deze auto geeft het begrip “gereden worden” een geheel nieuwe dimensie. Eventueel uit te rusten met passende Spirit of Ecstasy.

Dat was hem. Ongetwijfeld hebben we briljante keesmachines over het hoofd gezien, dus drop ze gerust in de comments!50 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
leuk voor hobo,s ..

ik heb een huis ..
@lincoln: Ik heb zelfs een bed!
De Twingo staat er niet eens in. Dat is by far de beste auto om in te krikken. Ding is standaard om te toveren tot bed. En die is voor lui die neuken nog te betalen.
@E34M5Touring:
In mijn Twingo kon ik lekker het dakje opendoen.
Zo konden we ook nog van de omgeving genieten..
@Hubert: Blijf dat interieur echt super doordacht vinden. Je hebt echt een hoop ruimte in zo’n ding. En zo’n Helios dakje is idd heerlijk.
@E34M5Touring: Dus iedereen die met een grotere auto dan een clio rijdt neukt niet meer?
@fejjie: Wat jij wilt.
@fejjie:
Die mag alleen nog maar thuis neuken!
Petje af voor wie in een Golf een boner kan krijgen..
@laulau: I see what U did there :) goeie
( petje, golf … )
En als je een niet al te snuggere dame hebt dan kun je in die RR de dame ook nog wijsmaken dat je liefde bedrijft onder een sterrenhemel….
Chevrolet caprice station!!! Lekker ruim!! ;-)
wat een interessant artikel weer op sexblog eeeeehh autoblog…. wat was het nou?
De Range Rover wordt vergeten
Duinen en strand geeft je meer ruimte, trap je ook niet per ongeluk je zijraam in.
@cocksdriveaudi: dat vind ik altijd zo zanderig.. Bah.
@lambo4all: Nee je auto in een zweethok veranderen is lekker
@cocksdriveaudi:
Dat kan ik niet meer aanlopen sinds ik uit ‘s- Gravenzooie weg ben.
In mijn auto’s wordt het ook een standje hopeloos, dus ik gooi der wel op de achterklep.
Krijgt ze het in elk geval niet koud….
@jrk68: je vrouw in de kreukels leggen in een elise kost je allebei een hernia denk ik ja, maar goed maat je weet toch dat we een prachtig duin en strand gebied hebben in de Hoek. Even drankje op het strand, wandelingetje langs de vloedlijn en gewoon doen of we weet jong zijn.
Een onzinnig artikel als je het mij vraagt, want als je een beetje lenig en geil bent kun je in elke auto wel goed rampetampen! (;
@baap: ik wilde net zeggen.. tis mij achter in een Nissan micra gelukt.. waar een wil is is een weg! ;)
@tvputr:
Je wil niet weten hoeveel kinderen er in een oude 500 zijn verwekt….
@jrk68: ja, maar in een rugzakje zit je überhaupt al op elkaar…
Ik denk niet dat Alwood en sir_smokealot hiermee gaan kunnen lachen als ze klaar zijn.
@4991: of juist wel;-)
De Fiat Panda kan ik al afstrepen. De vorige variant dan. Was toch wel even passen en meten hoor ;)
@berlinetta:
Afstrepen? Inderdaad altijd even oppassen waar je met je achterwerk tegenaan wrijft…
Elke auto met een beetje motorkap
De vito van me pa is ook handig
@oppermopper:

check ! heb zelfs een opblaas matras in de vito liggen voor de “afterparty”
‘Mensen die BMW rijden hebben het meeste sex’.

Dat klopt als een dikke lul.


In een kruiwagen is het ook goed te doen.
@bayernmunchen: ik onthoud mij van enig commentaar…
Een auto met een grote kofferbak volstaat
Waar is dd Citroen CX Break
@vondeyck: volgens de regels van het spel doen er geen oude fietsen mee.
Nu komen de stoere verhalen…

Ik doe het gewoon in de silo bij het thuisfront, te Texas. Leeftijd was 15, pa was thuis en oma kwam net de oprit oprijden. Precies 1 uur en 5 minuten later was het tijd om de silo te verlaten.. Net de oprit af richting de stad kwam mijn moeder ons tegen, haren waren verwilderd en zaten onder het stro.. Blijkbaar had mijn oude oma ons de silo uit zien gaan. Van vader kreeg ik een high five en van moeders een preek.. Mijn rijbewijs moest ik zelf betalen, mam was streng.. Uiteindelijk heeft mijn helden vader het geld gewoon op mijn rekening gestort. Ik heb het nog 5x geflikt met anderen, daarna kwam er een vriendin, domme keuze, bleef niet spannend

In een auto, nooit gedaan. Nooit proberen ook, lijkt mij dus echt niks..
@felix1989: siloblog.nl
@felix1989:
Je moest 1u zoeken naar de uitweg uit de silo?
@StijnB: het was pas de 3e x he.. Oefenen is belangrijk!
Met een geïmporteerde 190D wordt je het hardst genaaid, als ik het goed heb begrepen :-)
@Simpson: en de rest van de 25 tot 40 jaar oude diesels en lpg’s
Een Critter Gitter!
http://youtu.be/1wiJoJqlrwM
ik mis de dartz
Daar zijn toch campers voor uit gevonden.

OT: zinloos artikel
Hoe kan er geen VW busje in die lijst staan al sinds de jaren 60 de peace en love busjes
Ik heb een muscle car en een T3 en geloof mij de T3 nodigt meer uit dan een muscle car
@shiva: een t3 verbruikt ook minder :)
Alle grote Amerikanen; Chevy Van, Chevy Suburban, Dodge Van etc…
Toen ik net m’n rijbewijs had mocht ik de Hi-Lux gebruiken die er toch maar stond; er zat een huif over de laadbak en het duurde niet lang totdat eea. gezellig ingericht was.
Naast de G classe hoort natuurlijk ook de Defender: Ruimer, en met een beetje creativiteit en een hamer kan je er nog in wonen ook. Dubbel profijt. Daarnaast bij de oudere modellen (past dan wel niet meer in het rijtje) zitten er zulke stijve veren achter dat het niet opvalt waar je achterin mee bezig bent.
LOL @ XC70!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).