Dronken Cayenne-hufter valt ten prooi aan Chinese menigte

Auteur: , 17 Reacties

Het asociale gedrag van China's nieuwe rijken kent soms geen grenzen. Omdat ze een flinke stapel geld hebben wannen sommigen van hen zich boven de wet, maar dit gedrag kwam een alcomobilist in een Cayenne duur te staan, toen een menigte zich tegen hem keerde.

Kapotte Cayenne Shenzhen

Volgens de berichten reed de man met een hoog alcoholpromillage (1,3 promile) in zijn bloed door rood, en ramde vervolgens een elektrische BYD-taxi. Alsof dit nog niet genoeg was stapte de Chinees uit zijn SUV, om vervolgens de taxichauffeur een behoorlijke tijd af te ranselen. En terecht, een beetje door groen rijden, wat denkt die man wel? Volgens getuigen werd de man meermalen en hard tegen zijn hoofd geschopt, waarna de dader er vandoor probeerde te gaan. Dit lukte niet omdat zijn auto niet startte (joh).

BYD-taxi-ongeluk

Dit was tegen het zere been van de ongeveer 100 toegestroomde andere taxirijders, die hun collega met woord en daad bijstonden: de reeds gehavende Cayenne kreeg nog een extra pak rammel, waarbij onder andere de ruiten sneuvelden. De politieauto waarin de dader zich inmiddels bevond werd aangevallen, en ook werd getracht de Cayenne op zijn kant te leggen.

Videobeelden van de nasleep kan je HIER bekijken. Een terechte reactie, of kan je geen sympathie opbrengen voor dit soort eigenrichting?17 reacties

rijk zijn betekent niet goede manieren hebben
Dit is volledig terecht, vaak is het type rijke chinees niet eentje die dit geworden is door hard werken. Veelal communistische partijleden of familie van die rechten krijgen op een fabriek of stuk grond en daardoor hard cashen zonder eigen (creatieve ondernemers) inbreng. En vervolgens ook nog denken dat je alles kunt maken, als je wilt racen met alcohol op, doe dat dan lekker in je eigen achtertuin, kortzichtig volk. Getuigt gewoon puur van de domheid van mensen die zoiets doen.

Deze meneer mag de schade aan de taxi vergoeden en een schadevergoeding betalen voor het mollen v/d taxichauffeur zelf.

Wat schiet je daar in hemelsnaam ook mee op, naja de chinees zal wel 3 biertjes hebben gehad, die lui zijn al dronken na 1 glas man.
@timberly: jij bent chinees?
@MARS: Ga jij toch lekker vissen, dan vang je nog is wat.
@timberly: hahaha….
Of geweld met geweld bestrijden de juiste oplossing is vraag ik me af, maar het is sws goed dat die mensen voor hun mede-mens opkomen. Dronken door rood rijden en daarna die taxi-chauffeur afranselen is gewoon absurd.
terecht. iemand op z’n hoofd schoppen ed, triestig persoontje..
Het gedrag van de rijken in China is soms echt wel ongelofelijk. Stontzat achter het stuur zitten valt nogal goed mee.
Het kan ook moeilijk anders, ze zijn op zo korte tijd zo enorm rijk geworden. Zoiets moet wel naar je hoofd stijgen als je je letterlijk alles kan permiteren.
@Hupke: Idd en alle noord-afrikanen stelen..
O wacht, dat mag ik dan weer niet zeggen.
als je in China 3 blikken babymelkpoeder verkoopt kun je al een cayenne kopen
Had graag meegeholpen.
@norge:
Hoezo, heb jij soms iets tegen taxichauffeurs?
@Hubert: nee hoor, we hebben alleen iets tegen arrogant rijk volk :D
@nasty: jij kent je plaats niet helemaal geloof ik, afgunstige sloeber
jezelf nooit verlagen tot eigen rechter spelen.
Filmpje is een beetje hoekig, maar don’t fuck with the cabbies..
ligt dat aan mij of lijkt die auto op een touareg?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).