Duitse bondscoach mag half jaar niet autorijden

Auteur: , 15 Reacties

Na de zoveelste snelheidsovertreding en het veelvuldig bellen achter het stuur, vinden de Germaanse autoriteiten het wel schön met Joachim Löw, hier mit dem Führerschein!

Duitse bondscoach mag half jaar niet autorijden

Joachim Löw leidt het Duitse elftal alweer voor het achtste jaar en dat doet hij niet zonder succes. Echter, de grote prijzen weet hij met zijn Mannschaft steeds net niet te pakken. Zou frustratie de reden zijn van zijn overtredingen?

Hoe dan ook, de bondscoach mag zijn rijbewijs inleveren en pas na 6 maanden ophalen, dat meldt Bild. Löw doet er zelf vrij luchtig over. Hij geeft toe dat hij fout zat en zal zijn verkeersmanieren verbeteren. Ondertussen pakt hij wat vaker de trein, aldus ‘Jogi’.

Het Duitse elftal kwam vandaag nogmaals in het nieuws vanwege een uit de hand gelopen sponsor-evenement. Het leek Mercedes-Benz zo net voor het WK in Brazilië een goed idee om de spelers en stafleden uit te nodigen voor een potje circuitrijden met Nico Rosberg en DTM-coureur Pascal Wehrlein. Hierbij raakten helaas twee omstanders gewond en daarmee kwam snel een einde aan de de dag.15 reacties

Mit der? Foei! ;-)
via Android app
Nou dan laat hij z’n auto toch gewoon op 45 km/u begrenzen, geen rijbewijs meer nodig ;P

‘Mit dem’ trouwens, 3e naamval mannelijk
-edit: nutteloze bijdrage-
via Android app
@johanhummer9: Duitse naamvallen zijn een automatisme bij mij, ik ben er geen tijd aan kwijt. Men noemt het ‘intellect’, iets waar jij gezien je opmerking een gebrek aan hebt
Zou verwachten dat tie wel een handsfree in zijn auto zou hebben….Armoedig zeg…
En snelheids overtreding in Duitsland? Meneer houd er dus van om veels te hard te rijden in de bebouwde kom en bij wegwerkzaamheden.
@norge: Eh nee hoor. Je kan gewoon gepakt wordrn op de autobahn.
Hij neemt toch gewoon een chauffeur? Opgelost lijkt mij.
@norge: Hij rijdt waarschijnlijk VAG, daar zit dat niet bij.
@norge: Ik mag mijn rijbewijs ook 2 maanden inleveren in Duitsland. En daar is geen bebouwde kom of wegwerkzaamheden aan pas gekomen…
@stannl43: ik heb mijn rijontzegging van 1 maand voor 150 euro kunnen afkopen. Superdeal!
@norge: “dat tie” en “veels” ik heb je van grote digitale afstand groot zitten.Je zit dus te trollen.
Bestaat dat nog steeds onder mensen van boven de 25?
@sydney: Wordt erger met de jaren..
Bondscoach?? Dit is Wim T. Schippers!!
En terecht, mensen moeten echt stoppen anderen in gevaar te brengen door even hun telefokn te pakken, wel een goed signaal dat zo’n bekend persoon nu gepakt wordt, misschien leert men ervan, snelheidsovertredingen boven een x aantal kms kunnen we ook met zijn allen infantiel over doen, maar er hoeft maar een knakworst spontaan naar links te gaan en de populatie neemt weer met een paar af.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).