Durf jij in dit huis in Breda-centrum te parkeren?

Auteur: , 36 Reacties

Enige souplesse is een vereiste bij het parkeren van je bolide. Krijg je wel de ultieme Batman ervaring ervoor in de plaats.

Dit machtige optrekje, in het centrum van Breda, stamt uit een tijd waarin gemotoriseerde vierwielers nog niet bestonden. Toch biedt het klassieke huis plaats aan een automobiel, op een erg knusse manier.

Laat je echter niet verrassen. Het is prima mogelijk om een kolossaal voertuig te parkeren in de garage. De advertentiefoto’s tonen namelijk een parkerende Volvo XC60 (met ingeklapte spiegels, that is). Niet de meest compacte auto. Hoe de Zweed zich heeft weten te wurmen door de boven afgebeelde ingang werd helaas niet getoond. Eenmaal gemanoeuvreerd door het gangetje kom je terecht in een parkeerkluis. Deze brengt je op Batman-achtige wijze naar de underground van het pand. Winning!

Voor 490.000 klinkende euro’s kan het pittoreske optrekje van jou zijn. Hiervoor krijg je 132 m² woonoppervlakte met 4 slaapkamers en een (gemeenschappelijke) binnentuin. Het monumentale huis nader bekijken doe je op Funda.

Met dank aan donvincenzo voor de tip!36 reacties

XC60, niet XC90! Scheelt nogal een wat ;)

-edit: Fixed! Ik twijfelde al :)-
@Edge: Dacht eerst dat het een V60 was, oh Volvo.
@Edge: XC60 is niet zó groot. Dwz exact even groot als een V60, alleen iets hoger. Ter vergelijking dat is kleiner dan een Audi A4.
@driftkicker: Weet ik, maar in het artikel stond eerst dat het een XC90 was. Vandaar mijn reactie.
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
490.000,- euro voor 132 m²….. Dan kijk ik wel een dorpje verder voor een vrijstaand huis met dubbel woonoppervlakte en met een fatsoenlijke garage.
@reinier73: Ohja naast die éénmalige 490.000,- euro ;) komen er nog maandelijkse servicekosten van 390,- euro. Houdoe en bedankt.
@reinier73: ja maar dan woon je in een dorp als EttenLeur…
@rovadepo: grootste dorp van Nederland . Er zijn steden die kleiner zijn.
@rolov: dat kan dan nooit veel zijn die steden. Nee hoor ieder zijn meug natuurlijk.
@rovadepo: ik ben het met je eens hoor . Maar Etten leur is juist het verkeerde voorbeeld omdat dat zo groot is ;)
@rolov: ik vond Breda al een dorp eigenlijk.. Ik dacht zelfs dat EL een stadje was haha groot winkelcentrum enzo. Bij een dorp dacht ik meer aan Lepelstraal of Chaam ofzo
@rolov:

Nope.

Geloof het of niet, maar da’s De Haach theoretisch gezien, dat heeft nooit stadsrechten gekregen !
@desjonnies: hmm ok. Na Den haag dan;) wist ik niet , thanks .
@rovadepo: In Oosterhout en Teteringen kan je nog best goed op stand wonen anders.
mooi huissie!
Awesome! Was wel handiger geweest als die lift voor de ingang was gemaakt. Ben benieuwd of je Telsa of BMW 7 serie zichzelf hier ook geparkeerd krijgt.
Een Range Rover of een s klasse past er niet in denk ik. En als ik de prijskaartje van het huis zie zal de toekomstige eigenaar wel met zoiets rijden. Spijtig, misschien krijg je tegen meerprijs de XC60 ook.
@misterdrogba: De leaseslet kan natuurlijk gewoon op straat. Die garage vullen met je series 1 4.0l E-Type roadster ;)
@E34M5Touring: Strak plan! Me likey!
@misterdrogba: 490.000 is voor iemand uit Drenthe misschien een gigantisch bedrag voor een huis van 132 m2, maar waar ik woon is het niet eens zo veel, en de hele straat staat echt niet vol met s-klasses, meer bijtellingsknallers.
@aambei: ach, hier in een satellietstad naast Utrecht kost een 65m2 appartement 180-90k. Een 110-120m2 rijtjeshuis rond de 250-300, dus vind midden in een middelgrote stad ook wel meevallen, incl garage (voor volgens mij 2 auto’s). Wij hebben hier 2 garageboxen erbij gekocht á 30k de stuk, dus kom je uit op totaalwaarde van 310-320k .. Voor een rijtjeshuis zonder oprit oid..
Dan moet je toch al erg graag in het centrum van Breda willen wonen, wil je dit geld neerleggen hiervoor. Die garage is cool, maar het huis is niet erg groot. Bovendien denk ik dat die lift je al snel gaat vervelen.
@berlinetta: Volgens mij is het ook een appartementencomplex (nog steeds veel geld voor een appartement, daar niet van), dus je deelt de garage (en lift). Leuk als er brand uitbreekt of meerdere mensen tegelijk vertrekken: file voor de lift…
@e1000bmw523i: bij brand met de lift? Dat overweeg je serieus?
@mashell: Nee. Zie reactie van 16:22 hieronder… ;)
@berlinetta: Klopt helemaal. Ik maak af en toe gebruik van een autolift. De eerste week is het nog leuk (nieuw, techniek, aan vrienden laten zien). Maar hoe langer ik de lift gebruik des te trager dat ding wordt.
Heeft die ondergrondse garage ook een extra conventionele uitgang, of alleen die autolift?
Wil je ’s ochtends weg: shit stroom uitgevallen.
@josxkrs: en hoe vaak komt dat in Nederland in het jaar nou voor? Eén keer of geen keer?
@josxkrs: Dat kun je overal hebben. Er zijn genoeg appartementencomplexen met een conventionele parkeergarage en poort. Ook die poorten gaan vaak niet open zonder stroom
Nee doe voor mij voor dat geld maar een alleenstaand huis met twee garages.
Vrienden van mij wonen hier, werkt prima!
Je moet geen haast hebben en wel heul graag in Breda-centrum willen wonen.
Ik heb ook een autolift thuis en meestal zijn die dingen 5m lang en 2,5m breed. Wordt wel op maat gemaakt, maar ik ben niet van plan om zo’n olieboot te kopen… Dus net groot genoeg voor een a6, insignia en consorten maar niet voor een xc90, a8 of 7 serie…
Vind die vitrine niet het mooiste van het hele huis!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).