Dus toch: Max krijgt file naar zich vernoemd

Auteur: , 30 Reacties

Berichtten we gisteren nog dat prins Bernhard een beetje salty was omdat er weinig file's ontstonden in de richting van Zandvoort omtrent de racedagen, heeft hij vandaag alsnog zijn zin. De verkeersinformatiedienst (VID) spreekt van de 'Verstappenfile'.

Max-Zandvoort

De ANWB meldt dat de extra reistijd zo’n 40 minuten bedraagt. Vooral de N200 en N201 vanuit Haarlem richting Zandvoort staan op veel plaatsen bomvol met auto’s. Tienduizenden mensen komen naar het circuit om de kersverse GP-winnaar in actie te zien in de duinen. Samen met de mensen die naar het strand willen veroorzaakt dit ‘Stau’ op ’s heeren wegen.

Aan het einde van de dag wordt file verwacht in omgekeerde richting. Dus mocht je bij je schoonouders zitten in de buurt van Zandvoort, gooi dan nog vanavond nog even een extra stukje vlees op de barbecue want anders sta je toch vast. Tenzij je liever in de file staat dan dat je bij je schoonouders bent natuurlijk…30 reacties

Gisteren was t rustig.. Gelukkig ben ik toen geweest🙈 alleen de terug weg wat langzaam verkeer Zandvoort uit! Was wel tof om te zien.. En t geluid van die F1 is toch zo veel beter dan het huidige gezoem!
@epimetheus: ik moet zeggen, gezoem is het niet. als je de mercedes hoort terwijl die de pits uitrijd ( dus van 0 naar +/- 60) is het net een kettingzaag, daarboven een v8 met een zere keel die continu hoest. ik noem het eerder een zieke motor, geen zoemede.
@gwnbmw: Vind het helemaal nooit als een zieke V8 klinken; het klinkt gewoon als een V6 met heftig geknepen airflow en met demper .. en dat is het volgens mij ook.
@gwnbmw: we zijn t eens.. T klinkt nie..
Geregeld! De heer en mevrouw e worden m’n nieuwe schoonouders.
Bij die laatste optie zou ik het gewoon als smoes gebruiken om nu alvast richting huis te gaan!
Je kan beter met de trein gaan! Is voor mij maar 1 keer Overstappen..
@patrick:
Ik ga wel op de fiets.. Kun je tenminste een beetje lachen als je al die zure gezichtjes ziet zweten in hun auto ;)
@Donder: nog beter!
Of je gooit je schoonouders op de barbecue…
@les3vents: in mijn geval heb je dan vlees genoeg
@gertjan2012: Heb je de zus van @willeme nog niet gezien.. Het schijnt dat heel Ethiopië er van kan eten.
@viezefreddyw: als je schoonvader dan maar geen viezefreddy heet!
Echt ffing nederlands iets(laten) neerzetten circuit/nieuwbouwwijk/ikea/pretpark/zoo en dan eens gaan denken ( ik bedoel na 20 jaar) ohhh ok ja er komen ook mensen heen ja daar hadden we geen rekening mee gehouden. F*ck them we kijken er over 10 jaar nog wel eens ernaar …
@RobUSA: hmm klein detail. Het “circuit” ligt er al iets van 100jaar ofzo (80 weet ik het. Lang!) Denk niet dat ze er toen rekening mee hielden dat het er in 2016 erg druk zou worden.
@Archiebald: hmm 80 jaar wisten ze ook dat het op 20 meter van de zee was met bijbehorend e aantrekkingskracht en 80 jaar geleden wisten ze ook dat er eerder meer als minder mensen op deze aardkloot zouden komen. Het is gewoon nlse knulligheid.
Net als bij de Brienenoord brug waarmee in 1935 begonnen werd met het plannen, toen al zei (volgens mij een Amerikaans bedrijf) dat deze brug veel te weinig capaciteit had voor de toekomst en wat hij werd in 1965 geopend en vanaf begin 70er jaren stond het altijd vast totdat er een 2e werd geplaatst in 1990 !!! Valt wel mee he 20 jaar file leed, lutsers !
Als je wint heb je familie, rijen dik echte familie…
(Ver)stapvoets rijden dus 😀
K blijf lekker thuis. Maar k wil er zeker nog een keer heen.
Ik krijg een beetje een Kardashian gevoel bij Max Verstappen en alles erom heen.
@meridian: ik wil wel eens een kardashian voelen hoor
@meridian: krijg je er dikke billen van?
Wat een debiele puberale reacties weer
Niet de eerste keer dat Max auto’s ophoudt.
Maar eh….heeft ie z’n Red Bull heel kunnen houden…?
Laatste demo viel de redbull uit,, stond die dan.. Uur later alsnog!
Er was zeker file! Ben zelf op het brommertje geweest. Leuke dag gehad. Max bedankt!
De Verstappenhype file..
Na 3 uur staan we met de auto in Haarlem… man man man wat een drama zeg
Treintje heen, treintje terug. Helemaal goed. 1ste klas kaartje en je zit helemaal perfect

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).