Eindelijk een koffer die in je F-Type past

Auteur: , 12 Reacties

Met een beetje geluk gaat er een kam en een bus deodorant in de kofferbak van je F-Type. Gelukkig is er nu ook een #nohomo-koffertje dat er precies in past. Gemaakt door Fransen. Ik kan weer rustig slapen.

Het bespoke koffertje werd ontworpen door de Franse luxekofferboer Moynat, ter ere van de opening van hun Londense shop. En om ervoor te zorgen dat je de microscopische ruimte die je hebt ook maximaal benut natuurlijk. First world problem solved!

De koffer werd gemaakt uit acht lagen hout, bekleed met grijs leer van buiten. Moet heel speciaal zijn, de Fransozen deden er 900 uur over om de koffer in elkaar te zetten.

Binnenin de koffer vind je blijkbaar een of ander koddig opvouwbaar scootertje dat je kunt gebruiken als je Jag staat uit te puffen. Weer eens wat anders dan een supercharged 5.0 V8 met 495 pk of een supercharged 3.0 V6 met 340 of 380 pk. Helaas hebben we van dat hebbeding geen beeld, dus we moeten er maar op vertrouwen dat dat ook echt zo is.

Er kleeft wel een groot nadeel aan. Als je deze koffer gebruikt, kun je een lekker potje Booting wel vergeten. Of je moet bovenop je koffer in je Jag gaan zitten natuurlijk.12 reacties

Een no homo designkoffer ontworpen door Fransen? Ik trap er niet in.
Lijkt die eerste foto in de gallerij tering nep, of zeg ik nu iets geks.
@nvhuijkelom:
Ziet er wel zo uit ja. Geen schaduw.
@nvhuijkelom: Niet ‘tering nep’ hoor, gewoon flitslicht…
Daar zaten we allemaal op te wachten!
Nadeel is wel dat mensen zullen denken ‘Wat voor een raar instrument speelt die gast?’.
Wat kost die beauty case?
900 uur? Dus iemand is bijna een half jaar bezig om die koffer in elkaar te zetten? Dat is nog meer tijd dan Rolls Royce nodig heeft voor twee complete bespoke interieurs…. inclusief de auto’s eromheen.
@moveyourmind: Vergeet niet dat het Fransen zijn. Die moeten eerst nog 5x staken voordat de koffer af is.
De gemiddelde homo krijgt zijn handtas en beauty case echt wel in zo’n f-type. Desnoods met wat vaseline.
De gemiddelde homo, is wat meer van deze tijd dan de voorgaande achterhaalde reactie.

OT: prachtige wagen, zielige koffer.
Best wel grappig als je beseft dat de Fransen er 900 uur aan hebben besteed om de koffer te maken als je het vergelijkt met het feit dat lamborghini er 150 uur om doet om een lamborghini te maken.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).