En jawel, weer een Audi RS4 gejatmoosd in Putten

Auteur: , 43 Reacties

Misschien moet Audi nieuwe RS4's gewoon standaard leveren met BearLock in Nederland.

Het heeft drie dagen geduurd. Afgelopen dinsdag schreven we over de vorige gejatte Audi RS, maar zoals bekend volgen de ontwikkelingen in RS-diefstal land zich snel op. Afgelopen nacht was het namelijk weer raak: bij een handelaar uit Putten werd tussen 02:00 en 04:00 uur ’s nachts deze blauwe B7 RS4 Avant met kenteken PJ-398-L ontvreemd. De dealert doet op Facebook een oproep om ogen en oren open te houden voor de snelle boksbeugel.

Wat dat betreft is het in dit geval jammer dat de auto niet verswekkerd is. Afgezien van de opvallende blauwe lak (Sprint Blauw) is de Audi op het oog vrij normaal samengesteld met de bekende 19″ velgen. Het interieur is bekleed met zwart leder. Extra zuur is dat de dealer de auto aanbood voor een absolute bodumprijs. Kom op dievengilde, kunnen jullie niet eens die twee ruggen aftikken? Jullie jatten nu gewoon puur uit beroepseer zeker?

prijs

Slechte grappen latende voor wat ze zijn: mocht je info hebben over de RS4, neem even contact op met de dealer. Wellicht kan de snelle station dan nog gered kan worden voordat er een touw met een Duitse pinautomaat achterhangt op weg naar een bepaalde wijk in Utrecht.

Bedankt iedereen voor de tips!43 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
die staat al in een container naar polen hahaha
@boss1: die staat in een container in Utrecht, te wachten op een carriere in de ramkrakerij!
@boss1: Het moet alle BMW aanhangers ondertussen wel heel duidelijk zijn dat ze hun ding niet willen.
@wimof: nee leg eens uit?

Broerlief kon zijn 535d namelijk gewoon uitgebrand ophalen. Ook gebruikt voor de rammerij.

@peke: Heel erg sneu voor hem, ik ken het gevoel, opstaan en het is er ineens niet meer.
@wimof: je jeugd?
@jaapiyo: Mijn eerste heb ik in ’77 gekocht, een Golf GL (50 pk) (toen werkte ik al bij VW-Audi.
Mijn tweede een AMC Pacer.
@wimof: Achterwielaandrijving is een bitch met +400 pk in de neus en de politie op je hielen.
@olivier420: en onderstuur ook als je een snelle bocht moet nemen.

Misschien moeten verzekeraars die RS-en niet meer verzekeren, we betalen er met zijn allen aan mee in de vorm van premieverhoging.
@monsieurleloure: Hoewel je gelijk hebt is dat niet echt de oplossing tegen diefstal, wel?
@monsieurleloure: je zou voor de grap eens moeten proberen te verzekeren. Dat lukt je niet zomaar.. als je het voor elkaar krijgt hangen er serieuze voorwaarden aan vast. Dus ik denk dat in velen gevallen de diefstal niet eens gedekt is.
@turboz: Net toevallig zitten kijken wat het zou kosten om een rs6 te verzekeren. €59p.m. voor wa+. Kon de verzekering zonder problemen afsluiten.
@weslexus: totdat je alles verzend. Krijg je gegarandeerd een telefoontje met aanvullende vragen, en voorwaarden voorgeschoteld.. als het dan überhaupt nog door kan gaan.
@bitteeinbit: Nee hoor. Ik heb dit mode ook gehad. Bij 1 verzekeraar geweigerd wegens teveel vermogen, maar bij die van de grappige reclame’s gewoon verzekerd. Alleen moest er alarm e.d. op zitten. Die van mij is desondanks trouwens ook gewoon gejat. Kreeg hem uitgebrand terug.
@turboz: nou ik kreeg mn 550 d ook al bijna niet verzekerd. Gaat mn gekke prijzen vragem
@monsieurleloure: strenger optreden van de rechters zou hier beter op zijn plaats zijn en die criminelen hun straf effectief laten uitzitten en niet zoals het nu gaat een paar maanden cel en dan naar huis met een enkelbandje (zo gaat het er hier in belgie toch aan toe en ik denk bij jullie idem dito )
Is de 2000 euro niet vindersloon oid? Kan me niet voorstellen dat je zo’n net oogende RS4 voor deze bodemprijs verkoopt, anders had ik het graag af willen tikken… Hopelijk wordt alles netjes afgehandeld, ofwel de auto in nette staat terug of met de verzekering.
@kjellvdboo: oorspronkelijk bedrag was 29.900. Ik vermoed dat ze hem op 2k hebben gezet om hem hierdoor in de kijker te zetten op diverse traditie sites
@dedokter: traditie = trading… autocorrect….
dat mocro blauw staat ‘m goed.
Alweer….. Mijn huidige auto komt bij de betreffende garage(van Veenhuisen) vandaan, echte liefhebbers met mooie auto’s. Verder ook later nog plezierig contact mee gehad, zijn echt meer dan alleen verkopers.

Hopelijk komt hij snel en heelhuids terug, maar waarschijnlijk niet :(
Als je ziet hoe goed het terrein van deze garage beveiligd is vraag je je af hoe ze het voor elkaar krijgen.

https://goo.gl/images/2Ko69S

Veel beter beveiligd kan bijna niet; degelijk hekwerk met stroom er op en een zware poort… Denk niet dat extra maatregelen als een Bearlock voor dit soort gasten verschil maken.
@moveyourmind: als er een BearLock in zit dan is het toch flink lastiger.
Of ze moeten hem op een aanhanger zetten en meenemen. En als je de auto met de kont tegen een muur zet, je zet hem in de achteruit, dan moeten ze hem door de versnelling trekken, dan is vaak de boel kapot.
Heeft deze een aanrijding gehad van voren?, want het lijkt wel alsof de motorkap niet goed aansluit.
@r32turbo: gezichtsbedrog.
@r32turbo: nee maar over een paar weken helaas wel😩
Ik heb een Bearlock in m’n B5 RS4. Maar die staat ook niet aan de straat of iets dergelijks.
@cpp1: waar woon je ergens? Kom ik een kop koffie drinken
@kauwsjotel: kan hij ons misschien ook z’n auto laten zien.. Laten wij ons pistool zien. Gaan we ongevraagd een proefritje maken voor onbepaalde tijd, en misschien wat onschuldige kwajongens streken mee uithalen enzo.
Dit is wel een dikkerd hoor. In de advertentie op marktplaats stond dat er zelfs een toerenteller in zit. Een TOERENTELLER!! Ja, dan vraag je er ook wel een beetje om je. Beetje pochen met dat soort hebbedingetjes komt je dan duur te staan. Of nou ja.. Duur.. € 2000,- voor een echte toerenteller met een complete Audi RS4 eromheen is natuurlijk niet duur.
Wanneer een niet geautoriseerd persoon de poort naar mijn RS4 B8 opent dan gaat er een shotgun af.
@jannemaneke: gelijk heb je! Dat was bij mij ook gebeurd. (als ik een rs4 had natuurlijk)
Waarom kost(te) deze RS4 maar 2000 euro ?? Kan iemand mij dat uitleggen?
@moewat: per maand op afbetaling?
@moewat: Om op te vallen! Zodat meer mensen zien dat de auto gestolen is!!
Het kenteken is PJ398L, dat betekent dat dit dus duidelijk een importauto is, maar wel de kilometerstand logisch heeft?😮
Word het niet eens tijd dat die krengen eens wat beter beveiligd worden tegen diefstal. Zeker gezien de prijzen van dit soort wagens
@wernerv8: er is niets wat niet gejat kan worden. Al zou je de sleutel in een kluisje in de rabobank bewaren.
Natuurlijk erg vervelend voor zo’n bedrijf.
Nu staat de auto ergens te wachten tot een bontkraagje de auto gaat misbruiken om ergen een pui aan diggelen te rijden om de hele collectie Stone Island te jatten.
1 op de 3 wordt gejat dan is er toch wel iets mis met ons landje. Wat een boel criminelen moeten er toch zijn.
@thomasthomas: dieptriest inderdaad…..Men kan niet zonder zorgen en een beveiligde garage genieten van een mooi stukje techniek…….dadergroep in Utrecht en A’dam bekend maar geen optreden….zolang het grootste deel van NL daarvoor kiest zal dat ook niet veranderen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).