Ewa sahbi, koop de Audi RS6 van rapper Boef! [updated]

Auteur: , 83 Reacties

Rennen vriend! Rapper Boef's RS6 staat te koop.

RS6

De Audi RS6 van treitervlogger Sofiane Boussaadia, beter bekend als ‘rapper Boef’ staat te koop. De succesvolle Youtuber en artiest maakte eind vorig jaar naam en faam met zijn korte documentaires over het werk van agenten. Hij speelde daarin ook zelf vaak een rol, door schunnige taal en gebaren te bezigen jegens de ambtenaren in functie. Nadat hij filmde hoe een schurk ontsnapte uit de klauwen van de lange arm, startte hij bijvoorbeeld spontaan een diepte-interview met de dienstkloppers. De vragen waren onder andere hoe dat nu voelt om een boef te laten ontsnappen en of de agente in kwestie een hij of een zij was.

Op een gegeven moment vonden de autoriteiten dat Boef te ver was gegaan in het uitoefenen van zijn vrijheid van meningsuiting. Boef zou jongeren opgeroepen hebben om ‘te komen vechten’ in Tilburg-Noord en werd daarvoor in de kraag gepakt. Toen hij weer vrijgelaten werd, deelde hij de dichtstbijzijnde agent mee dat hij zijn dochter zou neuken. Had ‘ie beter niet kunnen doen, want deze uitspraak werd door de rechter uiteindelijk beoordeeld als het beledigen van een agent. Dit ondanks het verweer van Boef, die tijdens de rechtszaak verscholen in een dikke bontkraag te berden bracht dat alles wat hij doet kunst is. Een werkstraf van 80 uur waarvan 40 voorwaardelijk was zijn deel.

Ondanks al deze noeste en deels gedwongen arbeid, heeft Boef echter nog voldoende tijd én monnie over om in dikke bakken te scheuren. We zagen hem bijvoorbeeld eerder met een paar matties voorbij vliegen in zijn RS6. In een andere video ramde Boef met 300 kilometer per uur op de teller over de A58 bij Berkel-Enschot. De snelle Audi is dus wel eens gebruikt waar hij voor bedoeld is.

Inmiddels heeft Boef een voorliefde voor Range Rover’s ontwikkeld. Eerder kocht hij een Evoque. Een aanslag op zijn banksaldo, of zoals hij het zelf omschreef ‘een aanslag in Parijs’ (13:30 in onderstaande video). Inmiddels heeft de rappert naar verluidt de upgrade gemaakt naar een Range Rover Sport.

Dat zou dan ook verklaren waarom hij niet zoveel behoefte meer heeft aan de RS6. En dat is in jouw voordeel, want je kan hem nu dus kopen! De specs van de auto kan je inmiddels dromen, dus dat wil zeggen 560 pk en…oh wacht. Bij de beschrijving staat dat de auto 748 pk heeft en op diesel rijdt. Enfin, de details daarvan zal je even moeten onderzoeken als je met de verkoper spreekt. De kleur is KOMO-grijs en de tellerstand 25.495 kilometer. De vraagprijs bedraagt 72.950 Euro. KOOP DAN!?!

UPDATE: Verschillende oplettende lezers hebben ons gewezen op het feit dat dit mogelijk níet de auto is van Boef, ondanks dat er verschillende filmpjes circuleren van het boefje in deze snelle Audi.83 reacties

Ik heb altijd al een RS6 willen hebben die van een jonge, bekende rapper is geweest. Die jongens staan erom bekend erg zuinig om te gaan met hun spullen..
@timobac: precies dat!
@timobac: deze wagen is in iedergeval wel 100% halal!!

Nou denk ik wel dat de meeste RS6 en anders snel spul goed gebruikt zijn. Daar zijn ze toch ook voor gemaakt en daar koop je het voor toch?

Neemt niet weg dat deze waarschijnlijk nooit is warm gereden dus als ik het geld had en zoekende was zou ik jou sarcastische opmerking delen en deze lekker laten staan. 👌
@kennone: rs6 heeft gelukkig een toerenbeperking als de motor koud is. Dus schade wordt op deze manier beperkt
@kennone: boef en halal? Lol
@kennone: niks halal. Wat dacht je van de lederen bekleding? :)
@timobac: denk dat de meeste mensen die een RS6 hebben flink het gaspedaal indrukken. Beter iemand die de onderhoudskosten kan betalen dan iemand die de auto net financieren…
Nou nee…
Alleen al omdat ie van hem is geweest hoef ik hem niet. Walgelijk ventje…
Check your facts, de rs6 is nooit van boef geweest
@2505: inderdaad! boef heeft voor zover ik weet NOOIT een rs6 gehad!
@2505: Klopt idd, volgensmij van de eigenaar van confirm clothing.
Wat zal daarbinnen allemaal gebeurd zijn? Ik sla over.
Jullie geloven dit toch niet serieus he? Foto’s van autogespot en interieurfoto’s van een magazine/website.
Rapper wie?
@oemplus: rapper sjors
@oemplus: rapper sjors
@realracing3: 😂😂😂
Zometeen is hij gewoon van een ‘ echte boef man ‘
Dit is een van de weinige V10 Diesel RS6en met apk tot 2022 die er op de markt zijn gebracht.
748pk is logisch aangezien Diesel altijd al sneller is geweest.
@cjdg: misschien de diesel uit de audi R18 :)
@cjdg: ik snap de verwarring ook niet, als je inderdaad racediesel tankt die de Audi R18 van @lekkaah ook nodig heeft zit je zo op de 500pk. Het restantje krijg je er makkelijk bij door snelle bougies, strakkere aandrijfriem en kunststof krukassen i.c.m. carbon zuigers…
Boef. Dat soort types moeten ze in de bak gooien en naar goed gebruik in thuisland een pak slaag geven.
@str8six: Waar komt deze frustratie toch vandaan joh. Zijn thuisland is Nederland. Ik wil het niet voor hem op nemen, maar vind dit wel een ongepaste opmerking. Ik ben met je eens dat het geen nette jonge is en dat hij vreselijk gedrag vertoont. Maar dan hoef je niet meteen over land uit te beginnen want dat is uiterst discriminerend en ongepast. Doet hij iets verkeert dan is hier in NL het land waar deze jonge (boef) geboren in het OM om hem voor zijn strafbaar feit op te sporen en te vervolgens. Nogmaals ik neem het niet voor hem op maar vind dit een ongepaste opmerking over in elkaar slaan etcetera dat is precies het gedrag dat jij zelf ook afkeurt ga ik van uit. Maar zelf wens je het wel mensen. Rare vent jij. Dit soort opmerkingen dragen ook bij aan het uit elkaar drijven van bevolkingsgroepen die vreedzaam samen leven. Let er voortaan op wil je. Alvast bedankt.
@arias12: str8six zegt helemaal niet dat die jongen het land uit moet.

Hij schrijft alleen dat hij de gevangenis in moet en dat ze hem een pak rammel moeten geven (zoals ze dat blijkbaar ook wel doen in het land waar zijn familie oorspronkelijk vandaan komt?).
@rubend: Ik heb mijn punt gemaakt denk/hoop dat het duidelijk is. Ik ga hier verder niet op in. Het is gewoon ongepast en dat weet meneer zelf ook. Hij is overigens niet de enige die dit soort walgelijke reacties plaatsen. Denk eerst na voor je wat plaatst zou ik zeggen.
@arias12: I couldn’t care less, sorry.
@arias12: als ze echte Nederlanders zijn vind ik ook dat zulke lui maar eens met nederlandse vlaggen moeten zwaaien. Zulke figuren zien Nederland niet eens als “thuisland”.
@str8six: bietje jaloers kerel? Terwijl jij met pijn en moeite je studieschuld probeert af te lossen. Verdient deze “boef” tonnen per jaar..
@b0z4: lol, nee
Pfff nooit van Boef geweest. Is van de eigenaar van Confirm Clothing… jammer dit.
@danivdengel: Hmm. Confirm clothing… Dat die mij denken aan ergens aan confirmeren, oftwel in het gareel lopen. Een soort gevangenispakjes dus. En dat past weer heel goed bij een Boef.
Een tweedehands RS6 kópen? Is dat iets nieuws? Meestal neemt de nieuwe eigenaar die toch gewoon mee?
RS6 is niet van hem, maar van zijm vriend als het goed is. En nu rijdt hij een Range Rover Sport 4.4 SDV8 Autobiography. Zeker een upgrade vergeleken met zijn “oude” Evoque.
@r32turbo: goed op hoogte
@freshlife: shocking zelfs in mijn ogen 🙄
Als in NL een filmpje online zet waar je zelf laat zien dat je met 300 km over de snelweg dendert; mag de politie dit dan als bewijs tegen je gebruiken?
@gregorius: zonder kenteken of heterdaad wordt het lastig
@gregorius: als de politie dat soort filmpjes als bewijs mag gebruiken dan hebben veel mensen een probleem.
@gregorius: er is later een filmpje dat hij 1800 euro aan boetes moest betalen door het filmpje van 300
1 of andere kansenparel die in auto’s rijdt waar een 55+er misschien ooit eens met mazzel zou kunnen betalen

het wordt nog op de Nederlandse televisie geinterviewd ook..
Ik kan de specs idd dromen, en volgens mij heeft hij standaard 560pk..😄
@pimmetj: je kan de specs dromen maar toch lees ik een twijfel in je tekst😜
@jaapiyo: standaard heeft dit type 560pk hoor, de vorige (de V10) had standaard 580pk :).
@autoriteit: goed punt!
Had toch wel een fikse korting verwacht
@junior540: een fik(ze) korting misschien wel
@Junior540: ik zou zeggen; bel hallal-leasing even. Volgens mij zit haar supportpanel echter enkel bereikbaar onder een Marokkaans 0800-nummer.
@v60germany: Gaat een beetje lastig “Boef” is een Algerijn.
lol? Dit is de RS6 van die drugsdealer met wie Boef rondhangt. Voor zover ik weet rijdt Boef zelf in een diesel handbak Evoque occasion.
@stefan200: Heeft een sport nu.
Een Audi RS in combinatie met een boef… Oh wacht.. Waren dat allemaal rappers? ……
@sanderm3: die gaan er meestal rap vandoor. Eindigen rap met de RS6 in de sloot. En worden dan ook rap gepakt. Inderdaad allemaal rappers dus.
De auto is niet van Boef maar van een van de eigenaren van Confirmed Clothing
Dat ding is 185K nieuw en dan na 1,5 jaar 72K. Kan nooit.
Decennium van de marginalen :(
Rs6 is niet van die kneus
@hellocello: nee, hij heeft een nieuwe range rover sport. Blijkbaar doen kneuzen het beter dan jij, wie is dan de echte kneus?
De RS6 is van een vriend van Boef.
Misschien iets voor rapper Sjors!
Dit is een huurbak toch ?
Deze rs6 is van de eigenaar van het kleding merk confirm. Dit is gewoon een vriend van boef. Anouar chakir als ik het goed heb.
Rs6 van een rappe boef, ceo van de pin automaat krakers
“Boef” en “RS6”. Klinkt niet als de rechtmatige eigenaar…
Fake news
Als draagt een aap een gouden ring, het blijft en is een lelijk ding
Ik vraag me toch altijd af, hoe komen deze heren aan zulke dure auto’s? Ook al was deze meneer niet eigenaar van deze RS6, een Range Rover is ook niet goedkoop. Waar komt dat geld toch vandaan?
Ik heb na mijn WO studie een goed betaalde baan gekregen, maar een Range Rover of RS6 ligt toch nog flink boven budget – wat doen dit soort heren zo goed dat ze daarvoor klaarblijkelijk rijkelijk beloond worden?
@vpowert: Hij heeft onlangs een album uitgebracht dat meerdere keren platinum is gegaan. Alle nummers zijn ook goud en platinum gegaan. Meer dan 100mil streams en miljoenen views op youtube. Tel daarbij dat hij minimaal €5000 voor een optreden krijgt, dan kan je wel nagaan hoeveel geld deze jonge krijgt. €80.000 per maand zal niet gek zijn.
@vpowert: Een terechte vraag, ik zou het me ook afvragen als ik ‘m niet (goed) kende.

Er is in dit artikel zoveel aandacht besteed aan het negatieve, dat je bijna niet kan inbeelden dat hij ook successen heeft geboekt en goeds doet (voor zijn fans).

Hij heeft vele records gebroken op muzikaal gebied. Zo is hij de eerste Nederlandse artiest die met AL zijn nummers op zijn album goud of platina heeft gescoord. Onlangs werd ook gedeeld dat hij meer dan 120 miljoen streams heeft behaald op Spotify en op Youtube behaalde hij met 1 videoclip (Habiba) meer dan 30 miljoen views. Best indrukwekkend voor een solo-video.

Dit alles zorgt voor een mooi inkomen. Als je daarnaast rekening houdt dat je 5000-6000€ per half uur betaalt als je ‘m wil boeken op een feest, dan hoop ik dat het nu een beetje duidelijk is waar hij zijn geld vandaan tovert.

Nee, hij is niet altijd ‘braaf’ geweest, maar de stempel treitervlogger is inmiddels oud. Succesvolle-recordsbrekende (of hoe je dat ook schrijft) Artiest is nu een passendere omschrijving.

Of blijven we in het verleden hangen?
@IssamR: ja het blijt een misselijk mannetje.
@hplh: blijft
@IssamR: Zo zie je maar weer dat bijna iedereen die hierop heeft gereageerd alleen maar azijnzeikers zijn en alleen maar het negatieve van mensen kunnen onthouden en zodra een persoon iets positiefs doet wordt er heel snel jaloers naar gekeken of juist helemaal niet naar gekeken. +1 voor jou wat je hebt gezegd. En btw boef heeft amper iets met deze RS6 te maken want hij is/was niet de rechtmatige eigenaar. Er zijn alleen op het internet filmpjes te zien dat hij er af en toe hard in rijd. Als of andere mensen nooit met een dikke wagen hard rijden, daarvoor zijn ze gebouwd en wij als autoliefhebbers vinden het toch juist mooi als een snelle wagen gebruikt wordt waar hij bedoeld voor is.
@amrish63: Jammer dat we in een tijd leven dat als iemand die veel op zijn geweten heeft iets positiefs doet dat allemaal mag worden vergeten. ‘We’ mogen immers blij wezen dat ie bijdraagt? Wat ik al zei, dit is het tijdperk van de marginalen.
@jaapiyo: in het artikel heb je het over die jongen die weg komt van de politie en hard wegrent. Dat is de eigenaar.
Gewoon Boef man
Toch ongelofelijk keer op keer hoeveel dt fouten jullie Nederlanders schrijven. In dit artikel las ik voor de eerste keer “naar verluidt”. Origineel, dat wel

1 tip van een Belg. Vervang je werkwoord door eentje dat geen D bevat en zie dan of er een t bijkomt.
Loop je mee
Loopt je zus mee
Hij loopt mee

Yoloooooooo
Tip van een Nederlander: lees de volgende pagina eens rustig door.

https://onzetaal.nl/taaladvies/naar-verluid-naar-verluidt
@woudloper: Lol, over misplaatste arrogantie gesproken. En alsof Belgen beter Nederlands schrijven/spreken. Blijven dromen jongen. Doe eens een rondje West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, of De Kempen.
Succes met het verstaan van die mensen. Bijna alle programma’s op de Vlaamse TV zijn ondertiteld. Omdat het vaak zo onverstaanbaar is.

En nu probeer je iemand onterecht te corrigeren.

Pannenkoek…….

PS Onverstandig om op een Nederlandse blogsite je reactie te beginnen met ‘jullie Nederlanders’, en dan op je plaat gaan….
Helemaal afgetrapt
ik snap dit niet hoor waarom staat mijn foto die ik heb gemaakt hierop https://www.autojunk.nl/2017/03/audi-rs6-rapper-boef ik wil niet dat anderen mijn foto gebruiken dan had je het zelf moeten gaan bekijken
en jij bent niet de auteur jaapiyo dat ben ik!!!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).